Dodaj do ulubionych

Identyfikacja

12.06.12, 17:43
Wymieniona w tytule miała gościć dwie aplikantki, przyszłe panie prokurator. Obiekt do identyfikacji już nie wyglądał, i zdecydowanie nie pachniał. Panie w korytarzyku czekają karnie, Zbych je wspomaga spojrzeniem spod łba. Panie nieśmiało pytają: A jakieś maseczki na twarz można prosić? Na co rozpromieniony Zbych: A zielone, czy niebieskie? Panie: A któreś są skuteczniejsze? Zbych: No na tych zielonych rzygowiny lepiej się komponują. Mina lasek..... A wyobraźcie sobie!
Obserwuj wątek
    • exotique Re: Identyfikacja 12.06.12, 17:45
      buahaha, cudny jest.
      kocham go i uwielbiam.
      panienki rzygaly?
      • migotka-2 Re: Identyfikacja 12.06.12, 17:49
        Pewnie, że rzygały! do kubełków!
        • exotique Re: Identyfikacja 12.06.12, 17:52
          macie takie na podoredziu?
          wow, powinny takie laski miec obowiazkowe 20h to przerobienia w taki sposob.
          • migotka-2 Re: Identyfikacja 12.06.12, 17:58
            Kubełki są obowiązkowe! Czasami rodzina też nie wydala. Mamy dwa pod zlewem. Dziewczynom się nie dziwię to nowicjuszki.
            • annajustyna Re: Identyfikacja 12.06.12, 18:56
              A kto oproznia i myje te kubelki? Wspomniany Zbych?
              • migotka-2 Re: Identyfikacja 12.06.12, 19:05
                W takiej salce jest odpływ prosto do kanału, więc delikwent zawartość wraz z papierową wkładką wrzuca, młynek robi resztę. I używamy węża i środków do dezynfekcji. Rozłażące się robaki też do kanału wodą zapędzamy. Robaki są niestety niesubordynowane i często spadają i się rozłażą. Ale skrajne przypadki nie są tak częste.
                • annajustyna Re: Identyfikacja 12.06.12, 22:18
                  A jaka masz tam funkcje? Chyba nie patomorfologa? Tylko co? Kapielowego? smile
                  • cudko1 Re: Identyfikacja 13.06.12, 08:19
                    ło matko ale ten zbych ma język niewyparzony wink

a migotka to tam szefuńciem jest smile
                    • annajustyna Re: Identyfikacja 13.06.12, 10:19
                      i gania za robalami? O Matulu!!!
                      • migotka-2 Re: Identyfikacja 13.06.12, 17:37
                        Za robalami to mało ganiam, a w papierach mm technik sekcyjny. Patamorfolog to teraz nie robi wiele, przychodzi patrzy i wpisuje opinię w kartę. Ja jestem od innych czynności, głównie papiery i obsług rodzin. Ale lubię wiedzieć, co w trawie piszczy i robię sobie wizyty kontrolne.
    • aniuta75 Re: Identyfikacja 12.06.12, 17:49
      big_grinbig_grinbig_grin
    • fajnyrobal Re: Identyfikacja 12.06.12, 18:00
      Cudne big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • olinka20 Re: Identyfikacja 12.06.12, 18:14
      Hłe hłe, sie dziewczynom nie dziwie.
      Pamietam jak na zajeciach z sekcji wszyscy sie porzygali, bo trup miał spotkanie z pociągiemuncertain
    • red-truskawa Re: Identyfikacja 12.06.12, 18:15
      boskie big_grin
    • magiczna_marta Re: Identyfikacja 12.06.12, 18:16
      Jak miałam badanie wydolnościowe płuc to dostałam taki specjalny spinacz na nos, tylko przez usta można wtedy oddychać, może sprzedawaj takie, albo Zbych niech sprzedaje, dorobi sobie na nowe kasety VHS z Muminkami big_grin
    • red-truskawa Re: Sekcja, podobne :) 12.06.12, 18:28
      Przypomniało mi się z czasów studenckich. Drzwi otwarte na wydziele, pełno licealistów się kreci od rana, wszędzie chodza, zaglądaja. Ćwiczenia z anatomii patolgicznej,aula, wejscie do auli u góry, kilka metrów niżej stoły z trupami i nami- studentami robiącymi sekcje, koniec maja, upał, smród, na stole sekcyjnym trupy psów i prosiąt, które "same uciekaja ze stołu". Wchodza ci licealiści, bladzi już na wejsciu, a prowadzacy krzyczy do nich: "Prosze podejsc bliżej, niech się państwo nie krepują, prosze dotknąc, powąchać..." Kilkoro nie zdarzyło wyjść i zaczęli sobie rzygać na buty tongue_out
      I tym sposobem nastapiła przedegazminacyjna selekcja przyszych lekarzy weterynarii.
    • 3-mamuska Re: Identyfikacja 12.06.12, 19:24
      Masakra, ja tez nie dałabym rady.
      A ciebie podziwiam ze dajesz rady pracować w takim miejscu.
      • doral2 Re: Identyfikacja 12.06.12, 19:37
        zbychu jest debeściak big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • opium74 Re: Identyfikacja 12.06.12, 19:39
        Zbych jest genialny big_grin
        • zales239 Re: Identyfikacja 12.06.12, 20:21
          Ale egzemplarz się Ci trafił Z bychowysmile
          No jak coś powie to ziemia drży hehe
          wspaniały jest!
          • pysiaczek1234 Re: Identyfikacja 12.06.12, 21:20
            Moja wyobraźnia podziałała i już widzę robaki!
            Nic a nic na mnie nie działa, żadne ciało rozkładające się, miałam okazję widzieć i sekcje zwłok ale kuźwa tych robaków nie zniese uncertain jedyne co mnie odrzuca.
            Kiedyś jako dziecko znalazłam w piwnicy sąsiada , który się powiesił, ani nie rzygałam ani traumy do dziś nie mam (no może najpierw dobrze się po piwnicy rozejrzę zanim do niej wejdę :p) ale kuźwa te robaki mnie przerażają bleeeeeeeeeeeeeeeeee.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka