maga_luisa 17.05.09, 23:23 nie jest miłe. Pewnie nie należę do żadnego "ścisłego" grona, ale bywam tu i czasem pisuję. Przykro mi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i_koty Re: Wyrzucanie z czata 17.05.09, 23:24 ???? Co Ty gadasz, nikt Cie nie wyrzucał.. Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 17.05.09, 23:27 Dostalam komunikat, że administrator wyprosił mnie z czata. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wyrzucanie z czata 17.05.09, 23:49 A pisałaś coś? Dziś masa osób przyszła tylko poczytać. Sorka, ale to jest wnerwiające. I wcale nie chodzi o ścisłe grono, bo ja do takiego nie pretenduję. Było wcześniej pisane, że podglądacze będą wywalani. Zawsze możesz zapytać administratora, dlaczego cie wyprosił. Odpowiedz Link
babowa Re: Wyrzucanie z czata 17.05.09, 23:59 czat nieraz wariuje i samo sie wywala tak bywa no Odpowiedz Link
deela Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 01:13 wybacz ale czat to nie czytelnia czesto rozmawiamy o prywatnych, osobistych sprawach i nie mamy ochoty zeby czytalo to przypadkowe spoleczenstwo, ktorego nikt nawet po nicku nie kojarzy jesli dasz sie poznac to nie widze problemu w przebywaniu na czacie jesli masz ochote poczytac - zapaszam do biblioteki Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 08:28 Deela, jak rozumiem czat to Twoje prywatne podwórko, z którego wyrzucasz osoby które Ci się nie podobają. Co do "czytelni" - nie dostalam szansy, żeby coś napisać, ponieważ zajęło Ci ulamek sekundy wyrzucenie mnie stamtąd. To, że Ty mnie nie znasz, nie oznacza że jestem nickiem z dwiema wypowiedziami w ciągu ostatniego tygodnia. Tak czy owak, miejsce które wydawało mi się być inteligentne i przyjazne, straciło dla mnie moc przyciągania. Z doświadczenia tylko Ci powiem, że fora które odrzucają osoby mniej aktywne, po pewnym okresie rozkwitu przeżywają upadek. Może jednak tu się tak nie zdarzy, czego Wam życzę. I żegnam. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 08:40 nie idz Luizka...nie wiem czy moje slowo cos tu znaczy, ale ja znam Luize i za nia recze cialem ducha i cyckami Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 08:45 No troszkę brzydko. Może dziewczyny chciały na spokojnie o tej całej sprawie z Meą pogadać i zostało zrobione szybciej niż pomyślane? Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 08:58 ejjj, no ale po co się obrażać od razu. weźże się napij kobieto i nie fochuj. laski dobrze prawią, wczoraj napięta atmosfera była...udzielaj się forumie i czacie i będzie ok Odpowiedz Link
deela Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 12:05 > Deela, jak rozumiem czat to Twoje prywatne podwórko, z którego wyrzucasz osoby > które Ci się nie podobają. pierdolisz dziecino, ja wyrzucam tych ktorych NIKT nie kojarzy i nie mowimy tu o kojarzeniu z czata tylko z forum > Co do "czytelni" - nie dostalam szansy, żeby coś napisać, ponieważ zajęło Ci > ulamek sekundy wyrzucenie mnie stamtąd. jak wyzej > To, że Ty mnie nie znasz, nie oznacza że jestem nickiem z dwiema wypowiedziami > w > ciągu ostatniego tygodnia. haloooooooooooo czy tylko ja przoczylam ta pania? > Tak czy owak, miejsce które wydawało mi się być inteligentne i przyjazne, > straciło dla mnie moc przyciągania. moge z tym zyc Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:22 Deela, czy ty się nie rozpędzasz zanadto? JESTEM w stanie zrozumieć, po wypowiedziach kilku dziewczyn tutaj, dlaczego zostalam wczoraj wyproszona. Dane osobowe, nr tel, ja dotąd nieaktywna. W porządku. Ale Twoje odpowiedzi są zwyczajnie aroganckie i agresywne, więc uprzejmie Ciebie proszę: nie odzywaj się do mnie w ogóle, albo z zachowaniem minimum tzw.kindersztuby, ok? Nie jest moją największą ambicją być znaną konkretnie przez Ciebie; natomiast o ile mnie wzrok nie myli, to forum nie jest forum zamkniętym, a zaglądanie nań nie wymaga wykazania się określoną liczbą wpisów. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:25 maga_luisa napisała: > natomiast o > ile mnie wzrok nie myli, to forum nie jest forum zamkniętym, a zaglądanie nań > nie wymaga wykazania się określoną liczbą wpisów. Ale czat jes czatem niejako prywatnym założonym przez kogoś, kto ma prawo nie wpuszczać na niego niechciane osoby... Odpowiedz Link
aurinko Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:28 To może prościej byłoby napisać jakie to są te niechciane osoby i wrzucić to obok linka do czata? Zaoszczędziłoby to nieprzyjemnych sytuacji. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:30 ale nie ma listy osób nie chcianych. Po prostu jak ktoś wchodzi na czata i tylko siedzi i czyta i nic nie pisze, a do tego jest osobą mało udzielającą się (czyli nieznaną) na forum to takim osobom raczej mówi się "nie"... Deelka, ty się najlepiej wypowiedz, bo tyś władna na czacie... Odpowiedz Link
aurinko Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:33 Z tego, co tu czytałam, to nie chodziło o nieudzielającą się na czacie osobę, bo Maga_Luisa nie miała szansy nawet się przywitać, tylko na dzień dobry dostała kopa. Odpowiedz Link
deela Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:38 nie na czacie tylko na forum nasz czat ma w zalozeniu zaciesniac forumowe wiezi a nie byc rozrywka dla kogos kto lekko podczytuje forum, malo sie wypowiada i zachcialo mu sie zaciesniac wiezi - tylko my NIE WIEMY czy mamy ochote zaciesniac wiezi z dana osoba Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:35 Może nie powinnam już drążyć, ale jednak kusi mnie żeby to zrobić. Otóż asiuiwono, dzień wcześniej spędzilam fajną godzinę gadając z kilkoma dziewczynami na czacie. Nikt mnie nie wypraszal, mimo że nie bylam im znana. Wczoraj nie zdążylam przeczytać ani jednego zdania, kiedy już zostalem wyrzucona. Natychmiast, na dzień dobry. I powtórzę raz jeszcze: o ile to jestem w stanie po wyjaśnieniach niektórych dziewczyn, to już ciągu dalszego (czytaj: wypowiedzi deeli, a także po częsci Twoje) już nie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:44 maga_luisa napisała: > Może nie powinnam już drążyć, ale jednak kusi mnie żeby to zrobić. > Otóż asiuiwono, dzień wcześniej spędzilam fajną godzinę gadając z kilkoma > dziewczynami na czacie. Nikt mnie nie wypraszal, mimo że nie bylam im znana. > Wczoraj nie zdążylam przeczytać ani jednego zdania, kiedy już zostalem > wyrzucona. Natychmiast, na dzień dobry. > I powtórzę raz jeszcze: o ile to jestem w stanie po wyjaśnieniach niektórych > dziewczyn, to już ciągu dalszego (czytaj: wypowiedzi deeli, a także po częsci > Twoje) już nie. > Wiesz, jak są rozmowy "o dupie maryni" to nie ma problemu, żeby ktoś wszedł i się dołączył. Ale z tego co wiem to wczoraj czat był preznaczony do spraw ważniejszych i dlatego obce osoby były usuwane. Ty byś chciała, żeby ktoś obcy podczytywał na czacie jakie masz problemy, gdzie mieszkasz i jaki masz nr tel? Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:54 Asia kurde, toż piszę trzeci raz: rozumiem już kwestię wczorajszego czata, ale NIE ROZUMIEM dzisiejszych komentarzy deeli i twoich! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:58 no to o co chodzi? zostałaś wywalona wczoraj (ustalone dlaczego i rozumiem, że przyjęłaś do wiadomości). To był jedyny raz kiedy zostałaś wywalona, więc nie generalizuj, że na pewno za każdym razem będzie tak samo. Wczoraj nie było zapewne czasu na czekanie na twoje cześć, co słychać itp bo trzeba było szybko wymieniać się informacjami, więc oczywiste jest że moderator czata pilnował by obcych od razu wywalać, aby nie skorzystali z wyczytanych na czacie info. Myślę, że trafiłaś po prostu na niedpowiedni dzień, ale przypuszczam że większość nowych nicków, która widziała co się działo wczoaj na forum od razu poleciała na czata w poszukiwaniu sensacji... Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:31 Ano właśnie, albo też listę tych mile widzianych. Odpowiedz Link
deela Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:37 > Ale Twoje odpowiedzi są zwyczajnie aroganckie i agresywne, więc uprzejmie Ciebi > e > proszę: nie odzywaj się do mnie w ogóle, albo z zachowaniem minimum > tzw.kindersztuby, ok? zwracasz sie do mnie to ci odpowiadam, i wali mnie to ze czujesz sie urazona moim sposobem wypowiedzi bo to TWOJ problem > Nie jest moją największą ambicją być znaną konkretnie przez Ciebie; napisalam ze ciebie NIKT nie kojarzy > ile mnie wzrok nie myli, to forum nie jest forum zamkniętym, a zaglądanie nań > nie wymaga wykazania się określoną liczbą wpisów. forum tak, czat nie, czat jest zalozony przeze mnie, i moderuje go kilka wybranych przeze mnie osob, zasada jest taka - nie znamy cie to papa Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:57 Przyjęłam do wiadomości; "nie znacie mnie to papa" A poza tym, mylisz asertywność z chamstwem. Ale to już zdecydowanie nie mój problem. Odpowiedz Link
deela Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 14:11 bo ja nie jestem asertywna tylko chamska wiec chyba jednak odrozniam Odpowiedz Link
nutka07 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 14:57 Ja ostatnio pisalam z Maga, byla tez Semida, Azbestowestringi bylyo ok. Znowu Ciebie Deela nigdy na chacie nie zastalam, wiec sila rzeczy mojego nicka tez nie znasz. Odpowiedz Link
aurinko Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 12:07 maga_luisa napisała: > To, że Ty mnie nie znasz, nie oznacza że jestem nickiem z dwiema wypowiedziami > w > ciągu ostatniego tygodnia. Dwoma nie, ale dwunastoma od początku istnienia magla. Nie dziw się, że dziewczyny Cię nie kojarzą. Odpowiedz Link
maga_luisa Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 12:30 Tak aurinko, jestem typ niezbyt gadatliwy. Nie zmienia to faktu, że lubilam tu przychodzić. Przeszło mi. Odpowiedz Link
aurinko Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 12:54 maga_luisa napisała: > Tak aurinko, jestem typ niezbyt gadatliwy. A to podobnie jak ja > Nie zmienia to faktu, że lubilam tu przychodzić. > Przeszło mi. A nie możesz po prostu luźniej podchodzić do forum, czata i innych przybytków netowych? Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:01 > A nie możesz po prostu luźniej podchodzić do forum, czata i innych przybytków n > etowych? a wy tak podchodzicie? wątpliwe... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 zabawię się w psychologa... 18.05.09, 13:03 i stwierdzam, że lusia, czy jak jej tam cierpi na "syndrom pinkiego" Ale to jest niestety nieuleczalne.... Odpowiedz Link
iskierka40 Re: zabawię się w psychologa... 18.05.09, 13:06 dziewczyny czy tu nie można powiedziec co sie naprawde myśli i czuje? bozauważyłam,że jesli się któras pożali na forum,czat toodrazu jest komentowana w tak śmieszny sposób asiaiwona_1 napisała: > i stwierdzam, że lusia, czy jak jej tam cierpi na "syndrom pinkiego" > > Ale to jest niestety nieuleczalne.... Konflikty są po to by je rozwiązywać a nie je ignorować,każdy ma prawo wyrazic co czuje,dlaczego go wtedy w taki sposób oceniacie? całkowicie tego nie rozumiem. Odpowiedz Link
aurinko Re: zabawię się w psychologa... 18.05.09, 13:10 iskierka40 napisała: > dziewczyny czy tu nie można powiedziec co sie naprawde myśli i czuje? Można, dlatego każda pisze to co myśli, nawet Asiaiwona. Tak, jak każda może pożalić się na forum, czat itd;, tak każda może skomentować to na swój sposób. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zabawię się w psychologa... 18.05.09, 13:11 iskierka40 napisała: > dziewczyny czy tu nie można powiedziec co sie naprawde myśli i czuje? > bozauważyłam,że jesli się któras pożali na forum,czat toodrazu jest > komentowana w tak śmieszny sposób Ależ my wszystkie piszemy co naprawdę myślimy i czujemy. I ja moim wpisem wyraziłam swoje zdanie, że niektóre osoby za bardzo się wczuwają i obrażają jak nie mogą na czacie porozmawiać... tak jak pinky się obraziła, że jej wątki nie były "popularne" i mało kto śmiał się z jej żartów. I napisała, że się obraża i idzie stąd. To dopiero jest przedszkole. Odpowiedz Link
maga_luisa Re: zabawię się w psychologa... 18.05.09, 13:11 Diagnozuj ile wlezie, ale byłoby miło, gdybyś zadala sobie minimum trudu i przed diagnozą przeczytała nick.. "lusia czy jak jej tam" brzmi trochę nieprzyjemnie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Maga_luiso! 18.05.09, 13:13 Bardzo przepraszam jeśli cię uraziłam, ale tyle jest tu nicków, że nie sposób wszystkie zapamiętać. Kojarzyłam tylko częściowo twój nick i dlatego tak napisałam... Odpowiedz Link
aurinko Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:08 Nie wiem, kogo miałaś na myśli pisząc "WY", ale jeśli o mnie chodzi, to sprawy których byłam świadkiem w ciągu 15 lat bycia w necie nauczyły mnie wystarczającego dystansu, żeby na Twoje pytanie odpowiedzieć tak. Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:49 heheheh ostatnie wydarzenia plus ten watek pokazuja, jak wszyscy tutaj zebrani podchodza na luzie do netowych zawirowan Odpowiedz Link
kuzynkakrzysia Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 17:31 deela napisała: > wybacz ale czat to nie czytelnia > czesto rozmawiamy o prywatnych, osobistych sprawach i nie mamy ochoty zeby > czytalo to przypadkowe spoleczenstwo, ktorego nikt nawet po nicku nie kojarzy ależ owszem, czat to czytelnia i 'pisalnia' zarazem a jak nie chcesz by Twoje mega błyskotliwe wypowiedzi czytał plebs to sobie priva włącz lub w realu spotkaj i na ucho poszepcz. > jesli dasz sie poznac to nie widze problemu w przebywaniu na czacie A cóż to znaczy dać się poznać? Przecież Ty możesz być w necie Madonną a ja Rydzykiem...i nikt tego nie zweryfikuje. Odpowiedz Link
deela Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 17:33 > ależ owszem, czat to czytelnia i 'pisalnia' zarazem a jak nie chcesz by Twoje > mega błyskotliwe wypowiedzi czytał plebs to sobie priva włącz lub w realu > spotkaj i na ucho poszepcz. to MOJ czat i mowie ze to nie czytelnia Odpowiedz Link
kuzynkakrzysia Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 17:59 deela napisała: > to MOJ czat i mowie ze to nie czytelnia Twój prywatny, osobisty??? aaaaa to ja też nie chce tam wchodzić. Odpowiedz Link
dlania Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 19:23 Twój prywatny, osobisty??? aaaaa to ja też nie chce tam wchodzić. A szkoda, bobys sie troche o zdaniu innych na twój temat dowiedziała - dupsko juz masz obrobione i opinie maglową zszarganą)) Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 08:57 eeee, laaaska , nooo nie bądź druga pinki, noooo. wiesz, że wczoraj sytuacja była gorąca, dziewczyny podawały numery telefonów i co tam jeszcze... Odpowiedz Link
aga9001 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 09:01 Byłam wczoraj w tym czasie na czacie. W ciagu paru minut, jak sie zaczeło coś dziac i atmosfera na forum sie napięła na czet zaczeło wchodzic tłumnie mnóstwo osób nie znanych calkowicie. Więc nie ma co się dziwic. Walnij kobieto drinka, kawę i sie wyluzuj. Bo nei ma co się stresowac Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 09:02 Powiem tak: 1 - trafiłaś na bardzo zły moment wczoraj 2 - faktycznie były podawane dane osobowe 3 - ciężko było coś napisać 4 - wejdź dziś koło 20:30 - 21:00. Powinno być mniej osób, na spokojnie się przywitasz, wciągniesz w rozmowę itp. Zobaczysz, że na ogół nie ma takiej kołomyi, a kobiety są sympatyczne. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 09:12 a dlaczego ja nie mogę wejść? tzn. nie otwiera mi się ten czat? Odpowiedz Link
hellious Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 09:15 jave masz? jak nie masz, to wyskoczy ci tylko niebieskie tlo i tyle Odpowiedz Link
tabakierka2 no własnie tak się stało;) 18.05.09, 09:17 co tam hellik??? wiesz, że wygraliśmy! Odpowiedz Link
hellious Re: no własnie tak się stało;) 18.05.09, 09:19 Ja jeszcze sie dobrze nie obudzilam, i niewiele wiem Pogoda u mnie smetna, ze tylko spac i spac... leje, szaro,buro i do dupy. A na 16 z mlodym do lekarza, bo obsypalo go cos i krew mu z nosa w nocy leci Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: no własnie tak się stało;) 18.05.09, 09:23 oj, a co małemu się dzieje? biedaczek u nas też smętnie i szaro i jeszcze dziadolec mnie jutro osieroca cały dzień go nie będzie (ten nieszczęsny projekt cały czas robi ), więc liczę na Wasze wsparcie Odpowiedz Link
hellious Re: no własnie tak się stało;) 18.05.09, 09:25 Wlasnie nie wiem co sie dzieje ;/ dlatego pedze do doktora Fajny ten nasz pediatra, bardzo madry facet i pewnie cos zaradzi Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 10:11 Aga, oczywiście że jesteście miłe Inaczej nie byłoby mnie tam codziennie Odpowiedz Link
semida Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 13:54 Gadałam z magą na czacie w sobotę i kojarzy mi się teraz z fajną babką. Odpowiedz Link
bernimy maga_luisa 18.05.09, 14:24 Rozumiem Twój żal ale Ty postaraj się zrozumieć bardzo wyjątkową wczoraj sytuację, naprawdę wyjątkową!!!!! Ja sama nie wiem, czy kiedyś mnie nie wyrzuca jak już tam ud mi się wleźć, ale mam nadzieję, że nie, bo generaklnie nie są takie złe, jak tu niektóre pyskują Jeszcze raz, nie obrażaj się i zrozum, to była wyjątkowa sytuacja! Odpowiedz Link
dlania Re: maga_luisa 18.05.09, 14:50 Ja sie nie moge wypowiadać, bo ja na czacie tylko gościem jeste, w dodatku z ogonem. W związku z czym sie jednak wypowiem Ja bym wolała, żeby jednak czat, podobnie jak magiel, był miejscem otwartym na wszystkich. W razie czego mozna niektórych wypłoszyć w mniej jednoznacznyc sposób, np. gadając o ciastkach, analach i prywatnych nudnych sprawach Ja megę kojarzę, ale wczoraj rzeczywiście nie był dobry czas na zapoznawanie się bliższe. Luiza, nie zwiewaj, nie rób wiochy! Odpowiedz Link
e.logan Re: maga_luisa 18.05.09, 15:09 Dlania ale ona pisze ze to zrozumiala po pewnych wytlumaczeniach co po niektorych.Jednak koliduje to jej z odp. delli i asiiwony Np."Ale czat jes czatem niejako prywatnym założonym przez kogoś, kto ma prawo nie wpuszczać na niego niechciane osoby... " "nie na czacie tylko na forum nasz czat ma w zalozeniu zaciesniac forumowe wiezi a nie byc rozrywka dla kogos kto lekko podczytuje forum, malo sie wypowiada i zachcialo mu sie zaciesniac wiezi - tylko my NIE WIEMY czy mamy ochote zaciesniac wiezi z dana osoba " Z jednej strony dostaje komunikaty sory za wczoraj ale byla sytuacja wyjatkowa ale to tylko wczoraj a z drugiej czat nie jest dla wszystkich . I chyba o to jej chodzi. Odpowiedz Link
deela Re: maga_luisa 18.05.09, 15:12 dobrze ze to nie robot bo by jej sie instrukcja wykonawcza wyjebala Odpowiedz Link
dlania Deela! 18.05.09, 15:16 A mnie za to z pracy wyjeboią przez ciebie! Weź ostrzegaj: uwaga, bede rzucać żartem Odpowiedz Link
kuzynkakrzysia Re: maga_luisa 18.05.09, 17:40 deela napisała: > dobrze ze to nie robot bo by jej sie instrukcja wykonawcza wyjebala Ta subtelność jest wrodzona czy tylko chwilowo próbujesz być dowciapna ??? Odpowiedz Link
deela Re: maga_luisa 18.05.09, 17:41 wrodzona, wiec niestety nie powiem ci jak to zrobic..... Odpowiedz Link
dlania Re: maga_luisa 18.05.09, 15:14 E.logan, dlatego ja od razu zaznaczyłam, że ja we władzach czata nie zasiadam. Napisałam, jakby było, gdybym zasiadała))) Na maglu nastomiast nikogo sie nie wygania, nawet czajki czy maroco (), chyba że rzyga obelżywymi bluzgami, ale to sporadyczne przypadki. Odpowiedz Link
maga_luisa Re: maga_luisa 18.05.09, 17:33 Dzięki e.logan, podsumowałaś to "w punkt", a mnie się już nie chce kolejny raz tłumaczyć. Odpowiedz Link
igooska Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 17:42 Wg mnie bez sensu dyskusja!Wywala to wywala ,nie wywala to tez dobrze.Ja sama mało pisze ,na czacie byłam może raz,ematke a teraz magiel raczej czytam(większość was już kojarzę po nickach) ale wiem jedno:to tylko net!Fajnie się pośmiać ,pogadać ale przyjaciół to w realu poszukać!Bo później zaciera się granica miedzy życiem a fikcja i zwykle wywalenie z czata traktuje się jak porażkę osobista.Więcej luzu!A jak mnie wywala z czata to zawinę kiece i tyle Odpowiedz Link
deela Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 17:56 > granica miedzy życiem a fikcja i zwykle wywalenie z czata traktuje się jak > porażkę osobista.Więcej luzu!A jak mnie wywala z czata to zawinę kiece i tyle brawo dla tej pani, nie ma o co kruszyc kopii Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 17:59 Ludzie jak wam nie pasuje, że was z czata wywalają to załóżcie własny i będziecie sobie nim zarządzać wg własnych zasad. Deela ma takie zasady i albo je akceptujecie i się dostosowujecie, albo zabierać zabawki i spadać na inne podwórko... ps. Deela - zaraz wyjdzie, że cię adoruję Odpowiedz Link
fajka7 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 22:59 Mowila wczoraj ktoras z dziewczyn zajmujacych sie czatem, ze wlasnie wczoraj niechcacy wywalila kogos, kogo znala, bo to bylo akurat w tym momencie zalewu ciekawskich anonimow. I pewnie padlas ofiara ogolnego zamieszania. Jakis dziwny dzien dzisiaj czy mi sie wydaje. Co nie wejde w watek, to zal albo pretensje. Sama tez gdzies wyrazilam dezaprobate zreszta. Odpowiedz Link
e.logan Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 23:07 > Jakis dziwny dzien dzisiaj czy mi sie wydaje. Co nie wejde w watek, > to zal albo pretensje. Sama tez gdzies wyrazilam dezaprobate Zrzucmy to na faze ksiezyca. Odpowiedz Link
jowita771 Re: Wyrzucanie z czata 18.05.09, 23:41 Czym Ty się przejmujesz, dziewczyno!? Chrzań jakiś czat, to tylko internet. Ja bym się chyba nie przejmowała, chociaż nie wiem, może bym rozstroju żołądka dostała z nerwów jakby mnie z czata wywalili, nie próbowałam nawet wchodzić, więc głowy nie dam. A swoja drogą, to z początku magiel był naprawdę fajny, a teraz robi się chujnia z grzybnią, niestety. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Wyrzucanie z czata 19.05.09, 07:15 >A swoja drogą, to z początku magiel był naprawdę fajny, a teraz robi się chujnia >z grzybnią, niestety. no Odpowiedz Link