olinka20 05.10.11, 21:05 Co warto zobaczyc? Jakis ogolny plan mamy, ale moze cos polecicie dodatkowo? Plus fajny hotel, bo moze jakis jest wart polecenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_bosmana Re: Augustów i okolice 05.10.11, 21:23 Jaki tam Augustów, dawaj do stolicy, już dla Ciebie łózko pościeliłam i piwko się chłodzi Masz tu informator: www.augustow.eu/cate.php?id=15 Odpowiedz Link
olinka20 Re: Augustów i okolice 05.10.11, 21:27 No taki romantyczny padziernikowy wypad zaplanowalismy. Bije nam na starosc Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Augustów i okolice 06.10.11, 12:44 A sorry, Mikołajki z Augustowem mnie się pokićkali . Ale w sumie to niedaleko Odpowiedz Link
roewelina że się wtrącę :) 06.10.11, 12:37 Augustów to moje miasto jeszcze statki chyba kursują www.zeglugaaugustowska.pl/ jedzenie: www.miasto.augustow.pl/podjabloniami/ i nocleg całkiem sympatyczny tam mają Studzieniczna - krajobrazowo i katolicko, kolejka wąskotorowa nieopodal chyba zakończyła sezon, muzeum Wigierskie - Rosochaty Róg, suwalska szwajcaria a w samym Augustowie: www.kaktusik.augustow.pl/ - urocze miejsce, całkiem niezłe żarcie jeszcze jakiś czas temu mieli. no i deptaki, bulwary miłego pobytu Odpowiedz Link
lalinka11 Re: że się wtrącę :) 06.10.11, 18:05 A ja w samym Augustowie mieszkam, żegluga bodajże do końca września rejsy ma, wyciąg narciarski już nieczynny pewnie. Studzieniczna jak najbardziej, tam ścieżka rekreacyjna czy jakoś tak, grzyby w lasach są można zbierać, na Rospudę się wybrać, podjechać do okolicznych jezior - Białe, Serwy, Sajno. Może gdzieś jeszcze się da sprzęt pływający wypożyczyć, śluzy na kanale augustowskim. Z nudów w centrum puby, szuflada, park pub, centrum sportu i rekreacji zwany basenem i zajedroga, bezsensowna inwestycja władz miasta kładka na ul. 29- listopada, wiesz taka żeby przejść z jednej strony ulicy na drugą mierząca ok.800m robiąca dla turystów za punkt widokowy. Pod jabłoniami polecam, smaczne jedzenie mają, nocleg nie wiem, śpię u siebie kaktusik dla dzieciaków super miejsce, ze względu na pac zabaw. Na Wypustach ( osiedle ) farma strusi Odpowiedz Link
olinka20 Re: że się wtrącę :) 06.10.11, 21:23 To sie bedziemy szlalajac po Rospudzie i po lasach Odpowiedz Link