cura_domestica 09.12.11, 19:11 i uścisk dłoni skamieliny murowany Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: stówka :) 09.12.11, 19:17 Dupa blada, pewnie peknie w weekend kiedy kompa nie odpalam. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: stówka :) 09.12.11, 19:40 jak się sprężymy to już DZIŚ jeszcze mamy ponad 4 godziny Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: stówka :) 09.12.11, 19:53 Właśnie miałam cura napisać to samo co ty, co tam stówka. Napisz lepiej co u Jaśka Odpowiedz Link
cura_domestica Re: stówka :) 09.12.11, 20:09 u Jaśka ? hmm, znowu katar się przyplątał bo nonstop ściąga pantofle i biega boso proszę bardzo najświeższa fota Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: stówka :) 09.12.11, 20:12 Miśka też z gilami lata. I tak samo - ciągle na bosaka. Myślałam, że jak ją w rajtuzy wpakuję zamiast w leginsy i skarpetki będzie lepiej, ale się pomyliłam Teraz ściąga i spodnie i skarpetki i lata w majtkach Odpowiedz Link
cura_domestica Re: stówka :) 10.12.11, 01:22 i coooo? wymiękłyście moje panie przecież nie będę tu dobijać sama sobie a jutro mi rano córka lapka porwie i od skamieliny kopa w tyłek ,a nie uścisk ręki dostanę się tak nie bawię Odpowiedz Link
cura_domestica Re: stówka :) 10.12.11, 02:21 zaraz strzelę focha syna swego jedynego pokazałam i nikt mi go nie skompletemplementewentenował Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: stówka :) 10.12.11, 08:56 cura - w takich porach to ja raczej śpię. A teraz widzę, że już po bułach gratuluję - uścisk skamieliny to naprawdę COŚ No i Jasiek fajniutki - jakbyś synowej potrzebowała (wiem, wiem, że kolejka już jest) to daj znać Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: stówka :) 10.12.11, 11:29 tedesca1 napisała: > Cura ile Ty sypiasz? Dziś nie wstanie przed 14. Nocne dobijanie ją ... dobiło Odpowiedz Link
cura_domestica Re: stówka :) 10.12.11, 11:55 eeee tam ,nie wstanie o 9 wstałam , bo mnie Młodsza obudziła , że łyżeczki do serka nie umie ze zmywarki wyciągnąć zaraz potem Mlody wstał i tak się pałętamy po domu bez sensu Ja tam jestem nocnym markiem , mi 5h snu wystarczy żeby normalnie funkcjonować a wczoraj nie spałam przez ez ptaszki mi się dzisiaj śniły Odpowiedz Link
ez-aw Re: stówka :) 10.12.11, 13:34 > a wczoraj nie spałam przez ez ptaszki mi się dzisiaj śniły Przecież to takie ładne ptaszki Jeśli chcesz gry zjadające czas, to polecam dwie: www.miniclip.com/games/the-scruffs/pl/ Oraz zwykłą Zumę Już parę razy dostałam opiernicz, że ktoś zarywał noc Odpowiedz Link
cura_domestica Re: stówka :) 10.12.11, 13:43 ez , ja do zalinkowanych nawet nie włażę , ptaszki mi na razie wystarczą Odpowiedz Link
ez-aw Re: stówka :) 10.12.11, 13:51 Kobieto, nawet nie wiesz jak można oczy wypatrzeć na tej z mini clipu. Ile ja nerwów na tym natraciłam szukając rzeczy A ile ludzie mnie naklęli Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link
akasya Re: stówka :) 10.12.11, 17:00 Cura!!!!! Masz MEGA przystojnego przyszłego (obecnego?) łamacza serc!!! Cudny jest Odpowiedz Link