slimakpokazrogi 11.05.09, 22:44 przyjeżdża moja mama i możemy się wybrać do kina z chłopem. No i mam problem, jak wyżej. Raczej nic innego nie wchodzi w grę, bo musi pasić nam obojgu. Pomóżcie wybrać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja.sunshine Re: Star Trek czy Wolverine? 11.05.09, 22:50 ogladałam Wolverina i polecam bardzo bardzo ))) ale ja za star trekiem nie przepadam więc nawet jakby wolverin był beznadziejny to i tak bym go wybrała, Odpowiedz Link
deela Re: Star Trek czy Wolverine? 11.05.09, 22:54 przykro mi ale jako fanka x men komiksu to wszystko sie we mnie burzy na ten amerykanski ochlap kibowy czyli kolejne xmeny i obecnie wolverine ze juz nie wspomne ze hiu dzakman jest za wysoki na wolviego o dobre 25 cm w ogole porazka i ja tego nie dalabym rady obejrzec nie rzucajac kurwami wybralabym startreka bo z czesci na czesc jest coraz lepszy Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Star Trek czy Wolverine? 12.05.09, 21:54 dzięki dziewczyny za sugestie, właśnie dorwałam kogoś, kto widział oba filmy i twierdzi że Star Trek lepszy. No to na zasuwamy na ST w niedzielę Odpowiedz Link
cudko1 Re: Star Trek czy Wolverine? 12.05.09, 21:58 ślimaku ja bardzo przepraszam ale nie mogę się wypowiedzieć merytoeycznie w Twoim wątku ponieważ dlatego że nie wiem o co chodzi, znaczy wiem o jakieś filmy ale nie wiem o jakie uff dopisałam się już mi nie zarzucisz mi jak nasza była forumka pinky do ze olewam nie i nie wypiszesz się z emagla wspaniałego najlepszego pod słońcem hihi Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Star Trek czy Wolverine? 12.05.09, 23:14 cudeczko, jak już żeś tak poadorowała mój woncik, to ewentualnie się nie wypiszę Odpowiedz Link