Dodaj do ulubionych

otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs

10.04.09, 18:35
Chujowe rzęsy mam ja i chyba tylko ja.. Kupowałam najcudowniejsze tusze od
których moje koleżanki i siostra mają rzęsy do samego nieba. Po użyciu tych
cudów moje rzęsy wyglądają tak jak nieumalowane rzęsy moich koleżanek i
siostry. To nie kwestia umiejętności malowania bo jak one mnie malowały i
kosmetyczka to padły teksty że nic więcej nie da się zrobić. Mój chłop,
szwagier, siostrzeniec i koledzy z pracy mają bez malowania takie rzęsy że
robią nimi wiatr. Kto przyłącza się do klubu??
Obserwuj wątek
    • deela Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 18:42
      ja ja ja NIE
      ja mia sliczne rzesy
      a dlugie
      a geste
      a ide stad zanim mi wpierdolisz smile
      • panna.migotka777 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 18:45
        Nie jestem agresywna, agresywność jeden smile A za co mam ci wpierdolić? Pisałam w
        wątku powitalnym że się nie obrażam smile
        • deela Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 18:49
          powiem ci ze kiedys sobie zjaralam nad jednym okiem rzesy i jak odrosly to sa
          nawet ladniejsze od tych niezjaranych
          ale w sumie to bym nie polecala tak drastycznych rozwiazan
          • alesio23 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 18:57
            ja się przyłączam. dobrze wyglądam tylko ze sztucznymi raz w życiu
            na slub se dałam zrobić. Fajnie było...
            • panna.migotka777 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 19:05
              Zastanawiałam się nad sztucznymi ale nie wiem czy dam radę je przyklejać, leniwa
              jestem. A sztuki malowania kreski na górnej powiece nie opanowałam do tej pory smile
              • dlania Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 19:33
                Ja tez mam takie sobie. Kiedyś nakładałam na nie henne. ale raczej to ich nie
                wydłużało, jeno malować nie trzeba było.
                • bryanowa-1 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 20:09
                  sie dolaczam:p ,zaden tusz szalu nie trobi z moimisad
                  • asiaiwona_1 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 20:38
                    To i ja wstępuję do tego klubu sad Choćbym nie wiem jak się starała
                    to nigdy nie będą wywinięte do góry, ani gęste. a moja córka ma
                    taaakie długie rzęsy - po ojcu cholera...
                    I właśnie rzęsy to jedyna rzecz, której zazdorszczę naszej "ikonie
                    telewizyjnej", vel Pyza, vel Cichopek...
    • slimakpokazrogi Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 20:52
      oooo to i ja chujowe mam, oj... a te dolne to prawie wcale...
      pamiętam, jak kosmetyczka stwierdziła "ojej, a tu nie ma co
      malować"... nie jest to mój najgorszy mankament, ale skoro temat już
      wypłynął, to się przyznaję.
    • lidia341 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 21:12
      Ja sie podłaczamsmile
    • aniuta75 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 21:13
      Nie wiem czy mam chujowe, ale na bank krótsze od mojego osobistego małża uncertain.
      Niesprawiedliwe to okrutnie jest. Dobrze, że dzieciaki po nim rzęsy mają big_grin.
      • antyka Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 21:25
        Mam piekne dlugie rzesy,
        podobnie jak moj maz.
        Mloda odziedziczyla je po nas.

Wpierdolisz mi Migotka?

smile
        • doral2 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 21:30
          ja mam jakieś nijakie takie siakie...
          monsz ma lepsze, co za niesprawiedliwość, no!! uncertain
        • panna.migotka777 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 21:41
          a masz: <cios_w_nos> smilesmilesmile
          • agusia79-dwa Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 23:18
            to ja też dołączę się. Dobrze, że mała może robić swoimi wiatr.
            • endi100 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 10.04.09, 23:44
              Dołączam się do Was niestety sad Ja też mam jakieś takie bez sensu...
              • marysienka44 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 00:44
                i ja tak mam że ich nie mam , i ba, nawet na hennę jestem uczulona do tego
                stopnia ze trzy dni przed ślubem w na pogotowiu wylądowałam.
                Ale usta mam za to ładne tongue_out
                • jowita771 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 12:30
                  Buuu, a ja bym usta chciała inne.
                  Ale za to rzęsy mam fajne. Muszę okulary trochę obniżać, bo zahaczają przy mruganiu.
                  Moja koleżanka miała młodszego brata z takimi rzęsami, że w życiu takich nie
                  widziałam i kiedyś obcięła mu, jak spał. Nie wiem, czy odrosły takie same, bo
                  straciłam kontakt z koleżanką.
                  • babowa Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 12:39
                    no przeciez teraz mozna sobie w salonach rzęsy przedłużać, pewnie na
                    jakis czas tylko ale jak taka tragedia i żal to bach na fotel i
                    pełnie szczęścia big_grin
                    • wilma1970 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 17:11
                      Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs pozdrawia Klub Grubych Dup.
                      • babowa Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 17:14
                        Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs pozdrawia Klub Grubych Dup.

