sabek81 23.04.09, 12:22 Witam i stawiam co kto chce i lubi, i niesmialo prosze o przyjecie do emaglowej spolecznosci, podczytuje Was od samego poczatku, wczesniej na ematce, udzielam sie baaaardzo rzadko ale dostarczacie mi codziennie milych doznan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 12:25 cze...stawiaj, co masz, wszystko wlezie, klikaj w cudkowy wątek przyszpilony...jak chcesz oczywiście Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 12:27 witamy. Ja kawkę poproszę, bo nawet nie mam z kim się napić... Odpowiedz Link
matysiaczek.0 asiu.. 23.04.09, 12:28 ja piję właśnie, pijmy razem, może nowalijka nam postawi z bitą śietanka? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiu.. 23.04.09, 12:30 Matysiak - dzięki. Od razu przyjemniej kawki się napić w towarzystwie... Odpowiedz Link
sabek81 Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 12:37 dzieki za mile powitanie , kawa z czym chcecie tez sie znajdzie, w cudkowy watek klikam a od dzis sie bede rowniez dopisywac, brwi do przeszczepu chetnie urzycze Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 12:48 Cześć A żelki w menu są? Bo kawę już piłam ;P Odpowiedz Link
dlania Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 13:15 Hej Sabek. Kawe juz piłam, wode prosze. Powiedziałabym nawet wam czego sie przezd chwila nażarłam, ale wstyd. Odpowiedz Link
dlania Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 13:25 Ech, no dobra, jak mnie takk baaaaaardzo prosicie to powiem No więc poeodu wolnego dnia se wziełam i usmazyłam pyszne danie na szybko: wczorajsze pyzy z mięsem, przedwczorajszy makaron i fasolka szparagowa, to na patelnie z duża ilościa masła i bułki tartej, a na góre kilka plastrów żółtego sera. Ale zapiekana wyszła, żeżarłAM TO jak smok. Ok, mozna juz zygać)) Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 13:27 o kurwa, ale to musiało być dobre! uwielbiam takie szałtaj-bałtaj..jeszcze tylko majonez zawsze daje, zawsze.. Odpowiedz Link
dlania Re: Witam sie i ja!! 23.04.09, 13:31 matysiaczek.0 napisała: jeszcze tylk > o majonez zawsze daje, zawsze.. No szlag jasny... wiedziałam że mi jakiejs wisienki na tym torcie brakowało... majonez albo keczup Nic to, za 2 tygodnie znowu mam dzień wolny Odpowiedz Link