dlania 31.03.09, 14:32 Stanikowy dla Tabakierki www.peachfield.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Dla czytaczy 31.03.09, 14:34 Dwie tnie księgarnie z towarem za połowę ceny www.dedalus.pl/ www.czytajtanio.pl/ Odpowiedz Link
exotique Re: Dla czytaczy 31.03.09, 16:17 www.kkkk.pl sa i ksiazki po 3-6 zeta- calkiem fajne. nowosci tez tansze. i ysylaja zagramanice bez zlodziejskiego narzutu 14pln za ksiazke Odpowiedz Link
denea Re: Przydatne sklepy 31.03.09, 15:54 O, właśnie szukałam tego stanikowego ! Nieprędko się przyda, bo ceny zajebiście powalają, ale będę mieć w pamięci Odpowiedz Link
hellious Re: Przydatne sklepy 31.03.09, 15:57 Denea, obejzalam filmik z Twojej sygnaturki. az mnie ciarki przeszly, jak one wygladaly najpierw Odpowiedz Link
karra-mia Re: Przydatne sklepy 31.03.09, 16:03 też obejrzałam...robi wrażenie a w ogóle dziewczyny chciałam z wami popisac więcej teraz, ale piszę z lapka mojego szwagra - jezu jaki on tu ma syf, nie da sie pisac, bo ocipiec mozna... także do zobaczenia wieczorem boszzzz rozumiec zawalic kompa, ale taaaaak zawalic; pierwsze widzę no to pa Odpowiedz Link
hellious Re: Przydatne sklepy 31.03.09, 16:06 Chyba nie widzialas kompa mojej tesciowej... Na pulpicie nie ma miejsca nawet na pol ikonki I tylko dzwoni do malza ze znow jej sie cos spieprzylo. Odpowiedz Link
doral2 Re: Przydatne sklepy 31.03.09, 20:07 ten piczfild to ceny ma takie, że w imię ojca i syna Odpowiedz Link
dlania Re: Przydatne sklepy 31.03.09, 20:28 To doral daj inny gdzie Freye sprzedają, ja sie tam nie znam Odpowiedz Link
porzeczka_mocna Re: Przydatne sklepy 31.03.09, 20:54 Na przykład tu: http://www.ladysplace.pl/, ale ceny też nie są niskie. Tania freya jest w outlecie "6 zmysł" w Piasecznie, ale tam kupuje się tylko stacjonarnie to jest link docentrum handlowego, w którym jest sklep. Odpowiedz Link
denea Re: Przydatne sklepy 01.04.09, 13:24 Widziałam to dziesiątki razy i za każdym razem wyłam. Najbardziej niesamowite jest nawet nie to, że te psy nagle stają się widocznie zadbane, tylko tak im się przecudnie zmienia wyraz pyska Odpowiedz Link