Dodaj do ulubionych

kosmetyczka

12.09.12, 13:35
jakie zabiegi na twarz polecacie? zwłaszcza na cerę wrażliwą, naczynkową, zaczerwienioną. a może czego nie polecacie. nie znam się, a nie chcę by mi cos kosmetyczka wcisnęła.

wkrótce będę się musiała tam udać, bo to mój prezent urodzinowy suspicious dostanę kasę, którą mam na to przeznaczyć. spoko. fajnie. ale u kosmetyczki ograniczam się do henny. oczyszczania twarzy już nigdy nie zrobię, bo to potwornie boli a potem skóra sie złuszcza okropnie. efekty marne.
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: kosmetyczka 12.09.12, 13:37
      a tak w ogóle, to dziś u mnie na obiad sajgonki wegetariańskie z dwoma różnymi farszami.
      pozdrawiam babową tongue_out
    • prigi Re: kosmetyczka 12.09.12, 18:19
      ja miałam mikrodermabrazję z algami i buzia po tym jest fajna. później fundnęłam sobie kwasy, po których zniknęły mi marszczki na czole-ubyło mi z 5 lat na bank (szkoda, że tylko na ok.3 tygodni)

zadzwonilam do swojej koleżanki-kosmetyczki. jej odpowiedź-każdy gabinet ma zabieg typowy dla skóry naczynkowej, wrażliwej. nie można podać konkretnego zabiegu, bo każda firma może specjalizować się w czymś innym i kosmetyczka musi przede wszystkim dobrać zabieg do skóry. możesz mikrodermabrazję, ale delikatną, każde nawilżenie skóry kwasami hialurowymi i inne zabiegi wzmacniające skórę. Jeśli masz jakieś pytania, to chętnie ci odpowie-mogę podac ci jej telefon
      • doral2 Re: kosmetyczka 12.09.12, 19:46
        nie doradzę, bo już dawno u kosmetyczki nie byłam.
        właśnie mi przypomniałaś uncertain
        ale jak chodziłam, to ona mi taki kompleksowy zabieg robiła, różnymi maszynkami brzęczącymi, piekącymi i innymi, masaż, parówkę, kremy, maseczki i jakieś tam pierdy...
        lepiej zdaj się na wiedzę kosmetyczki, ona będzie wiedziała co ma ci zrobić, określ tylko na wstępie ile masz na to kasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka