zuzia36 19.06.09, 14:37 www.proca.pl/pokaz/3318/wakacyjna_zmiana_w_emitowaniu_serialu_moda_na_sukces Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: petycja 19.06.09, 14:44 się nie śmiej, masz pojęcie ile ludzi ogląda ten serial?? znam jednego gościa, który ten serial uwielbia, chociaż ogląda go mniej więcej dwa razy do roku, kiedy jest chory. a uwielbia za to, że nawet oglądając dwa razy do roku, zawsze jest w temacie, bo tam akcja niezbyt mocno rozpędzona i ze trzy koleżanki na forum jednym mam, co też to oglądają i deela chyba też oglądała Odpowiedz Link
zuzia36 Re: petycja 19.06.09, 14:46 moja babcia oglada codziennie i żeby sprawic jej przyjemnośc drukuję jej co jakiś czas spoilery zebyście widziały jak ona przezywa ten serial... Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: spoilery??? 19.06.09, 16:58 spoilery to takie coś, gdzie jest napisane, co będzie dalej. Odpowiedz Link
bernimy nie zgadzam się z tą opinią 19.06.09, 15:03 że akcja nie rozpędzona! Facet dwa razy do roku widzi, że Brook jest np. z Erykiem, ale przez te pół roku nie oglądania serialu, obrotna Brook przeleciała wszystkich facetów z już też chyba swojej rodziny!!! Więc właśnie akcja jest bardzo wartka Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: petycja 19.06.09, 17:02 MOJA TEŚCIOWA TO OGLĄDA. muszę zadzwonić do niej powiedzieć, że jej godzinę zmien ili a tak poza tym - zuzia, skąd masz takie fajne baloniki? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: petycja 20.06.09, 11:47 no wiesz co, jedyny język, o którym nie mam pojęcia, błee. a teściowej mówiłam - niepocieszona jest... Odpowiedz Link