Dodaj do ulubionych

Wymyśliłam sobie

13.04.12, 07:51
że będę ćwiczyć pilates tongue_out Na chodzenie do klubu za bardzo mnie nie stać...
Więc pożyczyłam od koleżanki płyty, jedyny mankament, że po angielsku hehehe i w niektórych miejscach mam problem ze zrozumieniem. Ale pierwszy dzień mam za sobą. Ciekawe jak długo wytrwam big_grin

A może ktoś jesteście w stanie polecić płyty ewentualnie strony abym nie straciła chęci do wysiłku tongue_out
Obserwuj wątek
    • cudko1 Re: Wymyśliłam sobie 13.04.12, 08:57
      ja sobie tez wymyśliłam pracę nad moim brzuszyskiem,

jakieś trzy lata temu...........

dzis wygląda gorzej niz trzy lata temu

mój słomiany zapał

ale Tobie życzę powodzenia i wytrwałoścismile
      • mona_mayfair Re: Wymyśliłam sobie 13.04.12, 09:54
        Ano wlasnie, ja sie na ćwiczeniach żadnych nie znam, ale wy się znacie;> wiec mi pewnie poradzicie;p Potrzebuję cuś, zeby się ujędrnić, ale nie chudnąć;p najbardziej uda, tylek, trochę brzuch i cycki;p a, troche silnej woli do tego zestawu tez poproszę;p
        • mona_mayfair Re: Wymyśliłam sobie 13.04.12, 09:57
          tak w ogole, Aga, moge się podpiąc?big_grin
          • aga9001 Re: Wymyśliłam sobie 13.04.12, 14:43
            Mona jak będziemy dwie to może szybciej nam odpowiedzą big_grinbig_grinbig_grin
            • mona_mayfair Re: Wymyśliłam sobie 14.04.12, 09:29
              Coś im sie jednak nie pali ;pp
              • aga9001 Re: Wymyśliłam sobie 14.04.12, 15:20
                Leniwe tongue_out
        • akasya Re: Wymyśliłam sobie 14.04.12, 23:49
          Na uda i tyłek fajna jest piłka. Leżę sobie na ziemi, piłkę dociskam palcami u stóp np. do ściany albo szafy i tak każda noga na zmianę ile dam radę. Albo łydki na piłce, kolana zgięte pod kątem 90 stopni i unoszę tak poopę - to jest chyba najgorsze cholerstwo, ale skuteczne wink Dzięki takim zabawom dowiedziałam się np. o bardzo ciekawych mięśniach śródstopia, o których istnieniu nie miałam pojęcia big_grin ale uda wyglądają lepiej smile
    • prigi Re: Wymyśliłam sobie 13.04.12, 11:23
      pilates miałam kiedyś z Shape
      ba, nawet ćwiczyłam. a potem mi się odechciało i trwam w takim letargu już 5 rok tongue_out
    • poranny_zapach_kawy Re: Wymyśliłam sobie 14.04.12, 18:44
      żyzce konsekwencji. Zawsze trzeba być w takich akcjach konsekwentną
    • olinka20 Re: Wymyśliłam sobie 14.04.12, 21:24
      Aga mam fajne płyty z shape, moze ktos znajomy ma, jak nie to ci podesle ( o ile oddaszwink )
      A pilates na lato, plaski brzuch w 4 tyg mam w 2 egz i moge ci wysłac jedensmile
      • aga9001 Re: Wymyśliłam sobie 15.04.12, 07:46
        Olinka chce chce pożycz big_grinbig_grin
        • olinka20 Re: Wymyśliłam sobie 15.04.12, 15:17
          Wyslij adres to postaram sie puscic w tygodniu paczuszke.
          • aqua48 Re: Wymyśliłam sobie 15.04.12, 19:04
            Ćwiczę "szóstkę Weidera" nic do tego nie potrzeba oprócz kawałka podłogi, w miarę dobrej pamięci i umiejętności liczenia. Można sobie wygóglać pokaz ćwiczeń i do roboty! Na anatomię świetnie działa, przede wszystkim do głowy by mi wcześniej nie przyszło, że w takich dziwnych miejscach mam jakiekolwiek mięśnie. Człowiek to jednak zadziwiająca istota!
            • olinka20 Re: Wymyśliłam sobie 15.04.12, 19:11
              Ale do 6 weidera to trzeba miec raczej zdrowy kręgosłup.
              • aga9001 Re: Wymyśliłam sobie 15.04.12, 21:46
                No właśnie - zdrowy kręgosłup. Ja mam dyskopatię uncertain
            • akasya Re: Wymyśliłam sobie 15.04.12, 23:36
              6 weidera to dla mnie masakra! W życiu nie udało mi się tego skończyć, bo myślałam, że padnę w trakcie robienia... A szkoda, bo ponoć niezłe efekty daje. Tylko jak wytrwać, a raczej dotrwać do końca??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka