Dodaj do ulubionych

Moje auto to baba!

11.07.12, 21:49
Zawsze mam jakieś przeboje z autami.
Dziś pojechałam coś załatwić, wracam do auta, a ta pipa skodzina nie chce odpalić. Benzyna jest, rozrusznik dopiero co naprawiałam, a ta pipa ani drgnie. Ostatnio też tak miała dwa dni, coś tam z jakąś cewką jest nie tak.
Kręcę i kręcę ją, ale wiem, że grozi to rozładowanym akumulatorem. Ostatnio pomogło jej odłączenie od bateryjki i ponowne podłączenie. Teraz nie dało rady. Jestem mistrzem w zamykaniu mojej rozjebanej maski, która z deka odstaje po tym jak w trakcie jazdy otworzyła się na szybę i szyba poszła w pizdu.
Ale to już na osobne opowiadanie tongue_out
W końcu stwierdziłam, że idę po bułki do sklepu i niech się przez ten czas namyśli, bo jak nie odpali, to ją zostawię w pizdu na noc w niezbyt miłym miejscu.
Wrr... Wróciłam i co? Odpaliła za pierwszym razem smile
Normalnie jak baba- strzela fochami, ale jak się jej powie parę słów, to od razu pokornieje.

Też macie takie wredne auta?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Moje auto to baba! 11.07.12, 21:55
      Moja tez baba, ale przez imie, a nie fochy big_grin
      A propos otwartej maski, to mi sie przypomniała historia kumpla, ktoremu maska otworzyła sie na AUTOSTRADZIE!
      Przy 130 km na godzine!
      I jedzie maksymalnie pochylony zeby w tej szparze cos zobaczyc, a inni go wyprzedzaja i trąbią, ze ma maske otwartą.
      Jego komentarz- jakbym kurwa nie widział, ze mam maske na szybie big_grin
      • rudamarta4 Re: Moje auto to baba! 11.07.12, 22:05
        Ja tak miałam na gierkówce, jechałam 120km/h z dzieckiem i nawalonym chłopem. Naprawiali z kuzynem zderzak i źle maskę zamknęli. Myślałam, że go zatłukę tępym narzędziem. Było zimno jak cholera, ciemno jak w dupie, dojechałam wolniutko do stacji z gazem i poprosiłam pana, żeby mi pomógł na jakiś sznurek przymocować maskę do zderzaka, bo miałam jeszcze z 40km do zrobienia. Szyba popękana, ale dało się jechać.
        Na szybę pożyczyła mi kumpela, na maskę już mnie nie stać.
        I tak sobie jeżdżę z lekko uchyloną, przywiązywaną do zderzaka.
        To auto mnie do szału doprowadza...
        • olinka20 Re: Moje auto to baba! 11.07.12, 22:12
          Skoda z przygodami big_grin
    • amoreska Re: Moje auto to baba! 11.07.12, 21:57
      Jak skoda to baba big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka