Dodaj do ulubionych

buty do wody

04.06.12, 19:19
czy ktoras z was posiada dla siebie , dla dzieci..?
planuje zakupic,gdyz wybieramy sie na bardziej kamienista plaże i zastanawiam sie gdzie takie, poza allegro, dostac korzystnie i dobre jakosciowo? siostra rok temu w deichmannie kupila, znajomi w rossmanie...nie wiem gdzie uderzyc by nie zalowac.
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: buty do wody 04.06.12, 19:21
      Widziałam niedawno reklamę, że w Lidlu miały być.
      • jk3377 Re: buty do wody 04.06.12, 19:23
        tak, bylam dzis,ale po 13...a ponoc od rana rzuciła sie wiara i omało sie nie pobili...zostały jakies tam, dla dzieci jedna sztuka...szokuncertain
        • olinka20 Re: buty do wody 04.06.12, 19:35
          IDz sprawdz jutro, u nas w lidlu tez rzucaja w pierwszy dzien okreslona ilosc i potem dokładają codziennie ( tak kupiłam tacie mega hiper masazer ).
          • doral2 Re: buty do wody 04.06.12, 21:20
            w decathlonie też kupisz.
            polecam takie materiałowe z gumową podeszwą.
            cale plastikowo-gumowe nie są dobre. niewygodnie się w nich chodzi i obcierają nogi.wystarczą na kilka wyjazdów, więc nie szarp się na jakieś wypasione.
            takie będą dobre
            https://www.galerieallegro.pl/zdjecia/z99/996716/middle/1.jpg
            • a-ronka kaufland 05.06.12, 10:23
              ostatnio tam był mega wybór

Ładne ma adidas ale cenowo kosmos.Szukaj też w biedronce i carrefour.Cena około 15 zł
            • rose.rouge Re: buty do wody 05.06.12, 12:09
              o, super są. Przyznam, że nie wiedziałam, że istnieje tego rodzaju obuwie i w pierwszej chwili pomyślałam właśnie o plastikowo-gumowych tzw. "krokodylkach" - są średnio ładne ale bardzo lekkie, wadą jest to że są znacznie sztywniejsze od tych na obrazku.
    • jowita771 Re: buty do wody 05.06.12, 11:20
      Ja latałam w crocsach po kamienistej plaży i bardzo było mi wygodnie. Córka miała takie fajne, jakby tenisówki, takie przylegające do stopy, kupiłam jej na miejscu nad morzem.
      • kaja2002 Re: buty do wody 06.06.12, 12:55
        Kupiłam wczoraj w lidlu dla Lulu, bo ubóstwia basen, a nie miał żadnych klapków i w sandałach biegał po szatni. Fajne, z zapięciem na rzep. Pół dnia w nich latał po chacie, choć na co dzień nawet skarpetki ledwo toleruje.
    • mme_marsupilami Re: buty do wody 06.06.12, 16:49
      Dla siebie: www.decathlon.fr/sandales-100-inj-violet-femme-id_8175646.html
      Dla dziecka mialam Crocsy.
    • mamaivcia Re: buty do wody 06.06.12, 18:17
      plastiko sandałki odradzam, bo strasznie wpadają kamienie w kamienistej wodzie
      mam takie i klnę jak stary szewc, bo z wody wyjść nigdy nie mogę bez ałć ałajć wink
      mąż i dziecko mają materiałowe i nic im nie wpada
      mąż kupił w jakimś go sporcie, a synowi kupiłam na kamienistej plaży, w przeliczeniu na nasze pieniądze wyszło 15 zeta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka