doral2 17.06.09, 20:57 nie wiedziała, że jest w cionży i do tego studentką?? chyba maturę i zaliczenie z biologii to za masełko dostała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:00 łomatko.... aż nerw bierze że takie debilki zachodzą w ciążę. Toż chyba nawet krowa "wie" (?) że jest w ciąży i inaczej się zachowuje. Co ta kretynka robi na wyższej uczelni?? Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:02 Ja tam nie wierze że ona nie wiedziała Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:02 Jeny nie do pomyślenia, że takie durne dziumdzierumdzie łażą po tym świecie . Odpowiedz Link
tyssia Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:41 O kurwa jego mac NIGDY w to nie uwierze, jak mogła nie wiedzieć????? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:02 ej, no ale jak ??? brzuch jej wcale nie urósł?? Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:03 kolejna paluchem robiona... doral2 napisała: chyba maturę i zaliczenie z biologii to za masełko > dostała albo za loda Odpowiedz Link
attiya Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:14 no zdarza sie ....ostatnio gdzieś w tv pokazywali dziewczynę z przeogromnymi bólami brzucha....a ona rodziła....poza tym ie wiedziała, że w ciaży jest....to dopiero trzeba być ekhm...pipą Odpowiedz Link
karra-mia Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:17 łomatko nie wierzę, że nie wiedziała, że jest w ciązy, no normalnie nie wierzę Odpowiedz Link
deela Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:37 nie mam pojecia ale zenuje mnie poziom naszych studentow :0 Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 21:43 A moja mama dowiedziała się, ze jest ze mną w ciąży dopiero wtedy, gdy poczuła ruchy - krwawiła normalnie co miesiąc, a przez całą ciążę przytyła tylko 6 kg (w dniu porodu ważyła 56 kg), więc w 5-tym m-cu miała zupełnie płaski brzuch.. Inna sprawa, że ta studentka chyba czuła ruchy płodu... W każdym razie, jeśli to prawda, to nie chciałabym znaleźć sie na jej miejscu Odpowiedz Link
18_lipcowa1 ja rozumiem 17.06.09, 21:43 bo w sumie jakbym sie dobrze obzarla to brzucha moze i bym nie rozroznila, u siebie na tym etapie na przyklad ale to slodkie napierdalanie maciupkimi stopkami ktorym raczy mnie codzien rano i wieczorem, no kurwa tego z tasiemcem pomylic nie mozna...... Odpowiedz Link
ez-aw Re: ja rozumiem 17.06.09, 21:58 Z jednej strony nie rozumiem tego. Z drugiej ja nie czułam ruchów dziecka, torsje miałam po witaminach (bez nich nic), przytyłam mało (a że zawsze byłam duża, to nie rzucało się to w oczy). I tylko brak okresu dał mi do myślenia. Mimo wszystko ciężko mi uwierzyć. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ja rozumiem 17.06.09, 22:37 na mojej ulicy mieszka laska, która jadąc do porodu mówiła, że chyba nerki ją bolą. to dopiero hardkor. ps. ja też sobie tego nie wyobrażam Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ja rozumiem 17.06.09, 22:35 18_lipcowa1 napisała: ale to slodkie napierdalanie maciupkimi stopkami ktorym raczy mnie > codzien rano i wieczorem, no kurwa tego z tasiemcem pomylic nie > mozna...... > lipcowa zakochałaś się już w tych malutkich rączkach i nóżkach dzidzi? fajnie jest nie? ps. słowo dzidzia zostało użyte celowo Odpowiedz Link
mearuless Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 17.06.09, 22:55 ciekawe czy wiedziala ze dupy daje? boszsz debile nas otaczaja i do tego jeszcze debile z tytułem magistra Odpowiedz Link
deodyma Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 18.06.09, 00:08 nie wierze, ze nie wiedziala. Odpowiedz Link
ceres9 Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 18.06.09, 00:11 slyszalam o akcji,ze klientka ukrywala przed matka ciaze do ostatniego momentu-ok,przelknelam,matka moze slepawa byla. ale tego nei moge,szczyt kretynizmu. Odpowiedz Link
gacusia1 Pamietasz moj watek? 18.06.09, 04:32 Wrzucilam temat ponad miesiac temu,moze dwa...bo ogladalam program pod takim tytulem"nie wiedzialam,ze bylam w ciazy". Dla mnie to bylo niewytlumaczalne wtedy. Potem jednak dowiedzialam sie,ze jedna z kilku kobiet byla "nieplodna" i za skarby swiata nie domyslilasie,ze to moze byc porod. Dziecko wpadlo jej do toalety w domu... Odpowiedz Link
gacusia1 A tu link 18.06.09, 04:34 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=88104&w=93614382&a=93614382 Odpowiedz Link
ada0406 Re: A tu link 18.06.09, 04:58 Znam ten program TLC w USA. Naprawde zadziwiajacy Odpowiedz Link
agik82 Re: A tu link 18.06.09, 06:33 znam osobiście dziewczynę, która trafiła do szpitala ze skurczami i twierdziła, że w ciąży nie jest i przez 3 dni leżała na chirurgii i żarła ketonal cierpiąc jakoby na nerki a swoją drogą to co za lekarz ją badał na IP, że nie wpadł na to, ż eto może byś ciąża Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: A tu link 18.06.09, 08:42 moja koleżanka była u mnie na weselu 4 sierpnia a 1 października urodziła córkę. Nikt nie wiedział, że jest w ciąży - ukrywała to nawet przed rodzicami z którymi mieszkała pod jednym dachem. My też się nie zorientowaliśmy bo ona ogólnie była taka "przy kości" i nie miała takiego typowego wystającego brzucha ciążowego. Podobno jak zaczęła rodzić to też się tego wypierała. Dla mnie to niezrozumiałe jak można coś takiego ukrywać... Odpowiedz Link
hellious Re: A tu link 18.06.09, 08:44 Jak i po co?? A dziecko to pozniej tez w kieszeni bedzie nosic, zeby nikt nie widzial czy co? no kurwa nie kumam... Odpowiedz Link
bsl Re: A tu link 18.06.09, 08:50 oj sie dziewcze zagapilo a czas szybko leci wiec sie nie zorientowala ze prawie rok okresu nie ma i ze jej żaby w brzuchu skaczą Odpowiedz Link
romashka Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 18.06.09, 10:03 Ha, ha, no ma szczęście, że jej się teraz urodziło, a nie w listopadzie, bo by becikowego nie dostała Nie „zdążyła” się zgłosić do lekarza przed 10 tyg (sorry, że się znienacka wcinam nowa tu jestem. I nieśmiała ) Odpowiedz Link
arachnela Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 18.06.09, 10:10 Ja też nie wierzę, że można nie wiedzieć o własnej ciąży. Rozumiem, że do któregoś miesiąca, gdy jest krwawienie, gdy kobieta ma jakąś nadwagę, można nie zauważyć. Ale cholera w III trymestrze ruchów dziecka nie da się z niczym pomylić. Wydaje mi się, że to taka linia obrony, nie chciała nikomu powiedzieć, więc do końca utrzymuje, że nic nie wiedziała. Odpowiedz Link
ewcia1976 Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 18.06.09, 11:08 JA znam Panią, która wiele lat leczyła się na bezpłodność. Miała 50 lat i brak miesiaczki - pomyślała : "Menopauza". Otyła była , wątroba ją boleć zaczęła więc poszła do lekarza. No i dziś ta "Wątroba ma 25 lat . Odpowiedz Link
hellious Re: no ja k mozna być tak durna pipą?? 18.06.09, 12:54 Taki przypadek to sie jeszcze da zrozumiec... ale zeby mloda laska, normalnie wygladajaca jak mniemam nic nie zauwazya jest niemozliwoscia jakas... Odpowiedz Link