asiaiwona_1 03.12.13, 10:55 Napiszcie jakich perfum używają wasi faceci. Chcę kupić mężowi perfumy ale nie wiem jakie... Mają być lekko słodkie, lekko świeże. Polecicie coś konkretnego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Perfumy dla faceta 03.12.13, 11:05 Ja ci moge napisac jakich uzywa, ale nie są ani lekkie, ani swieze Te uzywa czasem ( bardziej pasują do twojego opisu) : www.douglas.pl/douglas/Zapachy-Zapachy-m%25C4%2599skie-Zapachy-Lacoste-Essential-Pour-Homme_productbrand_2001003631.html Odpowiedz Link
grave_digger Re: Perfumy dla faceta 03.12.13, 14:26 Mój używa tylko jednych. Mi się ten zapach nie podoba, ale on go uwielbia. Emporio Armani się zwie. Odpowiedz Link
opium74 Re: Perfumy dla faceta 03.12.13, 15:07 Mój to typ południowego macho i nie używa perfum świezych i lekkich - takie nazywa że smierdzą jak kapusta Mój lubi piżmo, kore cynamonu, zapachy ziemi i lasu. takie "lekkie" to teraz wszystkie są raczej. Trudniej znaleźć właśnie coś z wyrazem. Odpowiedz Link
aqua48 Re: Perfumy dla faceta 03.12.13, 16:52 Lanvin L'Homme, lekkie, piękne i delikatne. Mój twierdzi, że zbyt delikatne, ale ja bardzo lubię i uważam, że do wieczora się trzymają. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Perfumy dla faceta 03.12.13, 20:07 Pizma to ja nie cierpie. Ani w damskich ani w meskich. Dzieki za Lanvina. Sprawdze jutro zapach w perfumerii. Odpowiedz Link
olinka20 Amor 03.12.13, 20:56 No mowj własnie tez od lat tego uzywa ( ale Asiowa chciała swieze). A raz kupił jakas letnią wersje F. JAk to smierdziało!!!! Najgorsze, ze 400 wywalone. Odpowiedz Link
przyjaciolka_malinowka Re: Perfumy dla faceta 03.12.13, 20:41 Mój używa nieśmiertelnego Adidasa Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Perfumy dla faceta 03.12.13, 22:30 mnie sie podoba hugo boss czarny i armaniego code Odpowiedz Link
nini6 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 08:19 Powąchaj Aqua di Gio oraz Egoiste Platinum Chanel. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 08:35 aqua di gio to już taki stary i oklepany. kiedyś mąż miał. coś nowego bym chciała. spisałam sobie wasze propozycje i idę dziś na obwąchiwanie. Odpowiedz Link
nini6 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 10:47 asiaiwona_1 napisała: > aqua di gio to już taki stary i oklepany Patrz, a moje słonko sobie go ostatnio kupiło I jest całkiem, całkiem. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 15:51 nie mam nic przeciwko aqua do gio, ale mąż już wieki temu miał ten zapach. Wąchałam dziś tego lanvina - wali piżmem że hej Ale wynalazłam l'eaupar Kenzo i się zakochałam. Na początku intensywnie cytrusowy, a teraz jak wącham papierek to taki właśnie słodko-świeży. Odpowiedz Link
aqua48 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 16:25 Zapach na papierku, a na skórze, męskiej skórze w dodatku to dwie różne rzeczy. Zaciągnij faceta do perfumerii i skrop go, najlepiej jak będziesz już mieć dwa zapachy do wyboru. On też musi się czuć dobrze z tymi perfumami. Lanvin jej wali piżmem, coś takiego... taki delikatny Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 16:29 ja wiem, że papier i skóra to co innego. Nawet wiem, że na jednej skórze może pachnieć nieco inaczej niż na innej. Pokażę mężowie papierek, niech se powącha. Bo tak w ogóle to powinien pójść do sklepu, psiknąć się i po kilku godzinach zdecydować czy zapach mu pasi czy nie. Odpowiedz Link
doral2 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 18:59 to jeszcze niuchnij blue chanel... miałżonek twierdzi, że są boskie. ale mu nie kupię, sam niech se kupi Odpowiedz Link
olinka20 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 20:07 Dokładnie! Na papiurku pieknie pachniały perfumy te co NAtalie Portman teraz reklamuje. No cudo! A na mnie0 tragedia. JAk najbardziej ordynarne, najtansze mydło. Fuj. Odpowiedz Link
mruwa9 Re: Perfumy dla faceta 04.12.13, 19:07 moj maz- zadnych. Jest bezzapachowy, zreszta na codzien, w pracy ma odgorny wymog- zadnych intensywnie pachnacych kosmetykow na sobie. Mnie obowiazuje ten sam zakaz, wiec perfumy tylko od swieta. Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: Perfumy dla faceta 05.12.13, 08:11 wiem ,że staroć , nie wiem czy znasz - mój mąż lubi: Jędza_do_kwadratu Odpowiedz Link
opium74 Re: Perfumy dla faceta 05.12.13, 10:33 a ja zareklamuję iperfumy.pl koleżanka maniaczka mi poleciła, sama zamówiłam i 100% oryginały a tansze niz w sephora na 20% rabatu Odpowiedz Link