zocha16 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:45 ależ to żaden pierdolnik, tylko nieład artystyczny podczas gotowania/przyrzadzania posiłku. Standard Odpowiedz Link
dlania Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:46 Problem w tym, że ja żadnego posiłku jeszcze nie zaczełam przygotowywać Odpowiedz Link
nenia3 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:48 o ja pierdolę, a gdzie jest chleb ? --- Lunas olvidadas Odpowiedz Link
joanna266 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:48 mnie w tym wszystkim najbardziej zauroczyło zółte lustereczko co ono tam robi do cholery??? Odpowiedz Link
dlania Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:52 zółte lustereczko co > ono tam robi do cholery??? Jak mi sie chce kanapki z majonezem to sobie oglądam tyłek w lusterku i mi sie odechciewa Jesli chodzi o szczegóły: powyżej lusterka widac kawałek pierwiosnków z bibuły, a poniżej - papierki w plasterków, które sobie wczoraj na piety naklejałam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:47 Dlańka Ty żeś chyba pierdolnika nie widziała . W skali 10 daję 5 . Odpowiedz Link
hellious Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:49 marny jakis. gorsze miewam, zwlaszcza w weekendowe poranki Chcecie moj zobaczyc? wlasnie sie pakuje Odpowiedz Link
liwilla1 Re: ja mojego nie pokaze 28.04.09, 16:52 ale Dlani w porownaniu z moim daje 3/10 i mamy takie same noze do steków by Ikea Odpowiedz Link
liwilla1 Re: proszę bardzo 28.04.09, 17:12 img186.imageshack.us/img186/306/dsc08158.jpg Odpowiedz Link
dlania Re: proszę bardzo 28.04.09, 17:14 No, ty to masz artystycznie! Bardzo piekna kuchnia (?))) Odpowiedz Link
liwilla1 Re: proszę bardzo 28.04.09, 17:15 ano, w koncu u mnie to rodzinne, po matce malarce haha a tak na serio, to ta czesc kuchni, w ktorej na blacie lezy przewijak cory i dlatego jakies laszki sie walaja Odpowiedz Link
schiraz Re: proszę bardzo 28.04.09, 17:18 Liwilla masz taki mikser Bosch jak ja, poznaję po stojaku na akcesoria)) Świetny jest, ale jak na razie użyłam go raz a obiecałam sobie jak dostałam, że od teraz w związku z tym, że mam, będę gotować i wymyślać nowe, wyrafinowane potrawy dla mojej rodziny Odpowiedz Link
liwilla1 Re: proszę bardzo 28.04.09, 17:25 wiesz, ja mam moj od zeszlego lata, stal tak pol roku, az w koncu 2 miechy temu zmielilam w nim mieso... od tego momentu dosyc czesto jest w uzyciu, glownie jako mieszadelko do nalesnikow i ciasta teraz bede zupki przecieranki robic w mikserze dla malej o ile sie nie rozleniwie i nie zaczne kupowac sloiczkow Odpowiedz Link
liwilla1 Re: ja mojego nie pokaze 28.04.09, 16:53 ale Dlani w porownaniu z moim daje 3/10 i mamy takie same noze do steków by Ike Odpowiedz Link
exotique Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:54 A NA kija lusterko w kuchni? moj stary by na zawal zszedl jakby taka kuchnie w domu zastal. Mnie natomiast nie rusza. Mialam gorzej ale sie w koncu ogarnelam Odpowiedz Link
schiraz Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 16:58 Dlania ale ty się zdrowo Kobito odżywiasz, oliwa z oliwek z Biedronki wiem, bo mam taką sama w kuchni, za moment robię zdjęcie mojej kuchni, przebiję cię, poza tym prawa autorskie do tytułu, upominam się)) Odpowiedz Link
dlania Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 19:26 O, hell, przeoczyłam przedtem twoje zdjęcie. Bardzo uroczo, i po pogotowie mozna zadzwonic jakby jednak kogos osłabiło)) Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 17:07 To ma być pierdolnik?? Kobieto, u mojej koleżanki z podstawówki kuchnia kleiła się od podłogi do sufitu na każdym skrawku blatu/stołu były porozwalane rzeczy kuchenne i od kuchennych dalekie np. spodnie czy rajstopy. Całe mieszkanie mieli zawalone jakimiś gratami popakowanymi w worki i rozrzuconymi luzem. Zaścielonego łóżka nie widziałam tam nigdy. I broń Boże nie była to rodzina alkoholików czy innej patologii, ot zwyczajne zamiłowanie do bałaganu/brak umiejętności utrzymania porządku. Odpowiedz Link
esofik Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 17:10 mydło i powidło prawie jak u mnie. ja mam to w genach po babci, ale już moja matka nie mogłaby przy tym wypić kawki na spokojnie Odpowiedz Link
agama77 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 17:11 pierdolnik kuchenny całkiem śliczny ,ten pokojowy hell też niezły. mojego nie pokażę, bo kabel do aparatu zapodział się, taki mam pierdolnik! Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 18:00 Jeśli utrzyma się napięcie w wątku, prześlę wieczorem jakieś zdjęcia. W tej chwili na terenie domu jest tylko dziecko, z którym się poprztykałam, nie będę więc traciła punktów i poczekam aż sam się do mnie odezwie (w sensie : ja nie umiem sama przesyłać zdjęć). A jak nie to tylko krótki opis : w całym domu do metra wysokości ściany są pokryte smugami od sierści psów, co jakiś czas zalatuje kocim moczem, bo nie mam czasu wykastrować kotów, piątki dzieci nie nauczyłam odkładać rzeczy na swoje miejsce. Swego czasu miałam w dolnym holu spory łańcuch przymocowany do ściany, a do łańcucha doczepioną szczotkę do włosów, bo zawsze się gubią. No i co? Co za ludzie? Ją też upierdolili, został sam łańcuch. Odpowiedz Link
dlania Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 19:28 Wilma, ja czekam z niecierpliwością. Żałuje, że nie mozna przesłac netem zapachów Odpowiedz Link
osa551 Re: Ocen mój pierdolnik 29.04.09, 22:32 w całym domu do metra wysokości ściany są pokr > yte smugami od sierści psów z tego właśnie powodu podczas remontu wstawiamy w newralgicznych miejscach zamiast warstwy tynku - plexiglass. Swego czasu miałam w dolnym holu spory łańcuch przymocowany do ściany, a > do łańcucha doczepioną szczotkę do włosów, bo zawsze się gubią. No i co? Co za > ludzie? Ją też upierdolili, został sam łańcuch. PIĘKNE Odpowiedz Link
sebaga Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 17:51 o kurde.. to ja mam jeszcze jeden problem z psychiką. Takiego pierdolnika jak u Was nie miałam chyba nigdy, a uważam się za bałaganiarę I cały czas się wkurzam na siebie, ze za mało sprzątam. Odpowiedz Link
moofka Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 17:53 sebaga napisała: > o kurde.. to ja mam jeszcze jeden problem z psychiką. Takiego pierdolnika jak u > Was nie miałam chyba nigdy, a uważam się za bałaganiarę I cały czas się > wkurzam na siebie, ze za mało sprzątam. > otoz watek jest nie tylko rankingowy, ale i terapeutyczny Odpowiedz Link
sebaga Re: Wię - cej zdjęc! Wię-cej zdjęc! 28.04.09, 17:59 weź mnie Dlania nie denerwuj, będę musiała chyba dawkę leków zwiększyć co by się wyciszyc po tych fotach. Najgorsze, ze chowam sobie dzieciaka na własne podobieństwo. Ma 3 lata, a łazi za kazdym i poprawia- kubek MUSI stać na podstawce, nóg NIE WOLNO położyc na stoliku kawowym itd.. Odpowiedz Link
myga Re: Wię - cej zdjęc! Wię-cej zdjęc! 28.04.09, 18:06 To sie nazywa nerwica natretstw, ja tez to mam, musze wciaz wszystko poprawiac. Doskonaly obraz kliniczny to detektyw Monk. Super terapia i swietna zabawa te watek! Odpowiedz Link
dlania Re: Wię - cej zdjęc! Wię-cej zdjęc! 28.04.09, 19:31 Sebaga, z obserwacji własnych dzieci wnioskuję, że bardziej ma na takie zachowanie twojej córki wpływ jej osobisty charakter niz nasladowanie ciebie. Tez mi sie wydawało, że wychowałam sobie kalke w postaci starszej córki, dopóki sie mlodsza nie urodziło, i sie okazalo, że jest tak INNA, mimo że razem i podobnie przeciez wychowywane. No chyba że twoja młoda tez ma nerwice natręctw - ale to chyba nie jest genetycznie przekazywane Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 17:57 Ocena marna Maly pierdolnik jeszcze jakis.. Buzka Odpowiedz Link
zabadabada Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 18:01 O rzesz w mordę!!!! daję 10, myślałam że sama jestem bałaganiara ale wychodzi na to, że ja mam błysk... a moja mama... sterylny szpital. Odpowiedz Link
dlania To jeszcze fragment dziecięcego 28.04.09, 18:19 Robi za odstawke - miejsce gdzie sie odstawia aktualnie niepotrzebne rzeczy. Raz w tygodniu sie je wszystkie segreguje i wtedy przez moment biurko słuzy do pisania Odpowiedz Link
serei Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 18:32 wiecie, że mi się nawet podobają? ale tylko dlatego że to WASZE . Ja nie umiałabym usiedzieć na dupie gdybym wiedziała, że tam w kuchni na blacie stoi tyle rzeczy i nikt nie sprzątnie. Jestem okropną pedantką i piszę to z pełną świadomością . Na dowód ( wirtualny) mam obok siebie wyprasowane pranie i ręczniki które pójdą zaraz na idealnie zagospodarowaną półkę . Ale Wam zazdroszczę, że nie robicie z tego wielkiego halo, mnie by to przerosło Odpowiedz Link
dlania Wiecie co 28.04.09, 18:37 ...ile bab, tyle norm dotyczących estetyki i porzadku. Jak na razie rozpiętośc ocen za mój bałagan od 3/10 do 10/10, więc spora)) Odpowiedz Link
endi100 Re: Wiecie co 28.04.09, 18:53 No fajniutkie pierdolniczki Mogłam dziś zrobić fotę wnętrza samochodu mojego chłopa. Dzieci mu narozgniatały z tyłu chrupki, paluszki i nazrywały polnych kwiatków, które uschły i się pokruszyły. No miodzio po prostu. Ale własnie pojechał go odkurzać Odpowiedz Link
dlania Re: No dobra :P 28.04.09, 18:41 Najdrastyczniej wygląda ta piła na dziecięcym łózku i zdechłe białe zwierze pod nim Ogólnie rozpierdolnik z gatunku łatwych do ogarnięcia w razie nagłej wizyty teściowej: bierzesz duzy kosz i wrzucasz do niego wszystko Odpowiedz Link
alexandra74 Re: No dobra :P 29.04.09, 11:31 TO ma byc pierdolnik Aniuta?? Hehe, musze Wam jednak pokazać mój:] Tylko pojęcia nie mam jak zdjęcia się wstawia, ale do wieczora może obczaję. Odpowiedz Link
circa.about Re: no to się dorzucę 28.04.09, 18:45 Właśnie wróciłam z popołudniowego spaceru: Dziękuję za aplauz Odpowiedz Link
dlania Re: no to się dorzucę 28.04.09, 18:49 Urocze Szczególnie fachowa apteczka w koszyku)) Odpowiedz Link
wilma1970 Re:grrr zdjęcie nie weszło 28.04.09, 18:56 Jak przytulnie. W wielu domach czułabym się jak u siebie. Taak, samochody to oddzielna kategoria. Co ciekawe tego wszystkiego się na co dzień nie dostrzega, dopiero, jak zapraszam kogoś do domu widzę każdy szczegół jego oczami i nie jest dobrze. Jest cholernie daleko od dobrze. Odpowiedz Link
circa.about Re:grrr zdjęcie nie weszło 28.04.09, 19:01 Ja tam doskonale wiem, że mam pierdolnik, ale ile bym się nie starała, nie sprzątała, to za chwilę znowu wygląda tak samo (przy wielkiej pomocy dzieci), więc się nie staram. Sprzątam wieczorem, co by rano zastać czystą kuchnię. Zawsze mnie zadziwia moja szwagierka u której ZAWSZE, kiedykolwiek bym do niej nie wpadła, zapowiedziana czy nie, wszystko do tego stopnia lśni, że boję się wejść nawet w skarpetkach zmienionych na czyste tuż przed wyjściem z domu, bo jeszcze coś pobrudzę.. Nie wiem jak ona to robi.. A w odróżnieniu ode mnie pracuje.. Odpowiedz Link
dlania Re:grrr zdjęcie nie weszło 28.04.09, 19:21 Wilma1970 napisała: > Co ciekawe tego wszystkiego się na co dzień nie dostrzega, dopiero, jak > zapraszam kogoś do domu widzę każdy szczegół jego oczami i nie jest dobrze. Matko, przypomniałas mi, jak ostatnio przyszli do nas znajomi z córka - dziewczynka ma manie zbierania okruszków, pyłków, śmieciątek i zjadania ich. A mysmy jakos zapomnieli poodkurzac. To był koszmar - siedziałam i patrzyłam na swój ohydny, pełen smieci dywan, na którym normalnie dziecko sie tak ufiksowało, że nie sposób było jej było oderwać. Wtedy było mi głupio;-( photo_by_exotique tu_nie_klikać Odpowiedz Link
aniuta75 Circa 28.04.09, 18:58 A co to co na ścianie wisi i noże trzyma? To jakiś magnez taki? Skąd to wytrzasnęłaś?? Odpowiedz Link
circa.about Re: IKEA of korz 28.04.09, 19:05 w mojej też nie. Nawiedzam gdym gościnnie w 3-city. Sprawdź na Allegro, tam jest wszystko. 39 zeta chyba kosztuje. Odpowiedz Link
circa.about listwa magnetyczna 28.04.09, 19:18 www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00110353 Odpowiedz Link
bernimy DLANIA - medal za wącik 28.04.09, 18:58 Nie mam czasu czytać, obejrzałam tylko zdjecia! Porównywalne z moimi pokojami czy kuchnią Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: DLANIA - medal za wącik 28.04.09, 19:09 Moja "jadalnia";D Pranie,prasowanie,zakupy,teleskop,żywa mysz i 100 innych rzeczy Odpowiedz Link
dziub_dziubasek Re: Ocen mój pierdolnik 28.04.09, 19:16 E tam zaraz pierdolnik. pierdolnik z prawdziwego zdarzenia to ma brat mojego męża w chałupie. Stan podobny do tego na twoim zdjęciu występuje u niego po sprzątnięciu A jak ma pierdolnik to człowiek przykleja się do wszystkiego, czystych naczyn nie uświadczysz itd. Niestety nie dysponuję zdjęciem, a szkoda Odpowiedz Link