Dodaj do ulubionych

Augustów i okolice

05.10.11, 21:05
Co warto zobaczyc?
Jakis ogolny plan mamy, ale moze cos polecicie dodatkowo?
Plus fajny hotel, bo moze jakis jest wart polecenia.
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: Augustów i okolice 05.10.11, 21:23
      Jaki tam Augustów, dawaj do stolicy, już dla Ciebie łózko pościeliłam i piwko się chłodzi smile
      Masz tu informator: www.augustow.eu/cate.php?id=15
      • olinka20 Re: Augustów i okolice 05.10.11, 21:27
        smile
        No taki romantyczny padziernikowy wypad zaplanowalismy.
        Bije nam na staroscwink
    • fajnyrobal Re: Augustów i okolice 05.10.11, 21:46
      Hotel Gołębiewski ? suspicious
      • olinka20 Re: Augustów i okolice 05.10.11, 22:11
        W Augustowie?????
        • fajnyrobal Re: Augustów i okolice 06.10.11, 12:44
          A sorry, Mikołajki z Augustowem mnie się pokićkali . Ale w sumie to niedaleko tongue_out
    • roewelina że się wtrącę :) 06.10.11, 12:37
      Augustów to moje miasto smile
      jeszcze statki chyba kursują smile www.zeglugaaugustowska.pl/
      jedzenie: www.miasto.augustow.pl/podjabloniami/ i nocleg całkiem sympatyczny tam mają smile
      Studzieniczna - krajobrazowo i katolicko, kolejka wąskotorowa nieopodal chyba zakończyła sezon, muzeum Wigierskie - Rosochaty Róg, suwalska szwajcaria
      a w samym Augustowie:
      www.kaktusik.augustow.pl/ - urocze miejsce, całkiem niezłe żarcie jeszcze jakiś czas temu mieli. no i deptaki, bulwary smile
      miłego pobytu smile
      • lalinka11 Re: że się wtrącę :) 06.10.11, 18:05
        A ja w samym Augustowie mieszkam, żegluga bodajże do końca września rejsy ma, wyciąg narciarski już nieczynny pewnie. Studzieniczna jak najbardziej, tam ścieżka rekreacyjna czy jakoś tak, grzyby w lasach są można zbierać, na Rospudę się wybrać, podjechać do okolicznych jezior - Białe, Serwy, Sajno. Może gdzieś jeszcze się da sprzęt pływający wypożyczyć, śluzy na kanale augustowskim. Z nudów w centrum puby, szuflada, park pub, centrum sportu i rekreacji zwany basenem big_grin i zajedroga, bezsensowna inwestycja władz miasta kładka na ul. 29- listopada, wiesz taka żeby przejść z jednej strony ulicy na drugą mierząca ok.800m big_grin robiąca dla turystów za punkt widokowy.
        Pod jabłoniami polecam, smaczne jedzenie mają, nocleg nie wiem, śpię u siebie wink kaktusik dla dzieciaków super miejsce, ze względu na pac zabaw. Na Wypustach ( osiedle ) farma strusi
        • olinka20 Re: że się wtrącę :) 06.10.11, 21:23
          To sie bedziemy szlalajac po Rospudzie i po lasach big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka