mearuless 15.03.09, 21:45 jaki fajny pokoj tylko z wrodzonej skromnosci nie wiem czy moge tu posiedziec??? ale mam rolade z bita smietana a stary ma zubrowke. a nicki widze hardcorowe....no prawie wszystkie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia79-dwa Re: o w morde:) 15.03.09, 21:52 hardcorowe???? o cholera, a ja myślałam, że mój taki grzeczny i łagodny jak dziecko roladę zjem później, teraz poproszę dużo alkoholu. ps. Chyba powinien powstać jakiś osobny wącik dla AA internetowychbo niedługo tam trafimy przy takim tempie polewania i picia Odpowiedz Link
mathiola Re: o w morde:) 15.03.09, 21:53 że w sensie jakim hardcorowe??? No i oczywiście zapraszamy, rozgość się, tylko drzwi zamknij bo przeciąg... i buty wytrzyj bo błoto Odpowiedz Link
babowa Re: o w morde:) 15.03.09, 21:54 ja to nawet myslałam , że dziwne że Ciebie nie ma i już mam jeden problem z głowy Odpowiedz Link
mearuless no znaczy sie nie nudzicie tu 15.03.09, 21:58 hardcorowe czyli takie mmmm no nie nudne, z wlasnym zdaniem, z humorem, z pomyslami na ciekawe watki i dyskusje. no nie nicki tylko ich wlascicielki oczywiscie. chcialam kurfa blysnac slowem ze taka jestem malolata to sie czepiacie baby Odpowiedz Link
mearuless a malo mnie bylo 15.03.09, 21:59 bo z ewa mialam klopoty, i zuzylam sie chwilowo towarzysko. ale juz wszystko wyjasnione i odetchnelam ufffffff. Odpowiedz Link
cielecinka Re: a malo mnie bylo 15.03.09, 22:05 tez sie zastanawialam czemu Cie tu jeszcze nie ma Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a malo mnie bylo 16.03.09, 09:28 jest jeszcze ta rolada z bitą śmietaną? To ja biorę wszystko Odpowiedz Link