ella_nl 22.11.13, 18:49 Dziewczyny - jak często można robić peeling na twarzy? Mam mocno zanieczyszczoną twarz a nie mam kasy na kosmetyczkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ella_nl Re: Peeling - porady mi potrzeba:) 22.11.13, 18:51 Za szybko wysłałam. Do tego zaczęły mi wychodzić prosaki. Od dermatologa dostałam fajną maść na to ale....uczuliłam się. Myślałam że mi twarz wypali. Może macie na to jakąś radę? Odpowiedz Link
grave_digger Re: Peeling - porady mi potrzeba:) 22.11.13, 19:00 Kosmetyczka mi powiedziała, że raz w m-cu, bo częściej się zdziera twarz, która wtedy nadrabia dwa razy. Także, raz w m-cu. Odpowiedz Link
starobrno Re: Peeling - porady mi potrzeba:) 22.11.13, 22:02 Kup maseczke z glinki zielonej i uzywaj 2x w tygodniu. Przy regularnym uzywaniu dziala cuda. Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: Peeling - porady mi potrzeba:) 23.11.13, 09:52 są enzymatyczne peelingi bardzo fajne na bichemii urody , www.biochemiaurody.com/sklep/peelenzymaticEKO.html w drogerii Natura są chyba Eris enzymatyczne- dawno nie kupowałam . Ja mam skórę wrażliwą ,cienką z pękającymi naczynkami i dla mnie enzymatyczne peelingi są ok , maseczki z glinki - fanem nie zostałam , ale ty możesz spróbować - w drogeriach jest sporo takich saszetek na 1 raz . Jak w pobliżu masz jakąś mydlarnię , to możesz wypróbować czarne mydło (Savon Noir ) - ja jestem wielką fanką www.mydlarnia.info/savon-noir-czarne-mydlo-z-maroka-cat-228-id-297.aspx Ale cię zmartwię - na prosaczki , to mi tylko kosmetyczka pomaga , bo się pieruny głęboko zalęgają Odpowiedz Link
ella_nl Re: Peeling - porady mi potrzeba:) 23.11.13, 11:35 Dziękuję dziewczyny. Kolibeer - ale u kosmetyczki musi boleć takie usuwanie prosaczków, co? Ja mam ich dosyć dużo i ....się boję Odpowiedz Link
grave_digger Re: Peeling - porady mi potrzeba:) 23.11.13, 11:52 e, nie bój się, to chwila. ja moje sama czasem zdrapnę Odpowiedz Link