deprim6 24.06.09, 12:31 w lodówce trzymany , faktycznie dłużej może byc konsumowany???? tak np. do trzech dni?? chodzi mi o dzieciaka czy może takowy jeść.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: chleb 24.06.09, 12:32 ale w sensie kupujesz i wkładasz do zamrażarki? bo z chlebem w lodówce się nie spotkałam jeszcze Odpowiedz Link
semida Re: chleb 24.06.09, 12:32 Trzymałam w zamrażarce-w lodówce nigdy więc nie jestem wiarygodna(w zamrazarce się trzyma jak mięso) Odpowiedz Link
deprim6 Re: chleb 24.06.09, 12:34 kupiła dzisiaj cały chleb a w chlebaku cały nie zjedzony z wczoraj , no to ten świeży załadowałam do lodówki.Zastanawiam sie jak tam posiedzi do jutra to jutro i pojutrze go zjemy.No wiem o zamrażalniku, jak lepiej to dam do zamrażalnika. Odpowiedz Link
semida Re: chleb 24.06.09, 12:37 Ja bym swiezy dala do chlebaka a stary do zamrazarki. Odpowiedz Link
hellious Re: chleb 24.06.09, 13:14 Tak faktycznie lepiej., a potem ten stary z zamrazarki do mpiekarnika na chwile i jest jak z piekarni prawie Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: chleb 24.06.09, 14:12 albo nie kupować takiej ilości chleba na zapas. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: chleb 24.06.09, 16:05 ja robie sama chleb i jemy go 3 dni.jak mam jakies świeze pieczywo i jest go za duzo to kroje(jesli nie jest juz pokrojone)i do woreczków i do zamrażalnika.i potem se tylko wieczorem wyciągam i na drugi dzień mam swieże pieczywo Odpowiedz Link
papiki Re: chleb 24.06.09, 20:51 a ja trzymam chleb w lodówce, czasem w woreczku, czasem w ściereczce. Nic się z nim nie dzieje, nam też nie. Odpowiedz Link
ma-gusia Re: chleb 24.06.09, 20:57 a ja nie lubię takiego chleba - z lodówki/ zamrażarki, kupuję po prostu mniejsze ilości i zawsze mam świeży, a jak mi zostanie to suszę i albo idziemy z córką nakarmić kaczki, albo na wieś dla kur zawozimy Odpowiedz Link