beata985 20.04.13, 17:02 pochodzi któraś z tamtąd??? znowu wybieram się na wakacje w tamte strony. w zeszłym roku zwiedizliśmy prawie wszystko o ile nie wszystko.... szukam info co jeszzce zaliczyć..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Borne Sulinowo 20.04.13, 17:12 ja byłam na zlocie militarnym kiedyś (2 czy 3 lata temu) Jestem fanką tego typu rozrywek, świetnie się bawiłam Polecam każdemu, kogo to kreci www.zlot.bornesulinowo.pl/letni/ Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Borne Sulinowo 20.04.13, 19:42 byłam tam kilka razy, bo mój pan jest fanatykiem łażenia po bunkrach, a z Koszalina to zabi skok. Dla mnie to takie przygnębiające te puste budynki, ale okolica zajefajna, piękne tereny. Odpowiedz Link
beata985 Re: Borne Sulinowo 20.04.13, 19:48 no my mieliśmy całodniową wyprawę po bunkrach....fakt przygnębiające budynki ale mają w sobie coś...to jednak kawał historii....jeszcze jak ktoś ciekawie o tym opowiada...częściowo przeżył te czasy. a tereny miodzio....sami nad jeziorem w tygodiu-no nic więcej mi nie potrzeba...kasy dużo nie stracisz, bo nie ma gdzie....jeden wiejski sklepik w którym się zaopatrywaliśmy.... Odpowiedz Link
schiraz Re: Borne Sulinowo 20.04.13, 20:18 Kiedy mniej więcej będziesz? Ja niedaleko spędzam całe wakacje a konkretnie w Lubnie kolo Wałcza, mamy tam działkę Napiszę ci jeszcze dziś, ale późno w nocy, co my zaliczyliśmy w tych okolicach. A jest tego trochę, wbrew pozorom Jeśli macie samochód to mogę Wam wypisać fajne miejsca do zwiedzenia w promieniu 50 km od Bornego na całe wakacje Odpowiedz Link
beata985 Re: Borne Sulinowo 20.04.13, 23:13 będziemy ostatni tydzien lipca i pierwszy sierpnia... mamy samochód i skutery wodne i obnawiam się że wszystko już zaliczyliśmy i lądowo i wodnie.....ale może jeszcze nie Odpowiedz Link