Dodaj do ulubionych

aaaaaaaaaaaaa

28.10.11, 09:29
Zaczęło się
LET IT SNOW w radiu...w reklamie...
to kiedy pierwsza kolęda??
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 09:43
      Co rok to wcześniej, jeszcze przecież się znicze nie skończyły..
      • olinka20 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 09:58
        Dlatego słucham eski rocktongue_out
      • doral2 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 10:24
        dziewczyna_bosmana napisała:

> Co rok to wcześniej, jeszcze przecież się znicze nie skończyły...."

jeszcze się nie zaczęły, tak zasadniczo...
        i jeszcze haloween po drodze...
        wniosek z tego taki, że w grudniu już będą zające sprzedawać big_grin
        • buzka25 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 10:27
          to moze zamiast BN bedzie wielkanoc, zamiast wielkanocy BN a w lecie Mikołaj wpadniewink jutro jade po znicze to moze i stroik adwentowy bedzie, przesadzaja i tyle
          • tysia77 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 10:32
            Dla mnie to przegięcie. Zanim zacznie się okres świąteczny już zdąży się temat przejeść.
            • beata985 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 10:43
              dokładnie...i zamiast cieszyć się z kolęd, spiewać je. to.....uncertain
              że też nie da się tego jakoś zbojkotowacsuspicious
              • doral2 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 10:53
                da się.
                wystarczy nie zwracać uwagi i tyle.
                • dziewczyna_bosmana Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 11:09
                  Trudno nie zwracać uwagi na mikołaje, aniołki z opłatkami i świąteczne piosenki w centrach handlowych, trudno nie potknąć się o choinki i nie patrzeć na regały pełne bombek i łańcuchów. Bywam w centrach handlowych niezwykle rzadko ale właśnie tam jest najgorzej, potem mikołajowe reklamy coli w tv i na plakatach. Radio dokłada do tego swoje 3 grosze.. Można nie wychodzić z domu, nie oglądać tv i nie słuchać radia, można nie otwierać skrzynki na listy i i nie patrzeć na ulotki ze świątecznymi akcentami ale wtedy trzeba by zaszyć się w ziemiance w lesie uncertain
          • beataj1 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 11:04
            Ja takie wyprzedzenie miałam od kilku lat. To ja jestem odpowiedzialna za ściąganie do naszego kraju Chińskiego badziewia. Z uwagi na cykl produkcyjny i czas transportu nad rzeczami świątecznymi zaczynaliśmy prace w okolicach lipca. Walentynkowe rzeczy planowaliśmy od września. Letnie mniej więcej od stycznia. Ja przychodziły święta BN to jak własnie byłam na etapie japonek i kostiumów kąpielowych a sama świąteczna atmosfera u mnie była w okolicach sierpnia kiedy to pytałam się znajomych co myslą o jakimś fajnym zestawie bombek albo czy kupiliby szalik w gwiazdeczki smile Teraz juz nie pracuje przy tym więc świąteczną atmostere bede mieć jak biały człowiek smile
            • beata985 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 11:33
              no tak ..ale co innego projektowanie, produkcja i transport a co innego katowanie ludzi z takim wyprzedzeniem...
              • sewa.49 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 15:10
                Ha.... w tym tygodnu dostalam pierwsza ulotke swiateczna suspicious
                a w domu mam jeszcze klimat jesienny big_grin
                • buzka25 Re: aaaaaaaaaaaaa 28.10.11, 18:57
                  ja dzis byłam w lidlu i juz sa czekoladowe mikołaje, duze, małe, i czekolady z akcentem swiatecznym na opakowaniu, i bog jeden wie co jeszcze, szok, a obok tego znicze na WŚ, hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka