pati.kowalska1 18.05.09, 12:20 co najbardziej lubiłyście w podstawówce? ja się kochałam w Limahlu , potem jak byłam starsiejsza troszkę to Perze Gessle z Roxette Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra51 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:21 Najpierw też był Limahl, potem dłuuuugo Sting Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:24 o to, to! O Tempeście zapomniałam Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:28 a ja w takim z NKOTB. Nie pamiętam już jak się nazywał - ten najmłodszy w kręconych włosach O Boże, ale wstyd... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:32 Hehehe Asiowa to masz coś wspólnego z moją psiapsiółką . Niedawno była nawet na ich koncercie (akurat przejazdem u brata w Anglii była). Jesoooo z jakim podnieceniem opowiadała o tym jakże bliskim spotkaniu, pod sceną stała . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: aniuta 18.05.09, 12:36 Grają grają. Nawet jakąś piosenkę nową mają z Neyo. I płytę nagrali. Ponoć fajna . Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:44 asiaiwona_1 napisała: > a ja w takim z NKOTB. Nie pamiętam już jak się nazywał - ten > najmłodszy w kręconych włosach > O Boże, ale wstyd... Ja też, ja też słuchałam NKOTB i chłopcy mi się podobali w zależności od nastroju, i pokój cały miałam wytapetowany ich plakatami ... ale siara jak sobie przypomnę wstyd się przyznać. Odpowiedz Link
deodyma Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:28 aniuta75 napisała: > Joey Tempest z Europe . w nim to moja mama sie podkochiwala zbierala jego plakaty i wiedziala o nim chyba wszystko. strasznie smialam sie z mojej mamy a ona stukala sie w czolo i mowila obrazonym tonem, ze stuknieta jestem Odpowiedz Link
granadax Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:29 ja chcialam byc doktor czenkowa ze szpitala na peryferiach..... Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:29 george michael - dłuuuugo, nawet jak już jego hity przygasły bił na głowę wszystkich innych, nawet tych realnych, jakiś czas łaziłam nawet z gościem łudząco doń podobnym, tylko dlatego z nim byłam bo podobny...ale całkiem fajny był i teraz kontakt mamy nawet częsty (dzieci w przedszkolu jednym) Odpowiedz Link
granadax Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:31 proponuje rozszezyc kategorie... hitem mojego dziecinstwa bylo mleko skondensowane w tubie sprzedawane tylko na festynach.. 22 lipca albo 1 maja To byly czasy...... Odpowiedz Link
kocicca73 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:31 ten z Europe to poootem pierszy był S.Stevens, i najbardziej Harrison Ford jako Indiana Jones ooooooooooooooooooooooooo ile ja plakatów miałam z tych filmów oooooooo jaki on był piękny...ech Odpowiedz Link
bernimy Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:37 Ja chyba nie kochliwa byłam A z innych hitów to uwielbiałam mleko dla dzieci bebiko, vibovit, visolvit Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:40 bernimy - ale visolvit oczywiście jedzony "na surowo", w sensie że proszek od razu do buzi???? ja też to uwielbiałam. No i mleko w proszku też tak na sypko I mleczko w tubce A pamiętacie oranżadę w woreczkach? I syfony do wody gazowanej z sokiem? Odpowiedz Link
bernimy Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:43 Zdecydowanie na sucho, suchożerca ze mnie A w woreczkach pamietam, ale nie lubiłam. A i jeszcze uwielbiałam lody bambino smietankowe na patyku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 lody bambino 18.05.09, 12:51 to chyba najlepsze lody jakie jadłam. szkoda, że teraz ich już nie ma... Odpowiedz Link
ololla Re: lody bambino 18.05.09, 14:07 Ja się podkochiwałam w Tomasie Andersie z Modern Talking <wstyd> Później był koleś z A-ha, klawiszowiec z Europe. Oczywiście po drodze zahaczyłam o NKOTB i Joey'a i TT z Jasonem Orange. A żeby nie było to przez pierwsze 20lat życia miłością platoniczna kochałam Sandrę Odpowiedz Link
maroco1977 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:38 z wczesnego dziecinstwa Fasolki z piosenka ''ogorek'' potem Europe i Perfect potem Him, Closter Kele, Kat a potem to juz Paktofonika i reszta HH Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:43 Jak miałam 7 lat - PapaDance Potem nie pamiętam... 12-14 lat - Jon Bon Jovi 15 lat - Curt Cobajn dłuuuugo,prawie do końca liceum Odpowiedz Link
deodyma Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:45 dawno temu a dokladnie 20 lat temu, we wtorki( jak msie nie myle) lecial o godz 20 serial, ktory skladal sie z kilkunastu odcinkow pt " Jak zdobywano dziki zachod". gral w nim aktor, ktory zwie sie Bruce Boxleitner i to on wlasnie mi sie pobobal. napisalam nawet do niego list, ale byly w nim takie bzdety, ze mlodsza siostra mojej mamy a moja ciotka, strasznie sie ze mnie smiala do dzis pamietam, co do niego napisalam, , bo w sumie to smieszne bylo. a ostatnie slowa, jakie do niego napisalam w tym liscie brzmialy tak: -" Wysylam panu swoje zdjecie, zeby pan wiedzia, kto do pana ten list pisze.Jesli pan nie rozumie po polsku, to niech pan poprosi , zeby go on panu przeczytal a potem niech mi pan na ten list odpisze, dobrze?" wczesniej tez popisalam w tym liscie takie bzdury, ze glowa mala gdybym miala wtedy ten rozum, co teraz, to bym ten list skopiowala i zachowala go sobie na pamiatke, zeby miec na stare lata z czego sie posmiac czasem widuje go w roznych filmach. facet sie postarzal, co nie jest dziwne, bo jest w wieku mojej matki i ma 59 lat. zastanawiam sie dzis, co mi sie w nim takiego podobalo Odpowiedz Link
deodyma Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:47 mialo byc, zeby poprosil jakiegos Polaka, zeby mu ten liest ode mnie przeczytal, jesli nie zna sam Polskiego Odpowiedz Link
misnomer Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:47 Limahl i Niekonczaca sie Opowiesc, vibovit, oranzada w woreczku, azurowe podkolanowki, czekolada Aplenbrahm zwozona z RFN, Donadly z Pewexu (historyjki, wiadomo), truskawki homogenizowane, achhhhhh cala kupa symbili szczesliwych lat Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 12:48 led zeppelin i to... www.youtube.com/watch?v=dy14ywPAnLQ&feature=relate nie wierze ze kogos nie rusza jak on ta swoja dupcia rusza generalnie tworczosc tego zespolu lezla mi bałdzo w zlotych latach 8-tych Odpowiedz Link
hellious Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 14:45 ojej, jak ja bylam w podstawowce to sting juz stary byl U mnie wisial Leos i Peter Andree. Odpowiedz Link
ceres9 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 14:51 ooo andree ten grzybek na glowie...nie ma co Odpowiedz Link
hellious Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 14:52 hehe, wyzelowany byl taki, ze jegolaska sie ponoc skarzyla, ze jak sie caluja to te jego sztywne klaki ja w oczy dziabia Odpowiedz Link
ceres9 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 14:54 bleee u mnie na scianie wisial paddy z kelly family,kurwa,ale wstyd dawno to bylo no Odpowiedz Link
hellious Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 15:00 wiesz, paddy zdecydowanie lepszy niz swinka angelo A ty widzialas jak ten prosiak teraz wyglada?? Odpowiedz Link
ceres9 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 15:19 wlasnie,mialam kumpele z klatki obok ona kochala sie w angelo ja w paddym i zawsze szla wojna kto lepszy eh;] jak wyglada?jeszcze gorzej? Odpowiedz Link
ceres9 Re: hity z dzieciństwa 18.05.09, 15:37 o jaaaaa WYMIATAJA NORMALNIEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD przystojniaki,nie ma co,jeden lepszy od drugiego Odpowiedz Link