deelandra 01.07.12, 18:22 kiedyś się przestaje zmieniać? przeszłam już przez dziecięcy niebiesko-fiołkowy, do jasnego brązu, brązu pomieszanego z zielenią zwanego roboczo "gówno na trawniku" do - obecnie głębokiej ciemnej zieleni, mógłby se taki zostać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: kolor oczu 01.07.12, 19:05 mi się nie zmienił nigdy. mam szare. moim dziołchom też się nie zmienia. ale moja mama miała czarne a ma zielone. nie wiem kiedy jej się zmienił. Odpowiedz Link
annajustyna Re: kolor oczu 01.07.12, 19:44 Podobno do konca pierwszego roku zycia. Czarne? Masz mame Hinduske? Odpowiedz Link
grave_digger Re: kolor oczu 02.07.12, 14:33 hahah - nie. ale za dziecka miała czarne włosy i czarne oczy. są dowody w postaci zdjęć dziś ma włosy brązowe i oczy zielone. dla odmiany ja się urodziłam blondynką. Odpowiedz Link
olinka20 Re: kolor oczu 01.07.12, 19:59 Od zawsze mam brązowe, nic mi sie nie zmienia. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: kolor oczu 01.07.12, 20:12 Jako dziecko mialam niebieskie, teraz mam zielone. Starszakowi (4,5 r.) dopiero sie zmieniaja (szarozielone). Odpowiedz Link
esofik Re: kolor oczu 01.07.12, 20:52 za dziecia miałam niebieskie, około dwudziestki niebieskie, szare, szaro-zielone w zalezności od nastroju? makijażu? ubioru? teraz mam szaro-niebieskie Małolata od urodzenia ciemny brąz Odpowiedz Link
paciaty Re: kolor oczu 01.07.12, 21:19 Mi się zmienia 2 razy w roku Generalnie mam zielono-pomarańczone ale na wiosnę robią się bardziej zielone a na jesień większa część jest pomarańczowa. A o takich zmianach jak piszesz nigdy żem nie słyszała ale fajne to musi być Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: kolor oczu 01.07.12, 21:35 eh, a ja przeczytałam kolor moczu... i ten ciemno fiołkowy nieco mnie zastanowił Czas się albo napić albo iść do okulisty. Odpowiedz Link
dlania Re: kolor oczu 01.07.12, 22:03 U nas bez zróznicowań - wszyscy niebieskoocy od zawsze. Ja mam intensywniej niebieskie na kacu, ale przechodzi wraz z nim Odpowiedz Link
sylki Re: kolor oczu 02.07.12, 09:57 > eh, a ja przeczytałam kolor moczu... i hahaha padłam z rana Odpowiedz Link
jowita771 Re: kolor oczu 01.07.12, 22:41 Nie wiem, ale pamiętam czasy, jak miałam niebieskie oczy, a chciałam zielone, jak mama. I mi się zmieniły na zielone. Moja starsza urodziła się z brązowymi, ale już ma jakieś inne, jakby w stronę zielonego trochę. Młodsza moja ma niebieskie i to zdecydowanie, wyglądają, jakby nie miały zamiaru się zmieniać. Odpowiedz Link
shellerka Re: kolor oczu 02.07.12, 13:36 mnie się przestał zmieniać w zeszłym roku latem, jak sobie zamontowałam barwione soczewki kontaktwowe od tamtej pory mam brązowe. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: kolor oczu 02.07.12, 16:02 Ja od urodzenia ciemno brązowe, młoda miała granatowe a teraz brązowo zielone, czekam co z tego będzie Mąż ma błękitne. Odpowiedz Link
tetika Re: kolor oczu 02.07.12, 17:27 u mnie jest tak ze nam sie dziedzicznie zmienia. w tej chwili mamy wszystkie trzy etapy w rodzinie moje synio ma ciemno brazowe ja braz z zielenia moja mama juz calkiem zielone najbardziej sie sobie podobalam w ciemnobrazowych..... Odpowiedz Link