bryanowa-1 12.02.12, 15:11 prosze ci o namiary na mejla twego.obejrzalam se twoje twory na blogu i se chcialam zapytac o to i owo bo mi sie kilka rzeczy podoba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baxteria Re: mamalgosia 12.02.12, 19:24 O w morde. Padłam na tym blogu. Jakie Wy dziewczyny zdolne jesteście. Ja, przyszywając guzik, muszę podjąć kilka prób, bo pod spodem kołtun mi się robi - po obcięciu kołtuna - odpada guzik i muszę od nowa szyć, a Wy takie cuda robicie. No no, chylę czoła Odpowiedz Link
one-smutasek Re: mamalgosia 12.02.12, 19:56 Cudne wszystko!!! Jakie Zycie jest niesprawiedliwie mnie poskąpiło wszelkich talentów Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamalgosia 12.02.12, 20:08 czy ja wiem... Oddałabym ten talent za możliwość pracy w zawodzie Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamalgosia 12.02.12, 19:45 zwyczajny, gazetowy: mamalgosia@gazeta.pl Fajnie, że Ci się podoba Odpowiedz Link
alajna2 Re: mamalgosia 12.02.12, 20:13 bardzo fajne rzeczy, masz dziewczyno talent ps a kim jestes z zawodu???? Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: mamalgosia 12.02.12, 21:25 Ogólnie mówiąc dupsko Winnie the Foch i czapka Mózg mnie powaliły i oplułam oraz zasmarkałam monitor Masz babo zdolności i poczucie humoru bliskie memu sercu Chyba odkurzę szydełko, choć nigdy zbytniego nabożeństwa do niego nie miałam. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamalgosia 12.02.12, 22:31 Rozczaruję Cię: obie rzeczy były pomysłami osób, które chciały te rzeczy mieć - ja je tylko zrobiłam... Odpowiedz Link
akasya Re: mamalgosia 14.02.12, 10:00 Czapka mózg jest super! Idealna dla mnie, bo ja lubię takie pomysły na głowie Powiedz mi, jak duży jest winnie the foch? Bo znalazłam go kiedyś na jakimś innym blogu i bardzo mi się spodobał, ale to był tylko pojedynczy egzemplarz zrobiony przez autorkę okazyjnie. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamalgosia 14.02.12, 12:04 Nie wiem, jak jest duży, bo właśnie dzisiaj odszedł ode mnie do nowej właścicielki Ale miał może 13 cm? Oczywiście rozmiar można zrobić dowolny Odpowiedz Link
polonijnamama Re: mamalgosia 15.02.12, 08:59 O raju, jakie cuda Ty robisz, Malgosiu!! Myslalam sobie, zamowie To..... a nie...yyyyyyyyyyy To, albo..... To, i naprawde nie wiem. Co jedno to piekniejsze. Niesamowwicie podoba mi sie Hello Kitty, ale jego nie zamowie . Nie mam dla kogo. Moge Cie wkleic na moj profil facebooka? Wiem, wiem, nie znasz mnie. Ja to forum czytam, uwielbiam czytac, ale flaszki nie stawialam, nie chwalilam sie jak wieszam papier toaletowy itd . Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamalgosia 07.03.12, 19:50 no jasne, wklejaj! Przepraszam, że teraz dopiero pisze, nie widziałam wcześniej tego posta Odpowiedz Link