Dodaj do ulubionych

oglądane seriale

06.02.12, 21:26
natchnięta jednym wąciszkiem zapytowywuję
Obserwuj wątek
    • jowitka345 Re: oglądane seriale 06.02.12, 21:30
      znaczy chyba mim wątkiem sie natchnęłaś co?suspicious
      normalnie chyba mi mąż wsypał cos do herbaty bo nie mogę przestać się śmiaćbig_grin
      a czemu nie można wybrać kilku szt w odpowiedzi?
      ja wybrałam szajsa big_grin
      • sewa.49 Re: oglądane seriale 06.02.12, 22:00
        Ogladam M jak milosc sporadycznie, czesto zapominam, ze leci i przegapie big_grin
        Jak Hanka zginela, tez przegapilam buuuuuu
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/da/zf/r4zi/PnRfYw3ym8rT5I96AA.jpg
        • ez-aw Re: oglądane seriale 06.02.12, 22:31
          Brakuje mi opcji inne lub nie oglądam tongue_out
          • mandziola Re: oglądane seriale 06.02.12, 22:56
            O to to. Ja nie oglądamtongue_out No dobra czasem jak w niedziele rozwale swoje wielorybie cielsko na kanapie to jednym okiem spie a drugim patrzę na ojca Mateuszatongue_out Ale jeszcze chyba żadnego odcinka od poczatku do końca nie ogladałam.
            Najbardziej seryjnie oglądałam "Modę na sukces" w panieńskich czasach bikoz oglądała to moja mama, a leciało akurat w porze obiadutongue_out Zatem byłam na bieżąco z kim teraz Taylor, a z kim Brook itptongue_out
            • rudamarta4 Re: oglądane seriale 06.02.12, 23:40
              A czemu nie ma Na Wspólnej, hę?
              • mearuless Re: oglądane seriale 06.02.12, 23:46
                oooooooooo ruda! o to samo sie pytam!
                a czy ty wiesz ze dziecko weroniki to bedzie adama???
                oj jak ja sie ciesze...naprawde!!! cala jej ciaze sie o to modlilam.
                nawet mi sie to w nocy snilobig_grin
    • mearuless Re: oglądane seriale 06.02.12, 23:45
      ja ogladam tylko i wylacznie "na wspolnej"
      ale tego serialu nie ujelas w ankiecie i siem wzielam i pogniewalam tongue_out
      • rudamarta4 Re: oglądane seriale 06.02.12, 23:52
        He, he, nie wiem, nie wyczytałam jeszcze na forum seriale smile
        Ale byłam kiedyś na planie tongue_out
        • cudko1 Re: oglądane seriale 07.02.12, 08:01
          dolarku tongue_out cóż za nieprofesjonalna ankieta suspicious nie spodziewałabym się tego po Tobie wink
          brak odpowiedzi:
          - żadna z powyższych
          - inne - wpisz jakie?

jak oglądam tylko julię wink wiecie dlaczego hehe big_grin <ślini się> tongue_out
    • mme_marsupilami Re: oglądane seriale 07.02.12, 08:28
      Zaden z powyzszych.
      Ogladam "Ostry dyzur", pierwsza seria z mlodym Dżordżem Klunejem. (ktoras moze wie, czemu na TVN7 przerwali 13 serie, co ?).
      Rzuce okiem na "Na Wspolnej", ale to tak raz w miesiacu.
      Mialam ogladac "Julie", bo Krakow pokazuja, ale jak zobaczylam obsade, to mi sie odchcialo.
      • opium74 Re: oglądane seriale 07.02.12, 08:47
        nie mam natury oglądacza seriali.
        zapominam o której godzinie lecą i w jakie dni i przegapiam odcinki
        Nie mam natury osoby żyjącej życiem innych więc prędzej czy później nawet jak pamiętam o której coś leci to nie chce mi się bo mnie to nudzi i wymyślam coś fajniejszego do roboty
        Z tego samego powodu nie czytam wieeelu gazet których tytułów nawet nie znam i tylko ze zdziwieniem przeglądam w poczekalni u ginekologa czy innej kosmetyczki że ktoś takie gówno może wyprodukować a jeszcze lepiej że ktoś to w ogóle kupuje!
        • asiaiwona_1 Re: oglądane seriale 07.02.12, 11:15
          no i nie ma możliwości wielokrotnego wyboru, bo ja chciałam więcej niż jedną odp. zaznaczyć i nie mogłam sad Oszukana ta ankieta big_grin
          • rudamarta4 Re: oglądane seriale 07.02.12, 11:54
            O, ja czasem rzucę okiem na Galerię, ale tylko dlatego, że gra tam mój kumpel z podwórka- Bartek Porczyk. Ogólnie serial jest lipny, ale na Bartka popatrzę smile
            • asiaiwona_1 Re: oglądane seriale 07.02.12, 12:05
              ja tego Bartka to z barw szczęścia kojarzę smile
      • pieskuba Re: oglądane seriale 07.02.12, 12:12
        Uwielbiam "Ostry Dyżur" obejrzałam wszystkie sezony. A teraz oglądam "Przystanek Alaska".
      • schiraz Re: oglądane seriale 07.02.12, 12:35
        13 serie skończyli na ostatnim odcinku, ale nie puścili 14, nie wiedzieć czemu.
        • mamaivcia Re: oglądane seriale 07.02.12, 13:13
          No właśnie dlaczego nie dali 14?
          To jedyny serial jaki oglądałam sad
    • donerkasia Re: oglądane seriale 07.02.12, 13:19
      www.spadkobiercy.net/

jedyny słuszny serial smile
    • mamanadii10 Re: oglądane seriale 07.02.12, 13:35
      Ja dr szajsa ogladam od czasu do czasu,bo zapominam. Kiedys,to normalnie wszystkie tasiemce lykalam (zwlaszcza jak bylam w ciazy na zwolnieniu). A teraz sama sie z siebie smieje. Ale tak se mysle,ze ogladac wszystkie i sie nie pogubic o co w ktorym chodzi,to tez sukces i jaki trening pamieci..ha,ha
    • jk3377 Re: oglądane seriale 07.02.12, 18:56
      dobre dobrebig_grin a gdzie nowa galeria? jaki by tu byl opis? hahaah
      • aqua48 Re: oglądane seriale 07.02.12, 19:04
        Oglądam: "Detektyw Irene Huss", "The Killing" - bardzo mi się ten serial podoba, szkoda, że się kończy. I sporadycznie: Domy - ekstremalne metamorfozy. Poza tym dorywczo "CSI - kryminalne zagadki", ale teraz powtarzają i już się pogubiłam w tym.
        Od czasu do czasu "Dowody zbrodni" - uwielbiam te wstawki z przeszłości.
        • aqua48 Re: oglądane seriale 07.02.12, 19:07
          A, oglądałam z upodobaniem "Detektywa Murdocha" - główny aktor miał przepiękne oczy!!!
    • akasya Re: oglądane seriale 08.02.12, 11:37
      Czasu mam teraz duuużo, więc mogę sobie trzasnąć sieczkę mózgową wink Julia, Na wspólnej, 39 i pół, Ostry dyżur - to oglądam/leci w tle jak coś tam robię. A przez premium na kinomaniaku mogę sie rozpływać patrząc na House'a big_grin z doskoku CSI, albo Zagadki Nowego Yorku czy inne, jak nie ma nic konkretnego, a gdzieś lecą, no i przepis na życie też wpadnie czasem tongue_out
      • doral2 Re: oglądane seriale 08.02.12, 19:13
        hehe, no pewnie że ankieta jest nieprofesjonalna, niepełna i tendencyjna tongue_out
        ale za to ile zabawy macie przy tym big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka