majmajka Babowa, Doral i Jola 15.06.09, 09:29 A ja Was tak lubilam. I teraz musze przestac, bo jestescie stare i jakies tam jeszcze.... Umarlam, z zazenowania normalnie. Baby, czy ludzie nie maja innego zajecia niz zycie zyciem internetu??? Lo matko.... Odpowiedz Link
deodyma Re: Babowa, Doral i Jola 15.06.09, 09:31 a ja sie tak zastanawiam, czy te kobiety, ktore wypisuja takie glupoty, maja w ogole przyjaciol, znajomych w realu? wyglada na to, ze nie, skoro az tak bardzo zalezy im na forumowych znajomosciach. chore to jakies i tyle. Odpowiedz Link
bernimy ciekawe czy już wróciłaś pod innym nickiem? 15.06.09, 10:00 "kurwa jesteście przewidywalne jak okres! rzygam waszym forum i wami" już piszesz? To może połącz przywitalny post z pozegnalnym, bo już co najmniej dwa razy się obraziłaś Odpowiedz Link
margerytka69 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 10:31 Eva, sporo racji w tym, co piszesz. Ja jakis czas temu pisałam pod innym nikiem. Skrytykowałam parę razy (delikatnie, kulturalnie, bez przeklenstw) jedną czy drugą, to zrównały mnie z błotem. zaczęły mi robić rys psychologiczny na podstawie kilku moich watków. W ogóle bardzo nie przyjemne były. A jak jedna czy druga z kółka adoracji tez skrytykowała to samo, co ja, i to w sposób chamski, z przekleństwami, to jej nic nie powiedziały, nawet słówka nie pisnęły. Teraz piszę pod tym nikiem, "wtapiam się w tłum", rzadko przedstawiam swoje zdanie, bo tu tak trzeba i nikt się mnie nie czepia. Tak sę piszę o dupie maryni, o niczym w sumie i nei czepiaja się. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 10:34 margerytka69 napisała: > > Teraz piszę pod tym nikiem, "wtapiam się w tłum", rzadko > przedstawiam swoje zdanie, bo tu tak trzeba i nikt się mnie nie > czepia. Tak sę piszę o dupie maryni, o niczym w sumie i nei czepiaja > się. ale gadasz tutaj trzeba rzadko przedstawiać swoje zdanie??? No nie zgodzę się Odpowiedz Link
margerytka69 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 10:44 Tabakierka, chodzi o to, że byłam "nowa" więc obrzucano mnie błotem za to, że którąś skrytykowałam, chociaż sama prosiła o opinię, to jej przedstawiłą swoją opinię na jakiś tam temat. Ni z tego, ni z owego zaczęły na mnie najeżdżać w bardzo brzydki sposób. ale jeśli któraś ze "starych" tez skrytykowała to samo, nawet w bardzo chamski i niekulturalny sposób, to na nią jakoś nikt nie "najechał" czytam to forum od samego początku, najpierw nic nie pisałam, byłam tylko "podczytywaczem" i wierz mi, jako osoba z zewnątrz sporo zauwazyłam i wiem, które z was mają po kilka ników i wiem, która potrafi Ci posłodzić, a za chwile pod innym nikiem obrzuci Cię błotem niestety, to tylko forum Odpowiedz Link
bernimy Re: emagiel to ściema 15.06.09, 10:49 Ja podobnie jak Rysa, nie widzę tego co piszesz, ale może... Ale szczerze, nie rozumiem pisania o doopie maryni, albo mi się podoba i jestem albo nie! Przecież forum to "mieszanina" różnych forumek więc chyba każdy znajdzie bardziej lub mniej przyjazne duszyczki, nie??? I chyba każda z nas wie, z którą Jej się dyskutować nie chce a z którą sie fajnie klika?!? Nie ma tak że któraś jest lubiana czy nie lubiana przez wszystkie! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 10:51 margerytka69 napisała: > Tabakierka, chodzi o to, że byłam "nowa" więc obrzucano mnie błotem > za to, że którąś skrytykowałam, chociaż sama prosiła o opinię, to > jej przedstawiłą swoją opinię na jakiś tam temat. > Ni z tego, ni z owego zaczęły na mnie najeżdżać w bardzo brzydki > sposób. No nie wiem. każda z nas była kiedyś "nowa". Może nie weszłaś w klimat i tyle. > > ale jeśli któraś ze "starych" tez skrytykowała to samo, nawet w > bardzo chamski i niekulturalny sposób, to na nią jakoś nikt > nie "najechał" > Takie przywileje bycia 'w grupie'. To samo masz w zyciu. Osoby, które już należą 'do grupy' mają inne przywileje i generalnie więcej 'im wolno' a nowi zwykle są na cenzurowanym. > jako osoba z zewnątrz sporo > zauwazyłam i wiem, które z was mają po kilka ników i wiem, która > potrafi Ci posłodzić, a za chwile pod innym nikiem obrzuci Cię błotem Dawaj Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 10:57 nie bardzo rozumiem margerytko po co wciąż jesteś na maglu... No bo skoro pisałaś pod innym nickiem i było źle to po co wróciłaś pod innym? Tylko dla samego pisania o "dupie maryni"??? Przecież zawsze można znaleźć inne forum, które będzie ci bardziej odpowiadało. Czy jak teraz ktoś cię znowu "za bardzo" skrytykuje to znowu zmienisz nicka? Niektóre chyba nadal nie wiedzą, że tu NIE MA OBOWIĄZKU uczestniczenia. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 11:02 Kurde,mnie też zjechały(jeszcze ematki) wielokrotnie... Przetrwają najsilniejsi Odpowiedz Link
margerytka69 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 11:12 a tak sobie siedzę, pewnie jak większość - dla odmóżdżenia zresztą zaglądam tylko w pracy Odpowiedz Link
margerytka69 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 11:19 a nika zmieniłam, bo chciałam zrobić eksperyment i zobaczyć jak mnie będziecie odbierać, jak wtopie sie w tłum i nie będę za bardzo miec własnego zdania tak z ciekawości zmieniłam zresztą może do niego wrócę Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 11:23 Margerytko to Twój watek był gdzie pokazałaś ta Yorkową kulkę? Odpowiedz Link
doral2 Re: emagiel to ściema 15.06.09, 17:39 tak się zastanawiam, jak słabą konstrukcje psychiczną mają te trolle, ledwo miesiąc, góra dwa wytrzymują pod nowym nickiem i pękają z hukiem, przyznają się do wszelkich wybryków i obrażają... słabe te trolle, leciutko je docisnąć i już tragedia na miarę titanica... eehhhh... durne pipy z rozdwojeniem jaźni... Odpowiedz Link