Dodaj do ulubionych

Mistrzostwo świata-mąż

28.01.12, 20:42
Będzie sobie kurtkę zimową prał. Mówię,żeby kieszenie posprawdzał,ok. Nasypał proszek,wlał płyn,zapytał jaki program,ok. Pytam raz jeszcze czy przepatrzył kieszenie-tak przepatrzył.Ok. Wyprało się,wywirowało,wyciągam kurktę i.............jego telefon..........kurwa!
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:43
      OJP!!!
    • olinka20 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:44
      Zabiłas go?
      Czy jeszcze zyje?wink
      • hedna Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:49
        Żyje,ale ciężki ten żywot będzie.... Do sklepu i zatankować pojedzie.Kartke zeby mu napisać bo ze sklepu nie zadzwoni-wiadomo. Pojechał,kartka leży w przedokoju.
        • magiczna_marta Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 22:32
          Prawie obudziłam dzieci ze śmiechu big_grin
    • mearuless Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:50
      hehhehe kochane te nasze misie:d
      • doral2 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:52
        kartka leży w przedpokoju....tiaaaa.....
        nie wiem, czy ty go nie zatłuczesz wałkiem....
        bo powinnaś big_grin
        • hedna Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:55
          zatłuc to mało.........................a najlepsze,że takie kwiatki to nie pierwszy raz
        • mearuless Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:56
          doral-ja rozumiem ze mroz i pozno ale zbieramy sie i jedziemy do kolezanki -trza ja w mordzie wspomocbig_grin
          • hedna Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:56
            zapraszam!
          • olinka20 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 20:58
            Hehe, to ja wezme wino, przydam sie?
            • doral2 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 21:03
              hedna, masz dywan?
              czy mamy służbowy maglowy brać?
              • mearuless Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 21:08
                olinka-winko w sam raz !
                ja wezme cos na zagryche, chyba ze jednak szanowny przyszly nieboszczyk cos kupi-to daj znacwink\dywan nasz! maglowy-baba wlasnie sie meza pozbywa to jej chcociaz dywan zostaw!big_grin
                • olinka20 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 21:11
                  Mam krakersy, zalegaja w szafce i te orzeszki biedronkowe wasabi i chili, tez sie przydadzą!
                • rudamarta4 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 21:11
                  Dobra, to i ja wpadnę, pomogę zawijać w dywan.
                  To się chłopina zdziwi, hehe smile
              • hedna Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 21:18
                mam,nawet spory!
    • hedna Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 21:20
      kochane,rece opadają i tyle! Utłuc go? to i tak nic nie da
      mam wrażenie,że jemu WYJĄTKOWO często zdarzają się takie cuda i to mnie martwi,bo chciałabym móc na nim polegać
      • doral2 Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 21:36
        hedna napisała:

> kochane,rece opadają i tyle! Utłuc go? to i tak nic nie da
        > mam wrażenie,że jemu WYJĄTKOWO często zdarzają się takie cuda i to mnie martwi,
        > bo chciałabym móc na nim polegać.."

no dobra, to skoro się upierasz, to go nie zabijemy.
        ale za to łomot mu taki spuścimy, że zanim będzie chciał cię drugi raz zawieść, to się osiem razy zastanowi, no bo wszak koleżanki na maglu masz big_grin
        • akasya Re: Mistrzostwo świata-mąż 28.01.12, 23:17
          Oj tam, od razu utluc. Stanac trzeba bylo nad nim jak zwloki telefonu trzymal, zlapac sie pod boki i slodo ociekajacym jadem zapytac "a nie mowilam, zebys sprawdzil kieszenie?" big_grin
          No i ciesz sie, ze to jego byl telefon, a nie Twoj smile

Ps. Pakuje flaszki i lece z Wami na akszyn wink
    • anna_sla możemy sobie z Twoim mężem ręce podać 28.01.12, 21:25
      ja tez taka sierota i też notoryczna, choć telefonu nie wyprałam jeszcze big_grin ale zrobiłam całą masę innych głupstw tongue_out
      • ciepla.kawa Re: hedna 28.01.12, 21:39
        W kwestii telefonu to mi się zdarzyła podobna sytuacja, z tym, że dziecko me osobiste , lat 3,5, włozyło sobie do kieszeni stary mój telefon, którego juz nie używałam a dziecku służył do słuchania muzyki i pstrykania zdjęć Spodnie wyprały się razem z telefonem. Po suszeniu na grzejniku okazało się, że telefon działa a bateria nie. Więc może jest jeszcze szansa, baterie można dokupić smile
        Jeśli chodzi o mordowanie męża - dziewczyny,jak już załatwicie hednowego malżonka to wpadnijcie do mnie, mam jednego osobnika do zawinięcia tylko dywanu nie mam wink
        • doral2 Re: hedna 28.01.12, 21:41
          kawa, obawiam się, że dzisiaj nie damy rady.
          ale jutro możesz się nas spodziewać big_grin
          • ciepla.kawa Re: hedna 28.01.12, 21:43
            Pasuje smile przygotuję jakieś przekąski smile
            • olinka20 Re: hedna 28.01.12, 22:39
              Martini mi zostało, zabiore coby tak o suchym pysku nie mordowacwink
              • esofik Re: hedna 28.01.12, 23:35
                ja tradycyjnie wezmę Kapitana Morgana do pomocy smile

ps. tylko co my zrobimy z dywanem wraz z zawartością po akcji??.. dziwne, nigdy nie pamiętam co było potem, zaćmienie cy cuś?? suspicious
                • aqua48 Re: hedna 29.01.12, 09:42
                  Nie, nie mordujmy go , bo mój się dzisiaj bardzo ucieszył, że nie jest najbardziej roztargnionym facetem na świecie.
    • hamerykanka Re: Mistrzostwo świata-mąż 29.01.12, 10:15
      Ph I,ile razy ja wypralam jego dzinsy z stickiem/pamiecia przenosna/ z jakimis waznymi danymi z pracy! O dziwo przezywaja. Moze dlatego ze pralka uzywa bardzo malo wody
      Ja mam innego miszcza:
      Idzie na zakupy.
      A. Kartka zostaje na stole. Wiekszosc list zapomnial.
      B. Kartka zostaje w samochochodzie. Jak wyzej.
      C. Kartke dal corce i dziecko zgubilo. Jak wyzej, do pamietanej list dochodzi piwo dla niego I DVD/zabawka dla niej.
      Czasem D. Czesc zakupow zapomni u kasjerki odebrac w ten sposob prezentujemy rodzine za nami.
      Kurtyna.
      Jak za posiadanie penisa będą przyznawać rentę, to ja będę wtedy honorować wyjaśnienia "czego ty oczekujesz, to przecież facet".by falka32
    • one-smutasek Re: Mistrzostwo świata-mąż 29.01.12, 23:05
      Jak nic zasługuje na gto żeby go ubić!!!A ja żeby wiecznie po porośbie nie łazić to własny tłuczek kupiłam suspiciousi piwko mam na stanie więc zadzieram kiece i lecebig_grin big_grin: D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka