Dodaj do ulubionych

Bezpłodność

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 18:24
Tyle mówi się o tym problemie bezpłodności, lecz mało kto bada kobiety,które mają skoliozę ,a ma prawie każda, więc winno się sprawdzić i tam poszukiwać problemu tej choroby, następnie
tyłozgięcia szyjki,problemy miesiączkowe,skrzepy,itd należy przystąpić do regenerowania tych
narządów,problemy mają młode kobiety przez fakt używek, wcześnie stosowanych leczenie
poprzez wlewki,wstrzymywanie miesiączki, po prostu należy,szukać przyczyny.Na dzień
dzisiejszy jest problem,i będzie jeszcze gorzej,z nasieniami itd.Narząd ruchu ma tu istotne
znaczenie i od niego należy zacząć. Dobrze jest mieć kontakt z dyplomowanym dobrym chiropraktykiem, w mojej pracy 40-letniej urodziło się dużo dzieci,tylko dzięki terapi-manualno
-trakcyjnej, jest to terapia znana od wieków,właściwie stosowana, daje możliwości,jakie nie są
w stanie dać inne terapie,ponieważ należy usunąć kręgozmyki--miejscowe-samo-zablokowania
a dotyczą one kręgosłupa lędzwiowo-krzyżowego.Należy zająć się lekturą--Co to jest
CHIROPRAKTYKA i czemu służy, tam jest wszystko napisane, dość jasno.KOMPUTER--
Tym którzy szukają pomocy, tam ją uzyskają warto z tym tematem osobom potrzebującym
zapoznać. Bez tortur, bólu kierować się potrzebą poznania tego tematu. POZDRAWIAM--
CHIROPRAKTYK na pewno jest to dobra droga,widziałem szczęśliwe matki.

Obserwuj wątek
    • nglka Re: Bezpłodność 03.12.10, 20:39
      Bezpłodnośc jest trwała, masz na myśli niepłodność (uleczalną).
      I skąd informacje o skoliozie? Pierwsze słyszę, by skolioza miała wpływ na płodność ale jeśli masz jakieś wiarygodne źródła, to chętnie poczytam.
      Tyłozgięcie nie ma wpływu na płodność i to akurat ma uzasadnienie medyczne.

O jakiej "regeneracji tych narządów" piszesz? Mam wrażenie, że czytam zlepek nie trzymających się kupy spraw.
    • alba27 Re: Bezpłodność 06.12.10, 09:53
      Mam skoloiozę i tyłozgięcie i dwoje dzieciwink Nie strasz na zapas.
    • Gość: emka Chyba pseudo chiropraktyk...... IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 06.12.10, 12:15
      Tak z pierwszego lepszego przykładu przez ciebie podanego- tyłozgięcie nic nie ma do zaciążenia- pisze to jako posiadająca tyłozgięcie i zaciążona w pierwszym cyklu starań.
      Bzdury piszesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka