esofik 18.02.13, 00:17 My Cat From Hell Mad Max Part 1-3 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 00:36 A, o co chodzi z tym rzucającym się kotem? Co było przyczyna takiego zachowania? Nie na tyle kumam angielskiego, by dokładnie zrozumieć. Ale wygląda to okropnie. Czasami oglądam ten program. Odpowiedz Link
thegimel Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 09:10 Nie chce mi się całego oglądać, ale to jakaś mieszanka kota bengalskiego była. Mają one dobrą opinię, nie są agresywne, ale dopiero w trzecim pokoleniu bodajże. Może ten był 'młodszą' hybrydą? Kiedyś oglądałam Policję dla zwierząt, nie pamiętam, z którego miasta, Miami chyba i przejęli nielegalną hodowlę tych kotów. Mówione było, że większość była dzika i nie nadawała się do adopcji, a te które się nadawały, nie powinny być chowane w towarzystwie innych kotów. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 09:38 Jezeli to ten program co był w sobote to był kot bengalsk. Ogladałam pare razy ten program, zawsze wtedy biore moje koty na rece i dziekuje im za to, ze sa takie grzeczniutkie Odpowiedz Link
thegimel Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 10:05 Ludzie biorą koty bengalskie, bo ładne i ogólnie nie uznawane są za agresywne, ale ponoć dopiero trzecie pokolenie tych kotów nadaje się dla zwykłych miłośników kotów, pewnie spore znaczenie ma też skąd kot pochodził. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 16:36 Bengal po prostu nie mial gdzie wyladowac energii, wiec wyladowywal sie na drugim kocie i ludziach. Pomogly cwiczenia fizyczne; skakanie za przyneta, kolo do biegania i spacery. A ja zauwazylam, ze choc Lori uwazala sie za wlascicielke tego kota, to tak naprawde nic nie chcialo jej sie z tym robic; Shanna odrobila swoja prace domowa, a Lori bawila sie w 'tak ale", a na poczatku obwiniala Shanne. Gdybym byla lesbijka, rzucilabym Lori Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: Kot z piekła :P 18.02.13, 18:07 hamerykanka napisała: > Gdybym byla lesbijka, rzucilabym Lori Hehe......pewnie też bym ją rzuciła. Olinka, ja też dziękuję, że mam prawie nieziemsko spokojną koteczkę. Czasami tylko wieczorami odbębni swoje kocie adhd Jak się wyszaleje, to błogo zasypia. Swoją drogą też mi się podobają bengale, ale teraz bym się chyba nie zdecydowała po tym programie. Odpowiedz Link