asiaiwona_1 26.04.09, 13:59 No bo tak oprócz Deeli, to jeszcze Socki dawno nie widziałam. Babowa, Jola, Mea, Ciele - wy nic nie wiecie co z nimi? Aha, no i ktoś jeszcze zaginął o kim ja nie napisałam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 14:10 aha, no ja nie na bieżąco bo mi czat ciągle każe czekać i nic się nie pojawia Czyli socka żyje. Tylko Deele nadal zaginiona... Odpowiedz Link
babowa Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 14:11 socka moczu nie trzyma i ciagle w kiblu siedzi i tyle i pewnie lepiej skoro była na czacie, chyba ze na nocniku siedziała Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 14:14 A to ona w ciąży czy taka już stara, że ma problemy z trzymaniem moczu? Odpowiedz Link
babowa Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 14:18 socka młoda bo taka jak ja ale sucha i ma przeswist między nogami ( i mocno jej tam wieje ) i wiecej nie powiem bo mi prezentów nie przywiezie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 14:22 a to już wybrałyście miejsce na ten wasz zlot czarownic? No i ja pamiętam żeś ty młoda z ładną szyjką Odpowiedz Link
babowa Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 14:24 miejsce wybrane, zaklepane zaliczką i tylko czekamy na wakacje Odpowiedz Link
18_lipcowa1 zaginal? heheh 26.04.09, 14:48 a moze zwyczajnie oderwaly sie od garow i komputerow i wyjechaly weekendowo? Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 20:48 a o mnie to nikt nie pyta buuuuu Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 20:55 no ale strasznie rzadko ostatnio....odkad przzyjechalam do pl i sie urzadzilam, biegam na rehabilitacje i po lekarzach - zajmuje mi to kilka giodzin dziennie...w domu jestem kolo 16ej, mloda przechodzi teraz okres zabkowania i upierdliwosci potwornej, a ja jeszcze usiluje zrobic cos pod katem zawodowym czyli zmiany zawodu.....no i siedze nad tym wieczorami, wypadlam juz z maglowego obiegu, nie wiem co na tapecie, o co biega i z czym, a na dodatek codziennie wstaje o 6.30 i jestem kurwa niedospana jak po porodzie....... Odpowiedz Link
socka2 Re: :) nt 26.04.09, 22:32 o Asia, jak milo, ze sie o mnie martwisz....tez na prezenty liczysz, jak babowa???? mocz trzymam dzielnie, nie sluchaj babsztyla Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: :) Socka 27.04.09, 13:36 Ja tam tylko za wirtualną salami tęsknię Co ty myślałaś, że o Ciebie się martwię Na prezenty jak babowa nie liczę, bo na tym waszym sabacie mnie nie będzie. No chyba, że, nie daj boże, będziecie nad morzem w tym samym terminie co ja - to zawsze możesz coś wrzucić do morza - a nóż- widelec u mnie wypłynie Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 20:54 ja już dawno chciałam pytac, bo sprawę mam, aleś miała jechać i bez netu byc, tak? czy może kurcze mi sie cos pomieszało... wybacz..pomożesz w sprawie prawnej? jak zgodzisz się, to jutro na priv wyslę ci, a jak nie chcesz pomagac, to ignoruj posta, nie martw się, nie znielubię cię, zrozumiem Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 21:00 bylam bez netu ale tylko dwa dni, juz go mam od dwoch tygodni. pisz na gazetowa, mam nadzieje, ze nie zapomne sprawdzic, poniewaz zagladam do niej raz na miesiac (nie mam odruchu). Postaram sie jednak nie zapomniec ! Odpowiedz Link
doral2 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 21:17 hmm... niepokojąca sytuacja z tą Deelą... na kiedy ona ma termin?? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 21:20 Deela ma termin na czerwiec, więc jeszcze trochę. A na swoim forum czerwcówek znalazłam jej wpisy z 24 kwietnia, więc bardzo świeże. Czy ona już maglować nie potrzebuje? Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 21:23 sluchajta, a moze jest juz zajeta urzadzeniem gniazda i ma jeszcze inne sprawy na glowie...moze jest zmeczona i oszczedza energie na porod ? a jak sie z maglowego rytmu wypadnie, to sie ciezko wciagnac z powrotem.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 21:26 No ale mogłaby chociaż napisać, że żyje, nie? Albo nawet, że ma już nas dość... Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Kto zaginął bez śladu? 27.04.09, 09:45 ale czemu niepokojaca? wystarczy w wyszukiwarke wrzucić i już jasne wszystko deela jest i pisze a ze nie na maglu chwilowo? Odpowiedz Link
deela Re: Kto zaginął bez śladu? 27.04.09, 14:44 ano cus tam pisalam posta czy dwa dziennie bo u mumci chujowy net a na magla tylko zagladalam i wialam bo kurde magiel strasznie wciaga i czlowiek zamiast dwoch postow pisze 216 :o Odpowiedz Link
zywa_legenda Re: Kto zaginął bez śladu? 26.04.09, 22:48 Tylko podczytuję Was i emame, ale dołączę się - gdzie Morgen? Odpowiedz Link
alleo1 Wiecie co, pewnie nikt nie zauważył... 26.04.09, 22:50 ...ale ja troszeczkę zaginęłam I znów mi się w życiu popsuło... Odpowiedz Link
aniuta75 Alleo 27.04.09, 09:47 Ale co się popsuło?? P.S. Nie martw się, jakbym ja zaginęła tez by nikt raczej tego tu nie zauważył . Dlatego na wszelki wypadek jestem cały czas . Odpowiedz Link
dlania Re: Alleo 27.04.09, 13:55 Aniuta, ja bym zauważyła twoja nieobecnośc jakby mi sie pomysły na seriale skończyły)) Odpowiedz Link