Dodaj do ulubionych

chiropraktyk

04.01.13, 21:00
ma ktoś doświadczenie z takim fizjoterapeutą?
byłam dzisiaj u takiego jednego, pracuje w dużym ośrodku rehabilitacyjnym dla dzieci, z moim Dosiem. oglądnął go, wynalazl mu pewne nieprawidłości w układzie kości i mięśni i zaczął swoje wygibasy. po ca. 5 min kręcenia miednicą ustawił ją w idealnym położeniu. "poznęcał" się trochę m.in. nad biodrem i stopą i Adaś zaczął prościej chodzić!
dla mnie szok.
a jak z wami?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: chiropraktyk 04.01.13, 21:10
      dobry fizjoterapeuta może uczynić cuda smile
    • stillgrey Re: chiropraktyk 04.01.13, 21:16
      Bylam pare razy nastawiana i naprawde roznica jest kolosalna. Na dniach musze sie znowu wybrac, bo od siedzenia przed kompem i pracy przy koniach kregoslup znow zaczyna sie odzywac suspicious
      • 3-mamuska Re: chiropraktyk 05.01.13, 03:30
        Moja siostra chodziła. Czuła mrowienie w rękach.
        Okazało sie ze jesli by to zaniedbana groził jej wózek inwalidzki.
        Bo od pozycji w której zawsze czytała książki a czytała godzinami.
        I super po tym.
        -----------------------
        Myśl o tym co mówisz...
        Nie mów tego co myślisz...
        • truf-lowa Re: chiropraktyk 31.07.13, 11:50
          Mnie strasznie bolał kręgosłup i siostra mi poleciła mi chiropraktykę właśnie, bo byla tam ze swoim dzieckiem na rehabilitacji. Efekty są bardzo zadowalające – zupełnie zmieniła mi się postawa, plecy o wiele mniej bolą i zniknęło takie specyficzne napięcie, które ciągle mi towarzyszyło. Ja jestem z Poznania i byłam akurat tutaj: www.kreg.com.pl/, polecam.
    • mme_marsupilami Re: chiropraktyk 31.07.13, 14:09
      Skuteczne to jest, ale nie mozna za czesto. Kilka razy bylam na seansie u roznych osteopatow (wypadniety dysk i te sprawy) i ulga byla natychmiastowa. Jestem za, byle z umiarem i do kompetentnego specjalisty.
    • refka1 Re: chiropraktyk 13.08.13, 12:36
      Tak ja byłam u chiropraktyka. Byłam nawet kilka razy. Pierwszy raz jak chorowałam z powodu siedzącego trybu życia. Choroba lędźwia to straszna sprawa bo boli i od razu pojawia się pytanie jak leczyć? ja trafiłam do wspaniałego czlowieka fizjoterapeuty z gniezna. Przyjmuje w gabinecie Centrum Rehabilitacji i Chiropraktyki. Od razu wiedział co ma robić nie było po nim widac żeby sie zastanawiał co się dzieje albo że działa po omacku żeby tylko zarobić. Ustawił mi kręgosłup, odcinek piersiowy i lędźwiowy. Później wróciłam do niego z zatokami, porobił mi coś na glowie i uniknęłam zabiegu u lekarza. Cała wydzielina z zatok automatycznie sama wyleciała. Jestem mu bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka