olinka20 03.07.12, 21:16 Zapusciłam i aktualnie mam je do ramion. Ale powiem wam, ze w taką pogode jak dzis to mi sie marzy znowu moj irokezik Chociaz te są fajne, bo zepnę i tez mam gdzies. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Włosy... 03.07.12, 21:22 mnie już dawno przeszło zapuszczanie włosów. za dużo szamponu i farby na nie szło. za długo schły. czasami jak wieczorem umyłam przed snem, to rano jeszcze z mokrymi się budziłam. z długimi coś trzeba zrobić, związać czy zapleść, albo ułożyć. a krótkie grzebieniem przegrabię i cześć. i latem w ogóle rano nie suszę, bo zanim do pracy dojadę to już mam suche. no ale ja mam tych kłaków od cholery... i do tego kręcone prawie jak u murzyna.. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Włosy... 03.07.12, 21:28 No włąsnie, masz krecone, ktore dobrze obciete same sie układają. Moje jednak trzeba lokowko suszarką potraktowac, bo inaczej mam siano. Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Włosy... 03.07.12, 21:28 A ja mam dość długie i dość dużo i w związku z tym sklinam jak mogę, bo jak umyję, to zanim wysuszę dziadostwo, jestem spocona, ugrzana jak reks, potem spinać, srać, chyba to zetnę... Ale jak pomyślę, że mi się to układać nie będzie... Och Odpowiedz Link
olinka20 Re: Włosy... 03.07.12, 21:34 Zawsze zazdrosciłam tym, ktorzy maja duzo włosów ( bo ja mam 5 na krzyz), ale jak was czytam to moze nie ma czego zazdroscic? Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Włosy... 03.07.12, 21:51 Olinka, w moim przypadku nie ma czego Nie wiem jak u reszty Ja mam grube, sztywne, raz byłam obcięta na boba i to była moja jedyna krótka fryzura, obcięta jednorazowo, nie miałam cierpliwości nad tym stać i się wkurwiać Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Włosy... 03.07.12, 21:53 Mi się warkocz po dupie majta i mam ochotę odpalić mężowską golarkę.. Parzą mnie te jebane kudły !!!! Odpowiedz Link
deelandra Re: Włosy... 03.07.12, 22:52 boże uchowaj... lekkie fale - dokręcenie naturalnych Odpowiedz Link
mathiola Re: Włosy... 03.07.12, 22:18 zapuszczam uparcie od 10 miesięcy i jestem dumna z ich długości, teraz noszę związane w taki pierdolnik na górze głowy, albo w pierdolnik na dole głowy, zależnie od looku, bo za gorąco z rozpuszczonymi. Marzy mi się ściana włosów do połowy pleców, ciągle mi się nudzi w połowie zapuszczania... może tym razem się uda Odpowiedz Link
cudko1 Re: Włosy... 04.07.12, 08:37 math najlepszy sposób - oszczędzać na fryzjerze ja mam do początku tyłka - od lat hmmm 17 nie miałam takich długich i już mnie na maksa wwwkkkkk..... gęste, grube, nakręcanie, prostowanie nic nie daje w planach jakaś śmieszna zawadiacka fryzurka, ino muszę jeszcze schuść trochę, bo u mnie każdy kg widać na twarzy (fuuuj) i z krótkimi nie wygląda to za ciekawie Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Włosy... 04.07.12, 09:30 Ja mam aktualnie chuj wie co na łbie, czekam aż trochę odrośnie żeby normalnie spiąć nad karkiem i mieć w dupie. Znudziły mi się krótkie włosy Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Włosy... 04.07.12, 09:34 Jak dla mnie to tylko dlugie wlosy: od niechcenia klamerka na czubek glowy i gotowe, zaplesc cos tez chwila. Nie chce sie modelowac - ozdobna gumka/spinka i przylizanie wystarczy. Mam wlosy do lopatek - dlugie i falowane. Raz w wieku chyba 11 lat wyglupilam sie z krotka fryzura a'la czeski pilkarz i nigdy wiecej, chyba ze na zero. Odpowiedz Link
tetika Re: Włosy... 04.07.12, 10:13 ja tylko krotka, w jakichkolwiek dluzszych wygladam na sto lat wiecej czasem mi sie nudzi , ale mam fryzjerke po ktorej wkladam rece we wlosy i poczochram i wygladam jakbym byla po najlepszym czesaniu.wiec sie nie awanturuje bardzo. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Włosy... 04.07.12, 10:50 Swoje wlosy zapuszczam dzielnie i tego sie trzymam. Jak ze trzy zimy przeleca to beda mialy odpowiednia dlugosc. Tesknie za moimi dlugimi wlosami, w krotkich nie czuje sie soba Ostatnio odkrylam super fajny szampon do wlosow, ale nie wymienie nazwy coby, reklamy nie robic Odpowiedz Link
jlo83 Re: Włosy... 05.07.12, 19:35 ja ostatnio kovham isane z rossmana do brązowych włosów ale przerzucę się na inny' dawaj !!!!! Odpowiedz Link
shellerka Re: Włosy... 04.07.12, 11:54 to ja mam dosyć swojej grzyweczki w te upały, ale taniej jednak wychodzi niż botoks i na podkładzie oszczędzam, bo czoła praktycznie nie mam po co smarować Odpowiedz Link
zales239 Re: Włosy... 04.07.12, 17:16 Ja miałam ostatnio ścięte a'la Kożuchowska Teraz po około 3 miechach mam na głowie jakiś stóg i brak koncepcji . Kolor mysi ,zakupiłam farbę coś w jasnym brązie a chciałam jakieś pasemka -kolor najlepiej sarenka-młoda , ale ja czasu ni mam wcale na fryzjera. Także łokropieństwo mam na głowie i do tego tyle włosów co Olina Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Włosy... 04.07.12, 18:31 Zalesiowa jak to? Ty na fryzjera nie masz czasu Myslam, ze chodzisz regularnie Odpowiedz Link
zales239 Re: Włosy... 04.07.12, 18:43 niom! ostatnio tak się zagadaliśmy ,że równał i równał i ciągle były za krótkie ! na rekruta wyszło także muszę chwilowo odpuścić hehe! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Włosy... 04.07.12, 19:26 Olinka ja też za swoim irokezem tęsknię straszliwie w takie upały. A tu kurna gorąco w czerep, układac suszarką trzeba, jakies specyfiki stosować. A irokez taki prosty w obsłudze jest no . Odpowiedz Link