Dodaj do ulubionych

babki pamiętacie perfumy rare gold

28.03.09, 17:19
czy coś podobnego z avonu?? już ich chyba nie ma, a może to ja jakaś
slepa jestem. Albo da się je gdzieś jeszcze kupić. Wiecie coś na ten
temat?? bardzo ale to bardzo mi się podobały
Obserwuj wątek
    • schiraz Re: babki pamiętacie perfumy rare gold 28.03.09, 17:22
      www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=rare+gold
      proszę cię bardzosmile
      • cudko1 właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 17:24
        bo sierotka sama znalazławink. Chyba kupię ciekawę czy będą mi się
        podobać tak samo jak 10 lat temu??
        • schiraz Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 17:25
          A jak to pachnie? Słodko?
          • cudko1 Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 18:09
            raczej nie, ale pewna nie jestem, wiem tylko ze mi się bardzo bardzo
            podobały. A ta cena na allegro jest tak fajowa ze teraz zamiast
            ciułać na noa cacharel kupię sobie avon, a co? nikt juz tym chyba
            nie pachnie. Na pewno będzie oryginalnie
            • schiraz Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 18:15
              Noa to mój zapachsmile) Parę godzin temu na e-mamie wpisywałam je w temacie: czym
              dziś pachnesmile Suuper są, to jak mi się Noa podoba to może i siłą rozpędu rare?
              Uwielbiam perfumy..
              • cudko1 Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 18:21
                ja też uwielbiam, ale Ci powiem że mam ogromny problem z doborem,
                nie znam się w ogóle na tym jak co pachnie czy słodko czy nie , czy
                kwiatowo czy jakoś tam jeszcze - po prostu wacham i wiem co mi się
                podobam.

Noa są zajebiaszcze,
                w domu mam jeszcze miracle lancoma ofcors te tradycyjne - to perfumy
                od których nie mogę się uwolnić
                i jeszcze jadore - ale jak bardzo mi się podobały to teraz pryskam
                się nimi raz na dwa tyg. albno i rzadziej.

a rare gold...hmmm no ciekawa jestem czy będą mi się podobać nadal.
                Ale wiem ze były zajefajne. serio serio choć ja osobiscie to w avon
                nie wierzę.

tak więc wiesz cena jest bardzije niż przystępna, można spróbowaćsmile
    • alfavile hmmmmm 28.03.09, 17:51
      Ale mi przypomnialas, z tym, ze ja uzywalam Rare Pearl to byl jeden z moich ulubionych zapachow, aaa i pamietam jeszcze Prowl tez byl niezly smile
      • balbina.x Re: hmmmmm 30.03.09, 16:14
        Prowl był cudny, to fakt! I fajnie się na mojej skórze zmieniał smile
        • shemsi1 ja zas uzywam od lat ich 30.03.09, 16:19

LBD i na szczescie jest jeszcze. inny mi nie pasi z zadnej innej firmy sad
    • hellious Re: babki pamiętacie perfumy rare gold 30.03.09, 16:42
      Mi kiedys z Avonu Perceive podchodzil, a teraz strasznie mi smierdzi... Jeszcze cos mieli fajnego... Passion Dance czy jakos tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka