amoreska 17.11.11, 17:26 Polowanie na ubrania Versace w H&M Ani te ubrania ładne (nie wiem, może były jakieś ładniejsze), ani ci klienci rozsądni... Brzydka kurtka za tysiaka, byleby się nazywało, że od Versace? Chyba nie nadążam za współczesnością... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cura_domestica Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 17:36 ja to się nawet cieszę , że nie nadążam obejrzałam ten filmik i przyznaję, że nawet jak by mi ktoś za darmo dawał tą różową tunikę ze świecidełkami to bym jej nie chciała Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 17:51 Paskudne szmaty za mocno przesadzone pieniądze. Może jestem kompletne bezguście ale nawet za darmo bym tego nie założyła. Odpowiedz Link
azjaodkuchni Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 18:07 Powiem Wam w sekrecie , że jak w Singapurze się H&M otwierał to ludzie stali w nocnej kolejce do sklepu...głupota ludzka jest międzynarodowa i międzykulturowa. a szmatki ze zdjęc brzydkie. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 18:39 to ja w ogóle odpadam, bo mnie to wsio jedno, co jest na metce napisane, byle mi się podobało i to może być nawet bluzka z targu a te szmaty versace swoją drogą są tak urodziwe jak sama pani Donatella Versace Odpowiedz Link
olinka20 Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 18:41 A zobaczycie za jaka kase potem te szmatki beda chodzic na allegro Tez tego nie rozumiem, nie jestem fanką ciuchow Versace, za papuzie jak dla mnie ( a kolor lubie). Odpowiedz Link
beataj1 Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 19:36 A dla mnie to straszna siara ze ci ludzie sie tam wycierają. Ja rozumiem że Mariola z Kwidzynia albo innej Mławy (nie obrażając tych miejscowości) może się podniecać że to Versace i że w HM. Ale na litośc boską Monika Olejnik moze sobie kupić cos normalnie a nie być ryjem na sponsorowanej imprezie producenta bardzo kiepskiej jakościowo odzieży. Ja bym sie wstydziła będąc nią i z jej pozycja zawodowa i finansową łasić sie o jakis rabacik i szczerzyć na zdjęciach... Odpowiedz Link
beata985 Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 19:44 chyba bym musiała na łeb upaść nie istnieje dla mnie żaden ejczendem, nekst czy tym bardziej versacze taaaa pełne torby tych samych ciuchó i na allegro sprawdził już ktoś?? a gdzie Wy tam olejnik widzicie??? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 19:48 Na pudelku widzialam, w takim fjuterku popylala. Odpowiedz Link
olinka20 juz na allegro 17.11.11, 19:50 allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=versace+dla+h%26m ciekawe jaka przebitka cenowa. Odpowiedz Link
amoreska Re: juz na allegro 17.11.11, 19:59 Na moje "matematyczne" oko 50 %. To są chyba te kurtki za tysiaka, przynajmniej ta z ćwiekami. Odpowiedz Link
amoreska Ale tego jest masa 17.11.11, 21:25 Ludzie chyba specjalnie kupowali na handel... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ale tego jest masa 18.11.11, 09:58 Dokładnie tak, Amor. Wpadaja, nie mierząc tylko zgarnąc jak najwiecej i od razu na allegro. Taki pomysł na biznes. Odpowiedz Link
rose.rouge Re: Znak naszych czasów? - dla mnie to chore... 17.11.11, 20:00 Przede wszystkim nieporozumieniem jest, że marka luksusowa dostępna jest w sieciówce. Nie mam pojęcia jak wyglądają inne ubrania Versace, ale to co przyszło mi na myśl to to, ze może dlatego są one takie pstrokate czy wściekle różowe jak z bazaru, bo ładniejsze partie nadal pozostaną "elitarne" i trudno dostępne? Odpowiedz Link