liwilla1 19.05.09, 12:58 tak podają nieoficjalne źródła. właśnie straciłam 500 zł na rezerwacji apartamentu w Wawie. KURWA! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwilla1 Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 13:04 odkladalam kase, kurwa, na ten wyjazd. odmowilam sobie kina, fryzjera i wielu innych przyjemnosci. 500 zl to nie jest dla nas malo, cholera... jestem zdrugotana... Odpowiedz Link
carrymoon Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 13:07 a miałaś sama jechac czy z chłopem? Może nie rezygnuj z tego apartamentu tylko zróbcie sobie wyjazd z noclegiem w apartamencie. Kasę, która miała pójśc na bilety na DM przeznaczcie na np super obiad w knajpie. Ot taki romantyczny wypad Rozumiem, że koncertu to nie zastąpi ale może jednak nie warto rezygnowac z wyjazdu Odpowiedz Link
zebra51 Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 13:08 nie srać ogniem!! Na oficjalnej stronie nie ma zadnych informacji na ten temat!! Odpowiedz Link
liwilla1 Re: zebra! 19.05.09, 13:16 "Warszawa zniknęła też już z listy koncertów na stronie LHN najbliższa na teraz jest Ryga www.depechemodelive.com/Store/DisplayItems-1-recording+the+universe.html" Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 13:09 Wchodze na forum DM i zaraz cos konkretnego postaram sie dowiedziec, bo moze tylko przekladaja a nie odwoluja. A jakby byl w innym terminie to dalabys rade rezerwacje przeniesc? Odpowiedz Link
liwilla1 Re: nie wiem 19.05.09, 13:11 cholera, mialam jechac z mezem, corka (5miesiecy) i tesciowa. nie zabiore dziecka w taka podroz z 3miasta do wawy autem dla spedzenia weekendu w stolicy. info wlasnie z foruma DM Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: nie wiem 19.05.09, 13:13 Jestes zarejestrowana tam? Ja pierdole 200 gosci i prawie 100 zarejestrowanych!!! A chodzi strona jak krew z nosa. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: tak jestem 19.05.09, 13:15 anezka wlasnie nerwowo odswiezam. nie wiem juz co robic, dzwonic do hotelu i odwolywac, czekac do oficjalnych doniesien. kazda godzina dla mnie sie liczy, jesli jest szansa odzyskac jeszcze czesc kasy lub chociaz zawiesic rezerwacje na inny termin. Odpowiedz Link
zebra51 Re: nie wiem 19.05.09, 13:13 www.depechemode.com/news.html ostatnia wiadomość z 14. maja, nic o Warszawie nie piszą... Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: nie wiem 19.05.09, 13:17 Liwilla- na ktorym forum siedzisz? Na ogolnopolskim czy Devotees? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: nie wiem 19.05.09, 13:22 No coz, raczej koncertu nie bedzie, nie ma sie co oszukiwac. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 15:24 www.tvnwarszawa.pl/-1,1600989,0,,koncert_depeche_mode_odwolany,wiadomosc.html btw wytargowalam przeniesienie rezerwacji na blizej nieokreslony termin. dobre i to szkoda tylko, ze kiedy w koncu zadna ciaza mi nie przeszkadza, a bilety czekaja w szufladzie od grudnia, Dave choruje... ja to mam pecha Odpowiedz Link
prigi Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 17:41 normalnie ryczeć mi się chce. z jednej strony żal a z drugiej lekka ulga, bo od niedzieli cierpię na zapalenie ucha i zastanawiałam się jak wytrzymam ten koncert. hlip, hlip Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 17:50 a to już na 100% pewne, że koncert odwołany? Odpowiedz Link
prigi Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 17:54 wszyscy o tym trąbią ale oficjalna informacja ma sie pojawić wieczorem. ale na cud nie liczę Odpowiedz Link
gagunia Re: koncert DM odwołany 19.05.09, 18:57 Bez szans. Jestem zła, wściekła, załamana i wszystkiego mi się odechciało. Tak się cieszyłam Oby tylko choroba Gahana okazała się czymś niegroźnym. Odpowiedz Link
madziaaaa a ja jeszcze mam nadzieję... 19.05.09, 21:01 już ryczałam dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
gagunia Re: a ja jeszcze mam nadzieję... 19.05.09, 21:37 Ja już jak hanka mostowiak walnęłam sobie drinka na rozluźnienie. Odpowiedz Link
m0nalisa Re: a ja jeszcze mam nadzieję... 19.05.09, 22:15 dziewczyny wspolczuje wam bardzo, bylam na koncercie na sluzewcu w 2002? i zwariowalabym gdyby sie nie odbyl, mialam jechac do londynu ale sie nie wyszlo. Porazka z ta strata pieniedzy za noclegi, szkoda davea mam nadzieje ze to nic powaznego i zaden rak. Jestem z wami trzymam kciuki! Odpowiedz Link
niesiah Re: a ja jeszcze mam nadzieję... 19.05.09, 23:07 kurde... przykro kasy szkoda... kolesia jeszcze bardziej Odpowiedz Link
liwilla1 Re: a ja jeszcze mam nadzieję... 20.05.09, 06:48 no co ty, BÓG nie umiera żal mi, to miał byc moj pierwszy wymarzony koncert, na ktory czekalam cale zycie. i chociaz wiadomo - najwazniejsze jest zdrowie i zycie gahana, to sklamalabym piszac, ze nie zal mi tez kasy ktora stracilam na rezerwacji, ze nic mnie ona nie obchodzi. proza zycia rodzinnego, niestety. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: oficjalnie jest juz odwołany 20.05.09, 14:24 www.livenation.pl/event/2307/Depeche-Mode-Tour-of-The-Universe-2009-tickets Odpowiedz Link
prigi Re: oficjalnie jest juz odwołany 20.05.09, 16:36 no to po ptakach. niech chłopina się kuruje Odpowiedz Link