Dodaj do ulubionych

długa kurtka, kurtko-płasz

03.12.12, 22:39
najlepiej puchowy, widziały gdzies fajne? musze szybko nabyć, bo cholera zima a ja zapomniałam ze ta co kupiałm rok temu z ciezką kase musze oddac, bo sie materiał rozlazł uncertain
nie chce mi sie latac (ani czasu nie mam ani możliwosci z Zygotą) po połowie miasta w poszukiwaniu wiec prosze o namiary tongue_out
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 09:23
      Wszedzie są długie balerony, swiecace sie jak psu jajca z ohydnym paskiem sciskajacym w pasie ( mam awersje do pasków wink ).
      Wiec nie pomoge.
      • red-truskawa Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 09:35
        no wlasne, te swicace materialy i te paski na gumkach, koszmar.
        A ja bym chciala nieswiecacy i taliowany, bez paska...
        • rose.rouge Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 09:41
          Ja poluję na tą
          Klik
          Ale ona niestety z paskiem, innym niż zwykły, ale jednak.
          Zachorowałam na punkcie tego kroju.
          • olinka20 Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 09:48
            Niestety w stacjonarnym sklepie nie ma tej kurtki.
            Red ja tez szukałam, jest ciezko, nie nukrywam.
            Ja kupiłam w tchibo, za 200 zł ( wiec centa tez bardzo ok jak na zimową kurtalke), ale troszke sie swieci. No moze nie tak ordynarnie jak sieciowkowo, ale to nie do konca to czego szukałam wink
            • red-truskawa Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 09:54
              zebyś ty wiedziała ile ja dalam za moja w tamtym roku, której sie materiał rozlazł... uncertain nic pojade poszukam, ale prawde mówiac jak mam łazić po sklepach z Zygota to mi sie odechciewa
              • olinka20 Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 10:02
                Rachunku nie masz coby zareklamowac?
                Serio w sklepach nędza, oslizgła, paskowa, swiecaca nędza.
              • rose.rouge Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 10:08
                Możesz zaryzykować przez net, poobmierzać się i wybrać rozmiar zgodnie z tabelką, no ale to ryzyko duże.
                • red-truskawa Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 10:10
                  nie , w necie nie, bo to sie zobaczyc trzeba...
                  a rachunek mam zeby reklamowac, a raczej "niezgodnosc z umowa" ale ja pieprze, nowej takiej nie chce bo tez sie rozwali, to po kiego diabła. to material taki do dupy jest i tyle ze na szwach sie porozłaził i pierze zaczeło wychodzić.
                  • a-ronka kappahl 04.12.12, 11:25
                    ja zakupiłam przeceniony z 430 zł na........... 170 zł.

Czarny, taliowany BEZ PASKA i nie świecący.
                    • olinka20 Re: kappahl 04.12.12, 11:52
                      U mnie w okolicy 2 kappahle i nedza w nich zawsze.
                      Tylko staniki sportowe fajne i w promo po 2 dyszki bywały to zakupiłam rok temu.
                      Na prowincje odrzuty rzucająwink
                      • bei Re: kappahl 04.12.12, 13:44
                        reklamuj i weź kaskę, nie msuisz przyjmowac drugiej kurtki, możesz wziąć pieniadze.
    • beverly1985 Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 14:33
      Widzialam w kappahl nieswiecace się i bez paska. Za to jasne.

Np. taka. Modelka ma za duzy rozmiar na sobie, na żywo moim zdaniem ta kurtka wyglada lepiej. I nie jest to krój ala ludzik michelaine.

www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Kurtki/90096/1
      • beverly1985 Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 14:35
        nie kappahl, c&a.
        • red-truskawa Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 16:18
          byłam , w C&A jest iuch troche ale w kazej wygladam jak baleron obciagniety sznurkiem big_grin i krótkie sa , do połowy uda a ja chce przed kolano. Byłam w Kapp Ahl- nic nie ma, kupułam w carry, czerwona (nie jst to mój ulubiony kolor),niepuchowa, nieświecąca, taliowana ale z paskiem (pasek wyciepne), nie jest to szczyt moich marzeń ale cóz, tania była wiec zawsze moge kupic jeszcze jedną wink no i nie wiem czy nie oddam, bo z Zygotą to żadne mierzenie. Obczaiłam jeszcze jedna w monnari, jak ta z carry pojdzie na oddanie to wezme tą, i ze 2 w Zara, ale tu poczekam na obniżke poswiateczną. no i zobaczymy co mi powiedza na moja kurtke, bo może bede musiała ja jakos reanimowac sad
          • red-truskawa Re: długa kurtka, kurtko-płasz 04.12.12, 16:19
            no ale dzieki kobiety, może jeszcze w sobote skocze do outletu jak chłop z Zygotą zostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka