Dodaj do ulubionych

No to lecę....Pa !

23.01.13, 14:18
Tak, w końcu nadszedł ten dzień.
Jutro, tej porze będę tu pić drinki, leżeć odłogiem na plaży i prażyć się w gorących promieniach słońca smile
pl.tripadvisor.com/LocationPhotos-g673853-Puerto_de_Santiago_Tenerife_Canary_Islands.html
Tak, to wątek który ma wkurzyć Doral wink
Obserwuj wątek
    • mearuless DZIEWCZYNY!!! 23.01.13, 14:24

nie odpowiadamy jej!
      włączamy ignora!

trzymamy sie razem-nie dajemy sie podkurwic wink
      • fajnyrobal Re: DZIEWCZYNY!!! 23.01.13, 14:30
        Tak jest, nie odpowiadamy maupie jednej wink
        • mme_marsupilami Re: DZIEWCZYNY!!! 23.01.13, 14:33
          Pelen ignor ! A po cichu: niech se tylek odgniecie od lezaka na tym wypoczynku, no !
          • andziulec Re: DZIEWCZYNY!!! 23.01.13, 14:42
            Lepiej niech sobie go przypali tym słońcem big_grin
      • thegimel Re: DZIEWCZYNY!!! 23.01.13, 16:58
        Wygasić ją
        A co!
        big_grin
    • kruszynka09 Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 14:59
      ee tam wcale nie jest tak ładnie,to fotomontarz tongue_outwink
    • olakociak Phi! 23.01.13, 15:05
      Kompletnie tej pani od dziś nie kojarzę - obca, obca! Kto ją na magiel wpuścił!smile To pewnie troll jakiś!
      P.S. Wcale nie zazdroszczę. Wcale! No nic a nic! ehhh może trochę...big_grin
    • esofik Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 15:29
      proponuje sie skupic i za pomocą fluidów wysłac do tego Puerto jakaś chmurę śniegową
      tongue_out
      • bei Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 15:39
        Powylegujesz sie za mnie?...i by nie bylo zbyt zlodko-przypal odrobinkę nos, bys miala na co ponarzekacsmile
        • bei Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 15:39

ssssssssssssssssssssłodkosmile
        • asiaiwona_1 Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 15:40
          czyli co - bana jej dajemy? big_grinbig_grinbig_grin

A niech ci tam deszcz pada od rana do nocy tongue_out
    • esofik Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 15:44
      https://www.droidforums.net/forum/attachments/off-topic-forum/53676d1343449713-ban-person-above-you-game-ban.jpg
      • fajnyrobal Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 16:12
        https://2.bp.blogspot.com/-Sq6sW8O1mTk/UAsYMAwiA_I/AAAAAAAAPMo/zgdPHe-3bko/s1600/ban.png
    • hamerykanka Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 16:30
      Badz ostrozna, bo sa rozne pasozyty; zagneizdzaja sie w skorze albo w srodku. Co jakis czas na Animal Planet jest taki program o pasozytach i wlasnie glownie turysci przywoza sobie takie pamiatki z wakacji w cieplych krajach.

Mnie to zniechecilo , choc co jakis czas nagabuje slubnego o wyjazd na Hawaje smile
      • przeciwcialo Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 17:29
        Fakt, jak się oglada o zywych pamiatkahc rzywożonych z wakacji to sie odechciewa wink
    • doral2 Re: No to lecę....Pa ! 23.01.13, 19:32
      łeeeeee kobieto, co ty tam wiesz o ciepłych krajach i wyczynowym leżeniu na plaży???

21 stopni, lekkie zapochmurzenie i 6 godzin słonecznych to zdecydowanie za mało, by mnie wkurzyć.
      musisz jeszcze potrenować tongue_out
      • iziula1 Re: No to lecę....Pa ! 02.02.13, 22:52
        Phi..... od tygodnia temperatura nie spada poniżej 31 stopni. Słońce non stop!@
        Zmarzłam tylko na wulkanie Teide bo tam było + 2 st.Ale to wulkan, więc normalka.

Dla wrednych co mi życzyły odleżyn .... tak mam odleżyny na tyłku od leżaka. Skóra schodzi mi z nosa i jestem mulatką smile

Pociesze was,że pijąc za wasze zdrowie uczciwie zapracowałam na marskość wątroby.
        Pogrzeje jeszcze swoje stare kości do czwartku. Potem możecie szukać mnie na Okęciu!

A teraz seniory, seniority po malutkim drinku przed spaniem ! Hola!
    • iziula1 Re: Wredne maupy 02.02.13, 23:00
      Co mnie zbanowały informuję,że wasze wredne fluidy dopadły mnie w samolocie i 3 dni słownie TRZY DNI!!!! leżałam w łóżku z gorączką.....zero alkoholu,zero basenu, zero seksu.......
      Która to na mnie zesłała to fatum??!!!!
      • sewa.49 Re: Wredne maupy 02.02.13, 23:20
        O matko toz ta plaga maglowa teraz mnie bedzie przesladowac suspicious Fuj
        A Tobie wspolczuje, bidnas Ty pewnie sie wycierpialas i tego braku seksu zal sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka