fabryka.lodow.napatyku 04.05.09, 23:02 i dlaczego, co w nich lubicie i gdzie kupujecie nie odsylajcie mnie do lobby, znam tu chcialam o tym pogadac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osa551 Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 04.05.09, 23:04 Lejaby - od 10 lat co najmniej. Tylko w tym mój biust jako tako wygląda. Odpowiedz Link
karra-mia Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 04.05.09, 23:07 ostatnio zakupiłam Gorsenię, a wcześniej jakaś inna polska. w sumie to mi firma egal jest. Odpowiedz Link
deela Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 04.05.09, 23:10 Kris Line a moje ostatnie odkrycie to polska firma Mhirsh wygodne miekkie deilkatne fiszbiny duze rozmiary NISKIE CENY ale na razie dopadlam taki w moim rodzinnym miescie jakby ktos wiedzial gdzie mozna w wawie kupic bylabym wdzieczna Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 04.05.09, 23:14 Od trzech lat Marks&Spencer - kupuję u laski na allegro i wreszcie jestem zachwycona Odpowiedz Link
fabryka.lodow.napatyku Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 04.05.09, 23:16 ja ostatnio zamowilam 2 z Panache, ale jakos strasznie rociagliwe obwody maja, pasowalby mi taki z tej firmy o jakies 13 cm mniejszy od mojego obwodu nosi ktoras z Was z tej firmy? Odpowiedz Link
ololla Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 09:23 Konrad Ukochałam tę firmę za fasony, kolory i szykA wygoda zaskoczyła mnie jeszcze bardziej niż wymienione cechy i cena. Szczególnie wygodnie mi w "Oliwi", nie ściągałabym tego ustrojstwa wcale Odpowiedz Link
carrymoon Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 10:03 Ololla napisała: Konrad o tak tak, piękne mają fasony. Rozmiarówka trochę nie ta ale podobaja mi się i juś ostatnio kupiłam sobie taki: www.konrad-bielizna.com.pl/rozanecznik2.htm tylko stringi do tego zamiast pełnych majtek Odpowiedz Link
anna-pia Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 10:26 Panache bywają koszmarnie rozciągliwe, bywają koszmarnie ścisłe, ja mam kilkanaście i co jeden to inny a jaki masz model i kolor? ile pod biustem? bardzo ścisły jest Tango classic, plunge i balkonetka, też tango II plunge czarny, czerwone, różowy, ale biały ponoć się rozciąga Hestia Masquerade jest ścisła, ale Nemesis i Regency nie Odpowiedz Link
agama77 Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 04.05.09, 23:14 m&s super leżą, wygodne, ładne i gatunkowo dobre. Odpowiedz Link
hellious Re: Freya 05.05.09, 09:41 Mam na stanie jedna Freye arabelke, ale sie rozciagla Drugi to Vanity Fair, ale jakis dziwny jest i nie lubie go za bardzo. Tylko te dwa pasuja na mnie jako tako. Odpowiedz Link
cudko1 H&M 05.05.09, 09:55 uwielbiam je, nie są drogie (choć w mojej obecnej sytuacji finansowej to i tak drogie ), wygodne, świetnie się noszą jak dla mnie nie zniszczalne po prostu. Przyznam się że mam jeden komplet kupiony 5 lat temu w stanach - i nic wygląda rewelka. Odpowiedz Link
zebra51 Re: H&M 05.05.09, 10:05 też kupuję w h&m. Jak się rozciągnie, nie żal mi go wyrzucić i kupić nowy. Mam też parę triuphów. Odpowiedz Link
moofka Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 10:00 zawsze nosilam triumpha - bo mi sie wydawaly najlepsze pod sloncem - ladne, wygodne i trwale - teraz tez mam o nich dobre zdanie tylko okazuje sie - rozmiarowka nie moja odkad mam rozmiar wlasciwy - to po obmierzeniu wszystkich modeli najbardziej pasuje mi panache - te ktore mam sa jednak troch usztywnione, a do calkiem golych przeswitow jak na przyklad freya robi nie moge sie przekonac pierwszy w dobrym rozmiarze mialam inferno teraz kupilam sobie maskarade szanghaj tez od panache i najchetniej bym w ogole nie sciagala Odpowiedz Link
id.kulka Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 10:34 Też kiedyś nosiłam triumpha, ale wieki temu Potem była Freya i całkiem dobrze się ją nosiło, ale czemu te staniki ma takie zabudowane po pachy? No i ostatnio schudłam, zrobił mi się luz w miseczkach i zaczęłam szukać czegoś innego. Panache Inferno to jest to Zakochałam się w tym staniku, tylko czemu nie ma ich juz prawie w necie? W każdym razie jakby kto słyszał o czarnym 70F, to ja poproszę Odpowiedz Link
joanna266 Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 10:39 konrad,ewa bien,chcantelle,intimisssimi,kris line- mam dwa staniki tej firmy i tez jestem zachwycona fajny wzór i cycki wygladaja w nich bombowo,z h@m tez bym znalazła kilka. Odpowiedz Link
l.e.a Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 11:06 Najbardziej odpowiada mi Felina mam też stanik Anity, i 2 Panache. I o dziwo trafiłam na naprawdę 2 dobre biustonosze z Bon prixu. Odpowiedz Link
jola9932 Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 11:07 panache i freya lubię za dobre podtrzymywanie mojego 34J cenę już trochę mniej lubie Odpowiedz Link
antyka Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 12:37 ja freye i panache mam tez kilka avocado, ale straszliwe z nich rozciagliwce wiec nie nosze Odpowiedz Link
alexandra74 Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 13:00 triumph (teraz juz rzadziej), Samanta (cyc w górę i w przód spróbuje tego Konrada skoro tak zachwalacie. Wyglada zachęcająco. Odpowiedz Link
hellious Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 13:10 konrad moze i ladny, ale rozmiarowka jakas nie taka . Nie znalazlam obwodu mniejszego niz 70. Odpowiedz Link
hellious Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 13:15 ladny, ale widze na allegro tego konrada same puszapy sa. Odpowiedz Link
carrymoon Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 13:23 mam taki i fajnie sie go nosi Odpowiedz Link
schiraz Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 13:25 Freya, najbardziej mi leży arabelka mam też kilka Panache, dobrze trzymają duży biust (mam 38J) ale wizualnie już nie takie cudne (harmony, tango pure) Ach i mam jeden Ruby Pink, śliczny kolorystycznie, choć trochę przymały Odpowiedz Link
alexandra74 Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 13:26 właśnie, a ja w push-upie to bym wyglądała jak z arbuzami z przodu. Odpowiedz Link
exotique Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 13:24 panache, wonderbra, w ciazy znalazlam kilka super sztuk w marksie i spenserze czy jak im tam freya mam ze 4 sztuki, ale czekaja az karmic przestane, bo cisna z deka. Odpowiedz Link
guderianka Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 15:19 Ja niestety/na szczeście wskazówkami lobby się nie kieruję bo moje cycki nie są na ich rady Pierwszy stanik kupiłam z pomocą mahedy z lobby-gadałyśmy na gazetowym czacie , ja skakałam, schylałam się i ciągnęłam stanik, mierzyłam a ona mi doradzała. Tak kupiłam melissę, która za wiele w moje życie nie wniosła bo cyca obwisłego nie miałam. Lubię staniki typu push-up i metodą prób i błędów sama dobrałam sobie rozmiar, był inny niż doradzany ogólnie na lobby bo i cyc inny, i rozstaw, i ilość tkanki tłuszczowej i mięsniowej itp. Ostatnie dwa zakupy zrobiłam tu i jestem bardzo zadowolona : www.olive.pl/index.html Staniki są dobrej jakości, w dobrych cenach, fajnie mi się je nosi Odpowiedz Link
babsee Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 15:24 Triumph i Felina.Li i jedynie. Odpowiedz Link
mama_aliena Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 20:31 freya i ostatnio dwa karmniki Anity Odpowiedz Link
doral2 Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 20:42 u tego konrada zakupiłam jeden puszap, nawet nawet, ale szału to nie ma, niektóre biustonosze rozmiaru nie mają mojego, a nie mam jakiegoś dziwacznego, curvy cate fajna jest, ale nie lubię siateczkowych, wolę puszapy.. na olive tez kupiłam kiedyś, ale przy wymianie trzeba płacić za przesyłkę, dwa razy wymieniłam, nadal był niedobry rozmiar, więc machnęłam ręką, bo koszty przesyłki sięgnęły już ceny jednego stanika. leżą... Odpowiedz Link
epistilbit Re: jakich firm biustonoszy uzywacie 05.05.09, 21:11 Freya, Fantasie i Panche. Moja kieszeń chętnie wydałaby niej pieniędzy na cyckonosze, ale znajdź tu coś na 34 J/ 32 JJ. Odpowiedz Link