agusia79-dwa 21.04.09, 16:53 dziś słucham: www.youtube.com/watch?v=aEozAdgEKOY&feature=related i jeszcze: www.youtube.com/watch?v=xn9hwZWt9r8&feature=related POWIEDZCIE MI, ŻE TO MOŻNA LECZYĆ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: cofam się 21.04.09, 17:15 o, to ja się cofam nie od dziś! potrafię to zaśpiewać bez ściągi! a mój synek wysłuchuje dzięki mnie takiej muzyczki z mojego dzieciństwa w kółko. Odpowiedz Link
alleo1 Re: cofam się 21.04.09, 22:07 I ja! I ja! I repertuar mam szeroki, i synowi zapodaję. Kurczę, dziewczęta, jak to się stało, że telewizja zapomniała o takich programach dla dzieciaków? A pamiętacie radiowe audycje typu "Radiowe nutki" i czytane powieści (do dziś pamiętam, jak się poryczałam na "Braciach Lwie Serce")? Nie bardzo się orientuję, ale teraz chyba poza "Ziarnem" i marną namiastką "5 10 15" nie realizuje się już żadnych programów dla dzieci/młodzieży? Ostatnio to chyba "Rower Błażeja był"? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: cofam się 21.04.09, 22:20 5-10-15? gdzie. Z tego co się orientuję to jest tylko teleranek, ale ten jest jeszcze nudniejszy niż w czasach młodości. A szkoda. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: cofam się 22.04.09, 21:52 Taak! Bracia Lwie Serce i Ronja, córka Zbójnika ! Na obu ryczałam! I zanim przeczytałam to obie właśnie w radiu!! Odpowiedz Link