trautlusia 05.06.09, 14:52 jak w temacie - aby sprawdzić czy są poza mną jeszcze inne W domu tylko jak nie ma męża, Młodym nie przeszkadza, na cały regulator Trautlusia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwilla1 Re: ja kiedyś słuchałam 05.06.09, 14:53 ale się znudziłam mój brat wciaz słucha LP Odpowiedz Link
figrut Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 14:56 Nie. Lacrimosa, Moonspell, The69eyes, Rammstein, Placebo, Stratovarius - wszystko zależy od nastroju, ale metal i rock, nic innego. Odpowiedz Link
setia Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 14:59 a linkin to właśnie nu-metal. Odpowiedz Link
figrut Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:05 setia napisała: > a linkin to właśnie nu-metal. Nie twierdzę, że nie metal, ale głos solisty bardziej mi chłopca z Boysband-u przypomina Tokiocośtam to też według prawa metal, ale.... Odpowiedz Link
hellious Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:08 figrut, naprawde tokiohotel za metal uwazaja??? Malo sie nie zaksztusilam Odpowiedz Link
figrut Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:20 A no. Spróbuj fanom Tokiocośtam powiedzieć, że to nie metal, to Cię zlinczują. Lubię słuchać czegoś specyficznego dla danego zespołu. Nie lubię muzycznych plagiatów. Metal ma różne oblicza i nie muszą to być agresywne dźwięki, ale dobrze, jeśli jest jeden, jedyny w swoim rodzaju. Rammstein jest klasykiem w transmetalu, Placebo alternatywne nie do podrobienia przez Molko rządzi się własnymi prawami jak Queen, Stratovarius to power w bardzo dobrym wydaniu, Lacrimosa również rządzi się własnymi prawami i nie jest tak do końca metalem (choć gotyk), Moonspel natomiast nie jest może nie do podrobienia, ale cudny w swej mroczności, to samo The69eyes - Yrkiego (pewnie znowu imię przekręciłam ) głosu nie da się podrobić. Dla tych którzy myślą, że metal to tylko mocne dźwięki polecam Sonata Arctica - taki lekki power wzorowany na Stratovariusie : www.youtube.com/watch?v=vOgpL2wS6Ow&feature=related Odpowiedz Link
trautlusia Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:09 Tokiohotel to metal ??? ło ludzie swiat schodzi na psy ... Odpowiedz Link
setia Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:10 ja to trochę z przymrużeniem oka napisałam, bo smieszą mnie te nowe gatunki, cały ten nu-metal to bardziej pop niz metal Odpowiedz Link
eyes69 Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 16:07 setia napisała: > a linkin to właśnie nu-metal. Metal? Cokolwiek znaczy to "nu". Sa tam rockowe brzmienia, ale metal? Kurde. No nie dopatruje sie. Odpowiedz Link
hellious Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 14:56 ja kiedys, jak mieszkalam w internacie, zawsze pozyczalam od kumpeli discmana na noc i zasypialam przy Crawling Odpowiedz Link
setia Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 14:56 lubię ich czasem posłuchać. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:00 Niektóre kawałki . Odpowiedz Link
figrut eyes69 05.06.09, 15:23 Miałam kiedyś zapytać i przy okazji muzycznego wącika zapytam, czy twój nick to z sympatii do The69eyes ? Odpowiedz Link
eyes69 Owszem :) 05.06.09, 15:57 Kocham glos wokalisty miloscia czysta, jego samego juz bardziej lubiezna. Finowie to potrafia... Odpowiedz Link
figrut Re: Owszem :) 05.06.09, 15:59 Moja córa ich uwielbia. Nawet Iruś do niej mówią i upodabnia się do Jyrkiego Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:49 Mój najstarszy tego słucha, ja od czasu do czasu Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 15:51 Zapomniałam dodac, że ja maniaczka tego co w sygnaturce mam :F Odpowiedz Link
mamoniowa_jestem Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 16:16 bedac w liceum sluchalam tego nagminnie, dodatkowo papa roach i inne. mam jeszcze puyty kasety. teraz lagodniej i z zupelnie innej beczki: funky groove lata 70 , 80. ostatnio nawet wlaczylam LP w samochodzie, zeby przypomniec sobie stare czasy, ale juz nie ten feeling Odpowiedz Link
eyes69 Demonii ;) 05.06.09, 16:18 Dobra zona by byla z Ciebie dla mojego meza. On lubi sie TOOLic, a ja tego sluchac nie moge bo mi sie nudzi przy tym. No, ale teledyski ich to maja polot szpitala psychiatrycznego. Podobaja mi sie. Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Demonii ;) 05.06.09, 18:18 Ja tam lubię psychiatryki W teledyskach, na zdjęciach i wszędzie Odpowiedz Link
bei Re: Linkin Park - są takie które słuchaja ? 05.06.09, 16:37 w moim wieku nie wypada tak ostro- ale ja lubię Odpowiedz Link