olinka20 08.12.11, 20:24 Niech ktos ode mnie odklei tą melodie, bo zgine smiercią tragiczną z rąk pewnego osobnika, z którym mieszkam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 20:31 Ja od ciebie nie odkleję - mam własną Do moich dzieci się przykleiła Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 20:35 Daj linka, to moze sie od Ciebie odklei i przykleji do mnie Odpowiedz Link
olinka20 Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 20:43 Oryginalnej reklamy nie znalazlam, ale masz melodie: www.youtube.com/watch?v=YhHGU_rrLrk Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 21:00 przyjedź do mnie pośpiewasz sobie z nami Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 21:07 oooo, to nie tylk do mnie sie czepiło!! a najlepsze jest to ze moj mąż pracuje w Orendżu wraca z pracy a ja go w progu witam podśpiewując pod nosem "Fanpak...Hadefanpak...".... biedaczek Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 21:08 ...a jak sie spoźni to mu powiem "spóźniłes się sir Ce" Odpowiedz Link
akasya Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 21:54 Jest zaraźliwe! Cud, że jeszcze nikt mnie nie przyłapał jak śpiewam do pilota-mikrofonu Odpowiedz Link
schiraz Re: Fun pak! HD fun pak! 08.12.11, 22:56 U mnie cały dom rozśpiewany Syn wchodzi do łazienki i drze się: "Mam pilotos mam laptopo!!!" a córka zza drzwi mu dopowiada: "Si!" a ja resztę i refren na trzy głosy: "Fun pack, HD fun pack!" Zarąbiste Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Fun pak! HD fun pak! 13.12.11, 15:21 To jest cholerstwo zaraźliwe i przylepne. Dzisiaj spoczywam sobie w wanie zażywając kąpieli kiedy młody mieszkający pod nami zawył w łazience na cały głos ,,mam piloto mam laptopo" ja dodałam równie głośno ,,pronto, alo dzwoni się" i w zgodnym duecie zakończyliśmy ,,fun pak, HD fun pak" Odpowiedz Link
beata985 Re: Fun pak! HD fun pak! 25.12.11, 20:53 siedze w domu na msofie w kapciach samych albo bez mam piloto mam laptopo telefono dzwoni wciąż santa pakiet santa pakiet santa to wersja mojej córy Odpowiedz Link
sabka22 Re: Fun pak! HD fun pak! 26.12.11, 11:49 A mojego pięciolatka to:kafe panda ooo kafe panda! Odpowiedz Link
eniac_woman Re: Fun pak! HD fun pak! 26.12.11, 14:19 Poczułam się lepiej, myślałam, że coś z nami nie tak... Odpowiedz Link
kubek0802 Re: Fun pak! HD fun pak! 26.12.11, 20:10 Syn spiewa w dzień na głos, ja w myślach przed zaśnięciem. Dobrze że jest nas więcej. Odpowiedz Link
iziula1 Re: Fun pak! HD fun pak! 27.12.11, 15:11 Mój syn to ma. Zaraźliwe jak ospa, którą tak apropo też złapał. Więc mały muchomorek z białymi plackami od mazidła na całym ciele skacze i śpiewa "Mam fanpak......ma fanpak ....." Odpowiedz Link
fajka7 Re: Fun pak! HD fun pak! 27.12.11, 21:37 Też to nucę. To reklama playa, tak? Nic dziwnego, że taki hicior zostaje w głowie Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Fun pak! HD fun pak! 28.12.11, 10:12 Jak to dobrze, ze uświadomiłyście mi, ze nie tylko mój 2-latek zwariował On co prawda jeszcze nie gada wiec o spiewaniu raczej nie ma mowy (nuci sobie po swojemu), za to chłopak ma zaciecie baletowe i to jego ulubiony podkład muzyczny Odpowiedz Link