cudko1 28.03.09, 17:19 czy coś podobnego z avonu?? już ich chyba nie ma, a może to ja jakaś slepa jestem. Albo da się je gdzieś jeszcze kupić. Wiecie coś na ten temat?? bardzo ale to bardzo mi się podobały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: babki pamiętacie perfumy rare gold 28.03.09, 17:22 www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=rare+gold proszę cię bardzo Odpowiedz Link
cudko1 właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 17:24 bo sierotka sama znalazła. Chyba kupię ciekawę czy będą mi się podobać tak samo jak 10 lat temu?? Odpowiedz Link
schiraz Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 17:25 A jak to pachnie? Słodko? Odpowiedz Link
cudko1 Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 18:09 raczej nie, ale pewna nie jestem, wiem tylko ze mi się bardzo bardzo podobały. A ta cena na allegro jest tak fajowa ze teraz zamiast ciułać na noa cacharel kupię sobie avon, a co? nikt juz tym chyba nie pachnie. Na pewno będzie oryginalnie Odpowiedz Link
schiraz Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 18:15 Noa to mój zapach) Parę godzin temu na e-mamie wpisywałam je w temacie: czym dziś pachne Suuper są, to jak mi się Noa podoba to może i siłą rozpędu rare? Uwielbiam perfumy.. Odpowiedz Link
cudko1 Re: właśnie chciałam napisać ze post nieaktualny 28.03.09, 18:21 ja też uwielbiam, ale Ci powiem że mam ogromny problem z doborem, nie znam się w ogóle na tym jak co pachnie czy słodko czy nie , czy kwiatowo czy jakoś tam jeszcze - po prostu wacham i wiem co mi się podobam. Noa są zajebiaszcze, w domu mam jeszcze miracle lancoma ofcors te tradycyjne - to perfumy od których nie mogę się uwolnić i jeszcze jadore - ale jak bardzo mi się podobały to teraz pryskam się nimi raz na dwa tyg. albno i rzadziej. a rare gold...hmmm no ciekawa jestem czy będą mi się podobać nadal. Ale wiem ze były zajefajne. serio serio choć ja osobiscie to w avon nie wierzę. tak więc wiesz cena jest bardzije niż przystępna, można spróbować Odpowiedz Link
alfavile hmmmmm 28.03.09, 17:51 Ale mi przypomnialas, z tym, ze ja uzywalam Rare Pearl to byl jeden z moich ulubionych zapachow, aaa i pamietam jeszcze Prowl tez byl niezly Odpowiedz Link
balbina.x Re: hmmmmm 30.03.09, 16:14 Prowl był cudny, to fakt! I fajnie się na mojej skórze zmieniał Odpowiedz Link
shemsi1 ja zas uzywam od lat ich 30.03.09, 16:19 LBD i na szczescie jest jeszcze. inny mi nie pasi z zadnej innej firmy Odpowiedz Link
hellious Re: babki pamiętacie perfumy rare gold 30.03.09, 16:42 Mi kiedys z Avonu Perceive podchodzil, a teraz strasznie mi smierdzi... Jeszcze cos mieli fajnego... Passion Dance czy jakos tak Odpowiedz Link