magiczna_marta 09.03.12, 19:15 zmień se z łaski swojej nicka do trollowania albo miej odwagę pisać pod swoim oficjalnym bez poważania magiczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_miotla Re: magiczna_miotla 09.03.12, 19:40 bez obrazy, ale trollem nie jestem, a nick jak nick nie zamierzam go zmieniać tylko dlatego, że pomyślałaś, iż podszywam się pod Ciebie, nie masz zdaje się wyłączności na słowo "magiczna" prawda? swoją droga niezłe masz mniemanie o sobie skoro pomyślałaś, że chciało mi się nicka zakładać tylko po to, aby się upodobnić lub podszywać pod Ciebie hyhy Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: magiczna_miotla 09.03.12, 19:58 Łoj Marta no weź. Ja myśle, że dziewczyna nie miała złych intencji. Czy ja w takim razie powinnam ścigać madame_edith? Czy ona mnie? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: magiczna_miotla 09.03.12, 20:30 Zuzu, jakby ktoś z historią forumową przyplątał się tu do nas na forum to bym się nie czepiała, ale to jest: - nowy nick - "przypadkowo" z takim nickiem zaczyna akurat na naszym forum? Tere fere, w takie przypadki nie wierzę Odpowiedz Link
magiczna_miotla Re: magiczna_miotla 09.03.12, 20:35 Załóż sobie grupę tropiącą imienia Kaczyńskiego, ona chyba też wszędzie spiski węszy i powodzenia życzę. Oceniasz mnie swoją miarą widzę, a to najszybsza droga do pomyłki Odpowiedz Link
karra-mia Re: magiczna_miotla 09.03.12, 20:28 oj no magiczna ale nie masz monopolu na magiczna z przodu nie? daj dziewczynie spokój, bo dobrze gada. taka świeża krew się tu przyda, żeby za słodko nie było Odpowiedz Link