Dodaj do ulubionych

Kot z piekła :P

• esofik Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 00:30
      już chyba nie maja pomyslów na programy tongue_out
    • malgosiek2 Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 00:36
      A, o co chodzi z tym rzucającym się kotem?
      Co było przyczyna takiego zachowania?
      Nie na tyle kumam angielskiego, by dokładnie zrozumieć.
      Ale wygląda to okropnie.
      Czasami oglądam ten program.
      • thegimel Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 09:10
        Nie chce mi się całego oglądać, ale to jakaś mieszanka kota bengalskiego była. Mają one dobrą opinię, nie są agresywne, ale dopiero w trzecim pokoleniu bodajże. Może ten był 'młodszą' hybrydą? Kiedyś oglądałam Policję dla zwierząt, nie pamiętam, z którego miasta, Miami chyba i przejęli nielegalną hodowlę tych kotów. Mówione było, że większość była dzika i nie nadawała się do adopcji, a te które się nadawały, nie powinny być chowane w towarzystwie innych kotów.
        • olinka20 Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 09:38
          Jezeli to ten program co był w sobote to był kot bengalsk.
          Ogladałam pare razy ten program, zawsze wtedy biore moje koty na rece i dziekuje im za to, ze sa takie grzeczniutkie big_grin
          • thegimel Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 10:05
            Ludzie biorą koty bengalskie, bo ładne i ogólnie nie uznawane są za agresywne, ale ponoć dopiero trzecie pokolenie tych kotów nadaje się dla zwykłych miłośników kotów, pewnie spore znaczenie ma też skąd kot pochodził.
      • hamerykanka Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 16:36
        Bengal po prostu nie mial gdzie wyladowac energii, wiec wyladowywal sie na drugim kocie i ludziach. Pomogly cwiczenia fizyczne; skakanie za przyneta, kolo do biegania i spacery.
        A ja zauwazylam, ze choc Lori uwazala sie za wlascicielke tego kota, to tak naprawde nic nie chcialo jej sie z tym robic; Shanna odrobila swoja prace domowa, a Lori bawila sie w 'tak ale", a na poczatku obwiniala Shanne.

Gdybym byla lesbijka, rzucilabym Lori smile
        • malgosiek2 Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 18:07
          hamerykanka napisała:
          > Gdybym byla lesbijka, rzucilabym Lori smile

Hehe......pewnie też bym ją rzuciła.
          Olinka, ja też dziękuję, że mam prawie nieziemsko spokojną koteczkę.
          Czasami tylko wieczorami odbębni swoje kocie adhd big_grin
          Jak się wyszaleje, to błogo zasypia.
          Swoją drogą też mi się podobają bengale, ale teraz bym się chyba nie zdecydowała po tym programie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka