asiaiwona_1 06.05.09, 22:12 poszukuję oliwki ale koniecznie w sprayu. Kiedyś Johnson robił takie a teraz nigdzie nie mogę ich znaleźć. Wie któraś gdzie mogę takową kupić - dla utrudnienia w W-wie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.migotka777 Re: a tak apropo kosmetyków 06.05.09, 22:18 Dax Cosmetics sprzedawali w Kerfjucie w Reducie, może w innych Kerfjutach też mają. Odpowiedz Link
aurinko Re: a tak apropo kosmetyków 06.05.09, 22:24 panna.migotka777 napisała: > Dax Cosmetics sprzedawali w Kerfjucie w Reducie, może w innych Kerfjutach też m > ają. Dax produkuje oliwkę w sprayu wyłącznie taką do opalania ( z faktorem), to zupełnie inny kosmetyk niż oliwka Johnsona. Odpowiedz Link
aurinko Re: a tak apropo kosmetyków 06.05.09, 22:22 Firma Sabon produkuje ale teraz kosztuje chyba z 5x drożej niż Johnson, z tym, że to nie byle jaka oliwka. Jest jeszcze Iwostin (Apteki)ale z filtrem, przeznaczenie bardziej jako kosmetyk przeciwsłoneczny, Abena (w Aptekach). Co do Johnsona, próbuj w drogeriach Natura. Odpowiedz Link
exotique Re: a tak apropo kosmetyków 06.05.09, 22:26 yves rocher robi oliwki w spreju. i niedrogie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a tak apropo kosmetyków 07.05.09, 07:55 dziękuję wam dobre kobiety. sprawdzę te miejsca o których pisałyście... Dla córki to potrzebuję bo ma cholernie wysuszoną skórę. Już ją kąpię w balneum (i płyn do kąpieli i żel pod prysznic) i smaruję balneum kremem. A taka oliwka w sprayu to wygodniejsza bo tylko psikam i już. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: a tak apropo kosmetyków 07.05.09, 07:57 ja widziałam Ziaji w Piotrze i Pawle chyba 7zł kosztowała. Odpowiedz Link
moofka Re: a tak apropo kosmetyków 07.05.09, 07:59 moszna tez przelac dobra oliwe do atomizera nie przejdzie ? jonson chemiczny jest bardzo Odpowiedz Link