Z niejakim zażenowaniem przesyłam pozdrowienia z Klubu Brzuchów
                        Podcycowych wink
                        • doral2 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 17:17
                          czy są tu dzisiaj przedstawiciele Klubu Opon Brzusznych?? big_grin
                          • babowa Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 17:20
                            doral no ja jestembig_grin
                            oponiasta od cyca do kolan prawiesmile

Zapraszam jakby co do Klubu Podcycowych Brzuchów , nosmile
                            W kupie raźniej big_grin
                          • panna.migotka777 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 17:23
                            Cześć, jestem Migotka, pseudo Michelin, jestem anonimową oponoposiadaczką. Brak
                            silnej woli uniemożliwia mi pozbycia się ciężaru i pseudonimu smile Mam nadzieję że
                            mnie zaakceptujecie i pomożecie smile smilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
                            • wilma1970 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 17:47
                              O rajuśku! Jestem w każdym klubie. Składki mnie zrujnują.
                              A Klub O ŻESZ KURWA PO PORODZIE NIE MIAŁO BYĆ JUŻ PRYSZCZY?
                            • wilma1970 Re: otwieram Klub Posiadaczy Chujowych Rzęs 11.04.09, 17:47
                              Cześć, Migotka! <chórem>
                              • babowa willma? 11.04.09, 17:49
                                a plamy po pryszczach?? masz??

bo ja zaliczam Klub nastepny big_grin
                                • wilma1970 Re: willma? 11.04.09, 17:55
                                  Rano nie, więc nie wiem, czy się liczy? Wieczorami jestem bardziej niewyjściowa.
                                  A Klub Przypalających Trzeciego Mazurka Głupich Cip, Które Zamiast Pilnować
                                  Piekarnika Siedzą Na Forum?
                                  Eee, nie... to bardzo ekskluzywny klub.
                                  • babowa Re: willma? 11.04.09, 17:58
                                    Ha !!
                                    ja jako cipa mondra bardzo popiekłam wsio juz wczoraj

dziś reraks jak mówi mój syn tongue_out
                                  • panna.migotka777 A może założymy Klub Wszystkich Klubów?? 11.04.09, 17:58
                                    Bo nas faktycznie składki zeżrą. W KWK będzie można narzekać na wszystko co mamy
                                    chujowe, czego mamy za mało lub za dużo, czego nie umiemy, co spieprzyłyśmy itd.
                                    Co Wy na to?? smilesmilesmile
                                    • babowa Re: A może założymy Klub Wszystkich Klubów?? 11.04.09, 17:59
                                      migota!!
                                      jestem za i mogę być tam dyzurną tongue_out
                                      • panna.migotka777 Re: A może założymy Klub Wszystkich Klubów?? 11.04.09, 18:02
                                        To jak, oddzielny wątek i na szpilkę??
                                    • wilma1970 Re: A może założymy Klub Wszystkich Klubów?? 11.04.09, 18:03
                                      Mój mąż, natenprzykład, ma plan przepompowania sobie tłuszczu z brzucha do
                                      penisa, tak koło 50.
                                      A mi kupi kombinezon płetwonurka w rozmiarze XS - usztywnienie bardzo pomaga mi
                                      na moje stawy.
                                      • wilma1970 Re: A może założymy Klub Wszystkich Klubów?? 11.04.09, 18:05
                                        Ojej, coś mi myśl uciekła i to nie apropo było. Bo właśnie PRZYPALIŁAM KAJMAK!
                                        • wilma1970 Re: A może założymy Klub Wszystkich Klubów?? 11.04.09, 18:30
                                          I jeszcze teraz przypaliłam masę pomarańczową na mazurek!
                                          I czym się pocieszyłam? - wyżarłam całą przypaloną puszkę kajmaku.
                                          I teraz się porzygam na klawiaturę.
                                          I brzydzę się siebie.
                                          I te wszystkie kluby to dla mnie zasłużenie.sad
                                • jowita771 Re: willma? 11.04.09, 18:07
                                  > a plamy po pryszczach?? masz??

A czy mogą być plamy, przed którymi nie było pryszczy? Bo ja pryszczy nigdy nie
                                  miałam, nawet zawsze słuchałam, jak to fajnie mieć taką cerę niekłopotliwą, a
                                  teraz mam plamy.
                                  Jak się nadam, to zapisuję się do Klubu_Plamistych_Pysków
                                  • doral2 Re: willma? 11.04.09, 18:21
                                    w związku z tym, że składki za uczestnictwo w różnych Klubach nas rujnuje,
                                    został założony jeden, jedynie słuszny Klub Posiadaczek Różnych Wad, w skrócie -
                                    emagiel smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka