Dodaj do ulubionych

radzę powoli usuwać dane z portali

27.01.12, 11:42
społecznościowych. Zaczyna się inwigilacja w celu walki z wyimaginowanym zagrożeniem. Ciekawe kiedy w imię "bezpieczeństwa" członkowie rodziny będą na siebie kablować skazując się na więzienie czy inne represje. Orwell wkracza do naszych domów szybciej niż się zdaje. Polecam film "V for Vendetta". Jak chcecie to się śmiejcie, ja już dawno przestałam.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11041568,FBI_chce_narzedzie_do_szpiegowania_Facebooka__Twittera.html
Politykę życia w strachu czas zacząć..
Obserwuj wątek
    • karra-mia Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 11:46
      bosmanowa nie popadajmy w paranoję. Od zawsze i na zawsze wiadomo, że trza używać swojego zdrowego rozsądku. Co ja mam usunąć z mojego profilu? zdjęcia mojej facjaty - niech se inwigilują. Nie ma tam nic takiego.
      Wydaje mi się, że zagrożenie zagrożeniem, ale nakręcają się niektórzy zupełnie niepotrzebnie.
      • dziewczyna_bosmana Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 11:47
        Nie zabronię Ci mieć własnego zdania, obym to ja (i wielu innych) była w błędzie.
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g32zLT2nJxo#!
        • karra-mia Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 11:49
          no to usun wobec tego równiez konto na gazecie, przestans ię udzielać na forum, bo ja to się obawiam, że o wiele więcej można się dowiedzieć z pojedynczych wypowiedzi na forum niż niejednego profilu na nk czy facebooku.
          • olinka20 Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 14:14
            Zgadzam sie z Karra, przesada w zadna strone nie jest dobra.
            • andziulec Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 14:30
              To może jeszcze lepiej w ogóle kompa wyjebać przez okno po usunięciu się z neta bo na cholerę mi on jak nie mogę z ludźmi pogadać bo wszędzie spisek. Nie popadajmy w paranoję, błagam!
    • mme_marsupilami Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 14:58
      Przecietny zjadacz chleba chyba nie ma sie czego bac, najwyzej mu ocenzuruja piwny brzuch i niemodne kapielowki na focie z wakacji w Egipcie.
      • mearuless Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 15:06
        tez podobnie mysle. no za co mnie wsadza???
        za zbyt duza liczbe butow ?
        nie napisalam nic obrazliwego, nie robie przekretow, ani nic niezgodnego z prawem.
        ba!!! jesli by mnie mial inwigilowac jakis przystojny pan z kgb to ja bardzo prosze-moge wyslac fote toples na wskazany adres....wink
        och juz sie czuje jak mata haribig_grin
        • esofik Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 16:14
          nas mogą wsadzić za nielegalną produkcję piwa i dystrybucję wina na wsi tongue_out
          na którym poziomie można siać marychę??
          • mearuless Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 16:27
            hehhehe nie wiem. ja tam za byle maryche siedziec nie pojde, biore sie za makbig_grin
            • zuzia36 Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 22:05
              a te drzewka miłości to niby co???? suspicious kazali mi ich 60 zasiac dla szymona II
        • amoreska Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 22:13
          Gdyby wsadzali za zbyt dużą liczbę butów, to ty Mea byś do końca życia z pudła nie wyszła big_grin
          • ez-aw Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 22:47
            amoreska napisała:
            > Gdyby wsadzali za zbyt dużą liczbę butów, to ty Mea byś do końca życia z pudła
            > nie wyszła big_grin

Jaka liczba jest zbyt duża? Jest jakiś limit na osobę?
            Pytam, bo zawsze uważałam, że kobieta nigdy nie ma za dużo 3 rzeczy na "B": butów, bielizny, biżuterii big_grinbig_grin
            • olinka20 Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 22:55
              I dzinsów big_grinbig_grinbig_grin
          • mearuless Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 23:33
            moj maz robil w czwartek porzadki, mam 237 par butow.
            wszystkie podobnesuspicious
            moze polowe sprzedam na alegro
            ?
            3/4 na nodze nigdy nie mialam, kupilam,wstawilam,zapomnialambig_grin
            • olinka20 Mea!!!! 27.01.12, 23:44
              O matko!!!!
              Masz wiecej butów niz ja dzinsów i torebek razem!!!
            • prigi Re: radzę powoli usuwać dane z portali 28.01.12, 09:20
              237???
              Bogini!!!
              gdzie ty to trzymasz?
              mam rozmiar 38, w stylu sportowym NIEZEBERKOWYM! mogę odkupićbig_grin
              • esofik Re: radzę powoli usuwać dane z portali 28.01.12, 09:59
                aaaaa... Prigi!!!!! teraz ONI cię namierzą... znjadą Cie po numerze buta...aaaaaaaaa.. zmien tozsamość.. adres.. męża...nicka.. aaaa...
                • prigi Re: radzę powoli usuwać dane z portali 28.01.12, 11:05

podkład muzyczny

https://danielmarciniak.eu/images/obgryzanie_paznokci_3203027.jpeg
            • karra-mia Re: radzę powoli usuwać dane z portali 28.01.12, 10:13
              mea dawaj może coś i mi wpadnie w oko
    • donerkasia Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 16:15
      tak, tak, a te samoloty latają i wypuszczają coś za sobą.... big_grin
      • aqua48 Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 17:38
        Z wpisów na forum można dowiedzieć się o człowieku dużo więcej niż z jego danych. I może najwyższy czas uważać na to co się beztrosko "anonimowo" chlapie do drugiego? Zwłaszcza w stanie nakręconych emocji?
        • solejrolia Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 18:04
          Właśnie, lepiej przeczytać co wypisuje się na forach
          albo co wyrzuca do śmieci - to dopiero jest źródło informacji !

znam rodzinę, która ma w domu na użytek własny niszczarkę do papieru, niszczą wszystko, łącznie z zeszytami dzieci, każdy śmieć oglądają dwa razy zanim wrzucą do kubła- żadna informacja o rodzinie nie może wyciec z domu - ani ilość dzieci, wiek, co, gdzie i za ile kupują (paragony), czy z banku korespondencja, bilingi (do kogo dzwonią) podobno to wchodzi w krew i robi się to automatycznie nawet nie myśląc o tym.
          • mearuless Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 18:11
            no aLE CZY TO NIE JEST PSYCHOZA???
            przed kim/czym tak sie ukrywaja?????
            • karra-mia Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 18:22
              to jest chore to się leczy
              jakbym miała tak żyć, wszędzie widzieć spisek, bać się władzy z niewiadomych powodów, bać się, ze mi ktoś czipa wszczepi, kod kreskowy wytatuuje to wolałabym se strzelić w łeb i nie męczyć reszty własną osobą. Co to za życie??
              ludzie...
              • solejrolia Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 20:55
                nie mnie ich oceniać,
                ja także nie umiałabym tak żyć (chociaż faktycznie pewne rzeczy od razu wrzucamy do kominka, zamiast odkładać na makulaturę)
    • prigi Re: radzę powoli usuwać dane z portali 27.01.12, 18:36
      z mojego wirtualnego życia obawiam się najbardziej o to, że moja szefowa podczytuje mnie i wie co o niej myślębig_grin
      w sumie wyjaśniałoby to zimę w naszych relacjachsuspicious

od zawsze zastanawiam się, co piszę, co pokazuję w sieci itd. ale to nie z powodu ogólnoświatowego spisku, tylko dlatego, że mieszkam w małym mieście i łatwo byłoby mnie rozpoznać i wtedy mogłabym narobić sobie niezłego bigosuwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka