fajnyrobal 22.10.12, 22:50 żre rodzynki i suszone daktyle Świr. A tak se chciałam napisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielna-diablica Re: Mój kot 23.10.12, 00:00 mój kot nałogowo wyciąga zewsząd patyczki do uszu i je namiętnie międli - nie da się ich przed nim schować poczułam się jak na mityngu AA Odpowiedz Link
ez-aw Re: Mój kot 23.10.12, 08:01 > poczułam się jak na mityngu AA Ciekawe skojarzenie koleżanko Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Mój kot 23.10.12, 18:49 Mój też międli patyczki do uszu - jak dorwie takiego to jest najlepsza zabawa. Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Mój kot 23.10.12, 19:23 fajnyrobal napisała: > Mój też międli patyczki do uszu - jak dorwie takiego to jest najlepsza zabawa. Mój dorwał ozdobną spinkę do włosów mojej córki. Wymiędlił ją tak, że tylko metal został, wrrrr. Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Mój kot 23.10.12, 09:03 Moj, świetej pamięci Melis, wyżerał cukier z cukiernicy, wkurzałam się na sublokatorkę, ze wsadza mokrą łyżeczkę do cukiernicy, aż pewnego dni przyłapałam kota na wylizywaniu cukru i trzeba było kupić zamykaną cukiernicę. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mój kot 23.10.12, 09:16 Faktycznie swir Moje są normalne ( ale z drugiej strony nie jadam rodzynek i daktyli wiec nie mogłam sprawdzic) Odpowiedz Link
thegimel Re: Mój kot 23.10.12, 09:36 Mieliśmy kota, który uwielbiał biszkopty, te klasyczne, okrągłe. Ale uznawał tylko brzegi. Obgryzał dookoła i środki zostawiał. I wszystkie koty nasze koty uwielbiały bób. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Mój kot 23.10.12, 09:56 a mój pies wpierdzielał surową rzodkiewkę, galaretę (ale tylko z octem, choć trochę musiało być, inaczej nie tknął) i duuużo innych dziwnych rzeczy, Odpowiedz Link
kaja2002 Re: Mój kot 23.10.12, 11:12 Ocet po ogórkach, fasolkę szparagową, kruche ciasteczka - tu już jest szał, pączki, kukurydzę, turki na balkonie mi zeżarł. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Mój kot 23.10.12, 11:20 o moja psina jeszcze marchewkę, do tego stopnia ze słyszała z każdego pomieszczenia w domu, że ktoś skrobię marchewkę, jak była grzeczna i ułożona (kość jej można była zabrać z pyska a ona nic) tak na marchewkę potrafiła się rzucać, a jak ktoś jej odmawiał to próbowała wyrywać z rąk, potrafiła sobie na działce sama wykopać i zeżreć nie wiem z pół kilograma na raz Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mój kot 23.10.12, 12:25 Czubki Moj pies jak był mały to dostawał gotowane miesko z marchewką, nie musze mowic, ze pluł marchewka na kilometr Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Mój kot 23.10.12, 18:40 Mój kot uwielbia bób i kradnie mi słone paluszki. Zresztą on wszystko ukradnie, co da się zjeść. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Mój kot 23.10.12, 18:53 Mój też jada bób i fasolkę szparagową, ale to uważam za normalne. Wszystkie koty które miałam to jadły. Ten jeszcze uwielbia szparagi, ślinotoku dostaje jak je poczuje Odpowiedz Link
doral2 Re: Mój kot 23.10.12, 19:17 moje psy jedzą wszystko, oprócz cebuli. żrą kapustę kiszoną, lody, bób, fasolkę, winogrona, jajka na twardo są sygnałem do sprintu do miseczek, no wszystko żrą. a jeden jest pijaczką i chla każdy trunek. w szczególności uwielbia ajerkoniak i wódkę z colą. Odpowiedz Link
thegimel Re: Mój kot 23.10.12, 20:33 Jak internet wysiądzie i nie będziesz mogła z magielkami golnąć, możesz napić się z kotem. Zazdroszczę Odpowiedz Link
tetika Re: Mój kot 23.10.12, 22:41 Moj żółw jada salate tylko lodowa i uwielbia kasze gryczana Odpowiedz Link