Dodaj do ulubionych

Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami:

25.10.11, 01:35
"siema ale ciacho z ciebie ladne masz cycki tylko słabo twarz wyglądając ale urocza jesteś "

to przeklejony tekst z maila którego dostałam na nk. Myślicie, że powinnam odpowiedzieć? Zadzierzgnąć tak obiecująco zaczynającą sie znajomość. Czy może wytłumaczyć facetowi punkt po punkcie gdzie popełnił błąd w próbach podrywu.
Bo musze powiedzieć, że udało mu się osiągnąć efekt którego sie nie spodziewałam - z jednej strony mnie obraził (co oczywiste) a z drugiej strony wręcz rozczulił masakryczną nieporadnością tego zdanka.

Dylematy dylematy....
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 09:21
      Przepraszam, ale popłakałam sie ze smiechu big_grin
      Podryw pierwsza klasa!
    • aniuta75 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 09:46
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • mme_marsupilami Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 09:56
      Skup sie na pochwale biustu i tym, ze jednak jestes urocza big_grin Co tam bledy w pisowni, najwazniejsze, ze sie kochacie big_grin
      • beataj1 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 12:59
        Tak to dobra rada. Jak bede go wystarczająco mocno kochać to zmieni się dla mnie i przestanie być troglodytą. Prawdziwa miłość wszystko zwycięży. W końcu Eryk zakochał się w syrence Ariel pomimo tego że waliło od niej rybą....
    • mearuless Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 12:28
      zrob cos z twarza i ruszaj!
      to piekne ze nawet na poczatku romansu masz pewnosc ze zakochany mezczyzna, widzi rowniez twoje "gorsze strony" to dobrze rokuje na przyszloscbig_grin
      • beataj1 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 12:57
        Tylko cholera co ja mam zrobić z twarzą. To moje najlepsze wyselekcjonowane zdjęcie podciągnięte photoshopem. Przeszczep? Vodoo? Co ja moge zrobić by dac szansę temu uczuciu. To może być miłość mojego życia. Nawet świetne cycki nie pomogą w tej sytuacji.

Dlaczego, dlaczego nie urodziłam sie w Iranie. Założyłabym tą szmatę na głowę i miałabym szanse na związek...
        • beata985 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 13:21
          wstaw tu fotkę to ocenimy...może małolat po prostu się czepia albo nie zna siea Ty w kompleksy wpadasztongue_out
        • sewa.49 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 13:37
          he,he, ale sie usmialam big_grin
          Tez dostalam propozycje na Nk nie do odrzucenia tongue_out
          Facet pisal, ze dowiedzial sie od mojej przyjaciolki, ze fajna laska ze mnie wink
          Nie chcial zdradzic od ktorej, skubany suspicious
          Napisal tez, ze zarajstrowal sie na NK dla mnie i tylko dla mnie. Pozniej przeszedl do ataku i zaproponowal spotkanie najlepie w realu i leif smile
          Wrzucilam skubanca do spamu, zeby mi dupy nie zawracal big_grin
          • opium74 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 13:43
            No.... uśmiałam się jak norka big_grin
            jest to jeden z powodów dla których konto na NK zlikwidowałam big_grin
            • doral2 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 14:00
              ojtam, ojtam, twarz można gazetą nakryć, grunt że cycki fajne.
              tekst podrywu powalił mnie na kolana big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • margotka28 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 13:59
            to cię ściemnił, bo moja koleżanka też dostała takiego maila wink na nk.
            • beataj1 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 14:27
              Już nawet u ledwie piśmiennego troglodyty na wierność nie można liczyć. To jest skandal. Mam złamane serce. Znowu smile
              • doral2 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 15:51
                świat schodzi na psy, moja droga.
                nawet na troglodytę liczyć nie można, w ogóle na nic liczyć nie można.
                chyba jakiś wacik żałościowy założyć by trzeba było.. uncertain
          • tedesca1 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 16:59
            Sewa nie chcę Cię martwić ale ja dostałam maila z takim samym tekstem, od razu go wywaliłam bo to chyba reklama jakiegoś portalu randkowego albo coś takiego, chyba nawet link tam był smile
          • pysiaczek1234 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 27.10.11, 12:51
            Sewa też to miałam identycznie brzmiało big_grin Od razu potraktowane jako spam.
            • sewa.49 Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 27.10.11, 17:04

> Sewa też to miałam identycznie brzmiało big_grin Od razu potraktowane jako spam

Toscie mnie zmartwily babeczki sad
              A ja juz myslalam, ze wyjatkowa jestem big_grin
    • mme_marsupilami Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 14:18
      Skoro jestesmy przy podrywie przez NK: dostalam wiadomosc od faceta, ktory nazywal sie prawie tak samo jak moj luby ( imie dokladnie takie samo, nazwisko roznilo sie jedna literka ) big_grin Uprzejma propozycja spotkania, bez bledow w pisowni, ale sie nie skusilam wink
    • mona_mayfair Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 25.10.11, 17:10
      heh, przeuroczewink
      Ja za to zostałam podrywana przez mrocznego męża koleżanki (sic!) na tekst o tym, iż jestem śliczna niczym wampirzyca i czy czasem nie chcę sie z nim wybrać na cmentarz przy pełni księżyca.. O, nawet sie rymlo nieco..
    • semida Re: Poderwana zostałam (chyba) takimi oto słowami 27.10.11, 18:38
      Flaga na ryj i za ojczyznęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka