Dodaj do ulubionych

Wiosenne zakupy part 2

20.03.12, 14:28
Wróciłam.
Zakupiłam:
- 2 pary butów dla siebie (jedne czarne balerinki, drugie czerwone (malinowe) do wiosennej kurtki)
- 2 pary spodni (dżinsy czarne i niebieskie)
- buty dla Filipa
- buty dla Kuby
- skarpetki i kilka pierdalamentów

Aaaa i kupiłam sobie różowe sznurówki do glanów big_grin
Obserwuj wątek
    • karra-mia Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 15:05
      różowe sznurówki wymiatająbig_grin
      • sewa.49 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 15:47
        Jak ja nienawidze ciuchow kupowacsuspicious
        Nic mi nie pasuje i te kolory tym sezonie takie wsciekle ze chyba na pajaca wyjde.
        No ale coz, bylam, nawkurzalam sie pod nosem i w ciagu tygodnia udalo mi sie cos sensownego dostac suspicious
        A zatem kupilam jensy zajebiste i juz je kocham miloscia wielka do tego stopnia, ze zaczelam sie martwic co to bedzie jak sie kiedys zniszczasad
        Nastepnie spodnie ala jensy ze streczu we wscieklym turkusowym kolorze big_grin
        Eleganckie spodnie klasyczne w kolorze bezu, marynarka i spodnica do tego, takie trzy w jednym big_grin
        Dwie koszule jedna niebieskie paseczki, druga w czerwona krateczke
        Bluzke granatowa w biale paski
        No... buty jeszcze porzebuje na malym obcasie lub koturnie najlepiej bordowe
        U zajaczka torebusie zamowilam fajna to mi do butow bedzie pasowac big_grin
        Problem w tym, ze jeszcze nie wiem kiedy sie w to wszystko wystroje i dokad pojde taka pikna i modna na wiosne big_grinbig_grin
        • zales239 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 17:07
          Ło jezusicku!
          Bank obrabowałyście????????????wink
          Ja zakupiłam sobie w szale wiosennym- szaliczek za całe 28 zeta.
          Zajebiście niebieski w groszki do parokrotnego omotania na szyję.
          Mam do tego staaaaaaaaaaaaaarą kurtałkę też chabrową i tak pomykam sobiesmile wiosennie.
          • paciaty Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 17:21
            Ło kurfa, ja w szale wiosennych zakupów se zakupiłam mydelniczke na poród do szpitala i spinacze bo mnie pranie z balkonu spieprza. I po zakupach
            • buzka25 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 18:11
              laseczki ale szalejecie, no to ja w tym szale zakupiłam antygwałtki w ilosci szt 5, gdyz juz wyskoczyłam ze skarpet, wink, i mierzyłam 2 bluzki koszulowe , ale kufa jak w cycach ok, to za duza na biodrach i na odwrótsad a były piekne
              • pysiaczek1234 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 19:12
                No to ja sezon rozpoczęłam na ciuchu i kupiłam ciemno różową krótką jesionkę, w Solarze tunikę bom się w niej zakochała, ale czarna jak zwykle, taka i do spodni i do rajstop, pantofle brązowe, poluje na żółte, kilka pasków kolorowych no i na dentystę córki wydałam 200 zł uncertain a jeszcze bym coś kupiła.
                Dzieciaki też obkupione w kurtki, buty i ubrania na święta, spodnie i lżejsze odświętne bluzki .
                • doral2 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 20:20
                  różowe pantofle se kupiłam.
                  chyba głupio zrobiłam uncertain
    • margotka28 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 20:25
      zazdroszcze kasy na zakupy. Ja na razie kupilam dzieciom buty wiosenne wink
      • rudamarta4 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 20:33
        Ja pewnie nic nie kupię, bo wstawiłam auto do mechanika i zastanawiam się skąd kasę wytrzasnę żeby mu zapłacić około 300zł.
        Muszę jakieś cichobiegi kupić, bo zamierzam w lato w kieckach latać i trampki nie bardzo pasują tongue_out
        • zales239 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 22:10
          no właśnie ,jakie buty kupić,żeby pasowały do spódnic,sukienek,wygodne żeby były i jeszcze żeby można bez rajstop je nosić?
          takie 5 w 1wink
          zawsze mam problem butowy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsuspicious
          • sewa.49 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 22:36
            No jak to jakie... baleriny oczywiscie juz ktorys sezon w modzie. Mozna poszalec od wyboru do koloru big_grin
            Sama sie przekonac do nich nie moge suspicious
            No, ale kto wie moze kiedys....
            • zales239 Re: Wiosenne zakupy part 2 20.03.12, 22:50
              nie chcę na płaskim bom karakan z metra ciętysuspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka