opium74 23.09.11, 15:48 te dwie wybrałam: www.euro.com.pl/porownanie.bhtml?p1=553696166&p2=267759218&p3= miałam electroluxa i go lubiłam ale ten Bosch tez wydaje się fajny.... który wybrać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: pralka finisz!! 23.09.11, 16:06 łomatko, a już myślałam że się zdecydowałaś i kupiłaś bosh jest ciut krótszy i zużywa mniej wody i prądu. klasa energetyczna lepsza, ale regulacja temperatury przyciskami. elektrolux za to ma możliwość skrócenia cyklu prania i lepsza klasę odwirowania. więc nie wiem, co wolisz? Odpowiedz Link
opium74 Re: pralka finisz!! 23.09.11, 18:22 jak miałam się zdecydowac jak rzucałam linkami i nikt mi nie doradzał. Dupa a nie koleżanki W końcu padło na boscha bo był od razu dostępny, lepsza klasa energetyczna i mniej wody /co też zauwazyłaś / ale ma "do kompletu" fają suszarke i do niej też się przymierzam Odpowiedz Link
mamakarolla Re: pralka finisz!! 23.09.11, 21:42 mam boscha, co prawda inny model, ale jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: pralka finisz!! 24.09.11, 17:33 jak ci nie robi ruznicy wielkiej 600pln to weź bosha. ja dzisiaj byłam patrzec na pralko -suszarki,jak zobaczyłam cene to byślałam ,ze pierdolne na twarz jak stoje.dobrze ,ze z młodym we wózku byłam to sie miałam czego chwycic he he.600 funtów se licza za takie cudo start 2.01.2011 Odpowiedz Link
iziula1 Re: pralka finisz!! 25.09.11, 17:21 A ja kupiłam ostatnio pralko-suszarkę Ariston. I jestem w niej zakochana )))) Ma blokadę p/dzieciom,prosta w obsłudzę, podwójna osłona w drzwiczkach przed gorącem, cichuteńka jak myszka, wiruję prawie do sucha i suszy bieliznę w mig. Daje też możliwość indywidualnych ustawień wybranych programów oraz dwa programy krótkie 30 min i 15 min. Ma tylko jedną wadę.....nie prasuje!! Odpowiedz Link