Gość: ekstra IP: *.stacje.agora.pl 25.06.02, 16:05 juz mi sie w zeszlym roku nie chcialo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MMPM Re: nic mi sie nie che IP: 158.75.15.* 25.06.02, 16:58 Nie żałuj, Ignatz! Wrzucaj deprechę! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nic mi sie nie che 25.06.02, 17:01 nene to spiewanie go nie łechce (tak przeczuwam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: nic mi sie nie che IP: 158.75.15.* 25.06.02, 17:04 Oj, nie znasz Ty Ignatza tak dobrze... Śpiewać to on może zawsze i wszędzie! Nawet na egzaminie... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nic mi sie nie che 25.06.02, 17:01 Ja Ci coś Ekstra zaśpiewam - piosenkę, po której nabierzesz chęci do życia. I jedziemy: Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekstra Re: nic mi sie nie chce IP: *.stacje.agora.pl 25.06.02, 21:39 Nie chce mi sie nic i juz. Podlubalem sobie dzisiaj w nosie, ale nie chcialo mi sie wytrzec w dywan i teraz mam takie... na palcu. Ale syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: nic mi sie nie chce IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 25.06.02, 22:49 Kozy hodujesz? Ze tez ci sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murena Re: nic mi sie nie che IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 23:13 Cóż, jakoś w klawiaturę stukać Ci się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nic mi sie nie che 25.06.02, 23:27 Hop, hop! Murena, jak tam sprawy naukowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murena Re: nic mi sie nie che IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 23:32 Cześć, Ignatz! Dostałam się na archeologię! Wczoraj! Nie zbliżaj się do mnie, bo śpiewam z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nic mi sie nie che 25.06.02, 23:46 Moje gratulacje! Wiedziałem, że Ci się uda, tylko nie wiedziałem co i kiedy :-D To już były egzaminy? A druga rybka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murena Re: nic mi sie nie che IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:03 Druga rybka, biedactwo, jeszcze cierpi. Ale cóż, jak się wybiera takie kierunki (prawo, stosunki)... Dzisiaj miała egzamin na Wyszyńskiego. Przyszły takie tłumy, że musiała pisać w szatni (serio). Dzięki za wyznanie wiary. A co tam na plaży? Ostatnio nie miałam czasu podpłynąć bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nic mi sie nie che 26.06.02, 00:04 Podeślę Wam pioseneczkę. Jeśli chcecie, oczywiście. Powiedz drugiej rybce, że trzymam za nią kciuki. Kiedy dokładnie mam trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murena Re: nic mi sie nie che IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:06 W piątek. Ależ podeślij, czekamy. Dzięki, Janie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murena Re: nic mi sie nie che IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:05 Wiesz, gdybysmy jeszcze znały melodię... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nic mi sie nie che 26.06.02, 00:11 No tego to mi nie trzeba dwa razy powtarzać. 8-D Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nic mi sie nie che 26.06.02, 01:32 Mi też się nic qrva nie chce. ale nie skarżę się, tylko leżę i nic nie robię. Po prostu niechciuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: nic mi sie nie che IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 26.06.02, 18:34 ze tez Ci sie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś