doral2 06.02.12, 21:26 natchnięta jednym wąciszkiem zapytowywuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowitka345 Re: oglądane seriale 06.02.12, 21:30 znaczy chyba mim wątkiem sie natchnęłaś co? normalnie chyba mi mąż wsypał cos do herbaty bo nie mogę przestać się śmiać a czemu nie można wybrać kilku szt w odpowiedzi? ja wybrałam szajsa Odpowiedz Link
sewa.49 Re: oglądane seriale 06.02.12, 22:00 Ogladam M jak milosc sporadycznie, czesto zapominam, ze leci i przegapie Jak Hanka zginela, tez przegapilam buuuuuu Odpowiedz Link
mandziola Re: oglądane seriale 06.02.12, 22:56 O to to. Ja nie oglądam No dobra czasem jak w niedziele rozwale swoje wielorybie cielsko na kanapie to jednym okiem spie a drugim patrzę na ojca Mateusza Ale jeszcze chyba żadnego odcinka od poczatku do końca nie ogladałam. Najbardziej seryjnie oglądałam "Modę na sukces" w panieńskich czasach bikoz oglądała to moja mama, a leciało akurat w porze obiadu Zatem byłam na bieżąco z kim teraz Taylor, a z kim Brook itp Odpowiedz Link
mearuless Re: oglądane seriale 06.02.12, 23:46 oooooooooo ruda! o to samo sie pytam! a czy ty wiesz ze dziecko weroniki to bedzie adama??? oj jak ja sie ciesze...naprawde!!! cala jej ciaze sie o to modlilam. nawet mi sie to w nocy snilo Odpowiedz Link
mearuless Re: oglądane seriale 06.02.12, 23:45 ja ogladam tylko i wylacznie "na wspolnej" ale tego serialu nie ujelas w ankiecie i siem wzielam i pogniewalam Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: oglądane seriale 06.02.12, 23:52 He, he, nie wiem, nie wyczytałam jeszcze na forum seriale Ale byłam kiedyś na planie Odpowiedz Link
cudko1 Re: oglądane seriale 07.02.12, 08:01 dolarku cóż za nieprofesjonalna ankieta nie spodziewałabym się tego po Tobie brak odpowiedzi: - żadna z powyższych - inne - wpisz jakie? jak oglądam tylko julię wiecie dlaczego hehe <ślini się> Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: oglądane seriale 07.02.12, 08:28 Zaden z powyzszych. Ogladam "Ostry dyzur", pierwsza seria z mlodym Dżordżem Klunejem. (ktoras moze wie, czemu na TVN7 przerwali 13 serie, co ?). Rzuce okiem na "Na Wspolnej", ale to tak raz w miesiacu. Mialam ogladac "Julie", bo Krakow pokazuja, ale jak zobaczylam obsade, to mi sie odchcialo. Odpowiedz Link
opium74 Re: oglądane seriale 07.02.12, 08:47 nie mam natury oglądacza seriali. zapominam o której godzinie lecą i w jakie dni i przegapiam odcinki Nie mam natury osoby żyjącej życiem innych więc prędzej czy później nawet jak pamiętam o której coś leci to nie chce mi się bo mnie to nudzi i wymyślam coś fajniejszego do roboty Z tego samego powodu nie czytam wieeelu gazet których tytułów nawet nie znam i tylko ze zdziwieniem przeglądam w poczekalni u ginekologa czy innej kosmetyczki że ktoś takie gówno może wyprodukować a jeszcze lepiej że ktoś to w ogóle kupuje! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: oglądane seriale 07.02.12, 11:15 no i nie ma możliwości wielokrotnego wyboru, bo ja chciałam więcej niż jedną odp. zaznaczyć i nie mogłam Oszukana ta ankieta Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: oglądane seriale 07.02.12, 11:54 O, ja czasem rzucę okiem na Galerię, ale tylko dlatego, że gra tam mój kumpel z podwórka- Bartek Porczyk. Ogólnie serial jest lipny, ale na Bartka popatrzę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: oglądane seriale 07.02.12, 12:05 ja tego Bartka to z barw szczęścia kojarzę Odpowiedz Link
pieskuba Re: oglądane seriale 07.02.12, 12:12 Uwielbiam "Ostry Dyżur" obejrzałam wszystkie sezony. A teraz oglądam "Przystanek Alaska". Odpowiedz Link
schiraz Re: oglądane seriale 07.02.12, 12:35 13 serie skończyli na ostatnim odcinku, ale nie puścili 14, nie wiedzieć czemu. Odpowiedz Link
mamaivcia Re: oglądane seriale 07.02.12, 13:13 No właśnie dlaczego nie dali 14? To jedyny serial jaki oglądałam Odpowiedz Link
donerkasia Re: oglądane seriale 07.02.12, 13:19 www.spadkobiercy.net/ jedyny słuszny serial Odpowiedz Link
mamanadii10 Re: oglądane seriale 07.02.12, 13:35 Ja dr szajsa ogladam od czasu do czasu,bo zapominam. Kiedys,to normalnie wszystkie tasiemce lykalam (zwlaszcza jak bylam w ciazy na zwolnieniu). A teraz sama sie z siebie smieje. Ale tak se mysle,ze ogladac wszystkie i sie nie pogubic o co w ktorym chodzi,to tez sukces i jaki trening pamieci..ha,ha Odpowiedz Link
jk3377 Re: oglądane seriale 07.02.12, 18:56 dobre dobre a gdzie nowa galeria? jaki by tu byl opis? hahaah Odpowiedz Link
aqua48 Re: oglądane seriale 07.02.12, 19:04 Oglądam: "Detektyw Irene Huss", "The Killing" - bardzo mi się ten serial podoba, szkoda, że się kończy. I sporadycznie: Domy - ekstremalne metamorfozy. Poza tym dorywczo "CSI - kryminalne zagadki", ale teraz powtarzają i już się pogubiłam w tym. Od czasu do czasu "Dowody zbrodni" - uwielbiam te wstawki z przeszłości. Odpowiedz Link
aqua48 Re: oglądane seriale 07.02.12, 19:07 A, oglądałam z upodobaniem "Detektywa Murdocha" - główny aktor miał przepiękne oczy!!! Odpowiedz Link
akasya Re: oglądane seriale 08.02.12, 11:37 Czasu mam teraz duuużo, więc mogę sobie trzasnąć sieczkę mózgową Julia, Na wspólnej, 39 i pół, Ostry dyżur - to oglądam/leci w tle jak coś tam robię. A przez premium na kinomaniaku mogę sie rozpływać patrząc na House'a z doskoku CSI, albo Zagadki Nowego Yorku czy inne, jak nie ma nic konkretnego, a gdzieś lecą, no i przepis na życie też wpadnie czasem Odpowiedz Link
doral2 Re: oglądane seriale 08.02.12, 19:13 hehe, no pewnie że ankieta jest nieprofesjonalna, niepełna i tendencyjna ale za to ile zabawy macie przy tym Odpowiedz Link