one_slip 02.06.09, 19:23 Coś, co mnie pociesza w pracy: www.demotywatory.pl Coś dla kociarzy: icanhascheezburger.com Coś dla starych ircowców: bash.org.pl Odwiedzam codziennie Więc pomyślałam, że nie będę sucza żyła i się wspaniałomyślnie podzielę Endżoj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: różne różności 02.06.09, 19:34 Pierwszy znam, drugie nie wchodzi, trzeci super - to IRC jeszcze działa????????? Odpowiedz Link
one_slip Re: różne różności - upgrejd 02.06.09, 19:37 ajjj, bo mi sie jakis niezdefiniowany kwardeat pojawil w tem drugiem, poprawka: icanhascheezburger.com Dodatkowo polecam lookalikes (do klikniecia w gorze) Odpowiedz Link
serei one_slip\ 02.06.09, 19:37 czy ja z Tobą gadałam na czacie jak ostatnio czekałam na Cosa Nostra? Odpowiedz Link
serei Re: one_slip\ 02.06.09, 19:44 o to bardzo mi miło przepraszam, że tak nagle zniknęłam, zapomniałam o Tobie i poszłam do domu wredna małpa ze mnie wybacz Odpowiedz Link
one_slip Re: one_slip\ 02.06.09, 20:02 a spoko ja ogolnie jestem taka szara eminencja, normalnie moge byc jedyna osoba we wszechswiecie, a druga jedyna osoba we wszechswiecie przelezie po mni i mnie nie zauwazy anwet jak na mnie nadepnie (a ja wysoka jestem!) niezauwazalna, o. Odpowiedz Link
ez-aw Re: różne różności 02.06.09, 21:03 Pierwsze i trzecie znam - zaglądam praktycznie codziennie Szczególnie bash-a lubię. Drugi też fajny Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: różne różności 02.06.09, 22:01 boszszsz... laski, mi to ledwie czasu na magla wystarcza, a tu jeszcze tyle tego. nie, chyba jednak nie zajrzę, bo się uzaleznię jeszcze od czegoś, a młody to już cały dzień będzie wtedy mini mini oglądał i żywił się resztkami chrupek znalezionymi na dywanie... Odpowiedz Link
serei one_slip 03.06.09, 07:11 bardzo miło mi się z Tobą rozmawiało i mam nadzieję, że kiedyś znów nam będzie dane , nie zapomniałam o Tobie z powodów dla których pisałaś, ale byłam tak podekscytowana końcem pracy i wizją weekendu że wyłączyłam komputer i poleciałam do domu miłego dnia Odpowiedz Link